FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nézhetem, nem is tudok rajta állítani. belépek a settingbe és azt írja hogy olyan vezérlõvel lépjek be, amivel játszok, és nem tudok semmit csinálni. nem tudom melyik hülye volt aki ilyen konzolosra csinálta a játékot.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

valószínû hosszú passzon vagy. Nézd meg a settingsben
hi all. billentyûvel játszok, bár ennek szerintem ahoz nincs közé. miért van az hogy csak egy kicsit is nyomom a lövés gombot, és felküldi az égbe a labdát. hogy a franca kell laposabban lõni?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

104 500 BYR (Fehérorosz rubel)..😊

kb 25 EUR
Breki33
mennyiért vetted?
Hát ez az...😊 ez volt a kérdésem, hogy benne van-e de közben rájöttem, hogy hülyeség...😊)) Mondjuk nem fontos, mert megy az angol.😊
Haha!!! Vettem egy Logitech Rumblepad 2-öt. Az normális, hogy olcsóbb volt mint a Dual?😊))
Viktorr
jaja,és ez így nagyon rossz,a fifa 10ben legalább az iránybillekkel lehetett cselezni,azzal amivel irányítottad a játékost...

köszi, hát ez tényleg nem billentyûzetre lett kitalálva, legalábbis a cselezés nem.....😞
Viktorr
A játékbeállításoknál az LB billentyû jelzi,nem tudom neked mire van állítva. LT pedig a csel billentyû,de ahhoz pedig 4 féle billentyût lehet még nyomogatni,hogy cselezzen azokat pedig a karikában lévõ R betûk jelzik.

Breki33
Hát ezt most nem teljesen értem, de ha csak angol verziód van attól szerintem nem lesz magyar ha átírod.
Sorry de munkaban nem mindig tudok irni..😊

Szoval nekem az a verziom van amirol itt nem beszelhetsz (az ujratoltos)...😊

Kelet-EU-ban leven meg nem tudtam megszerezni az dobozos(csak, hogy megelozzek minden fikazast).

Elvileg angol es semmi egyeb. Legalabb is alapon angol volt a menu meg minden, azt tudom, hogy at kell irnom angolra nem is gond.
Ja es ha magyarat irok be akkor meg magyar lesz a menu? Csak azert mert ugy meg nem indult el.😊

Meg csak egy kerdes, Egyszerubb ha bemasolom a te in-det vagz vegyem ki a kmerat mert latom megjelent kamera patch is.
Kérem segítsetek! Billentyûzettel játszom (tudom hogy szar) melyik gomb a beállításoknál a játékos váltás ha nincs nálam a labda???? Ill melyik a csle gomb a beállításoknál? Miért van az hogy az ellenfél azonnal el tudja venni tõlem a labdát ha a közelemben van, hogy tudom úgy átvenni a labdát hogy lerázzam a védõt, melyik gombbal?
Jakuza001
Eljen megjelent a PES11. Jah hogy ez nem az a topic ? 😄

üdv all!

olyan kérdésem lenne,hogy haverommal a 2010ben folyamat ezt a többszemélyes direkt ip-t nyomattuk!a 2011ben hol lehet ilyet beállítani?mert végignéztem és folyamat kapcsolódni akar a fiókhoz!thx
zorrobomber
xbox gamepad-al lehet csavarni a lövéseket? egyáltalán milyen lövésfajták vannak?

Effe88
szerezz be egy új videokártyát mert ez nem felel meg a követelményeknek
a videokártyának shader model 3.0 -ásnak kell lenni minimum

shalalala

Segítsetek! Ez miért lehet???

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Sziasztok!
Én letöltöttem a Fifa11-et,crackeltem,és mikor rámegyek a "játék indítása"-ra,akkor ez írja ki:

"E0001"

Mi lehet a gond?A gépigény elvileg megfelel.

arra még mindig nincs megoldás hogy ha gamerangerrel szeretnék jácani nem töltödik be a játék és csak fekete képernyõ van?
Hello!

Sorry h konkrétan nem ide kapcsolódik a kérdésem,de a fifa-val kapcsolatos.Nos,van egy trust predator gm-1520-as gamepad-om,de a gép nem ismeri fel😞Elvittem haverhoz,neki egybõl felismerte.Drivert meg nem találtam hozzá.Mi lehet a probléma?Legfrissebb videókártya driver volt fent,s próbáltam régebbivel is(mondták h ez is gond lehet)de így sem ismerte fel!Ha vki tud vmi megoldást,az legyen szíves ossza meg velem.Elõre is köszönöm.
Szerintem jó az idei FIFA!!! Már most lejátszottam 7 meccset, tehát azt jelenti, hogy többet játszottam az idei résszel mint az elmúlt 5 évi kiadással! Szerintem szép grafika, tényleg jó játékmenet!! Élvezetes játszani, illetve a gép is szabálytalankodik ami nagyon jó!!! Mert eddig alig-alig!!! SZÉP JÁTÉK!!! Végre csináltak egy normálisat...esõben ahogy becsúszól látszik a csúszásnyomod a füvön, stb...jó játék! Illetve a már most jó, hogy rúgtam 11-est a gépnek!!! Eddig erre esélyem sem volt!! JÓ JÁTÉK!! (ja, én tavaly PES-eztem kicsit, de ez annál szintekkel jobb!!!!)
Breki33
most nem tudom, de tegnap bemásoltam a tartalmát, azóta ennyit változtattam amit írtam ma reggel

//SKIP_BOOTFLOW=1
Nálam az újra telepítés megoldotta... 😊 probáld meg. Mármint a kifagyást. 😊
Breki, feltöltöd valahova azt az inidet, ahol a kamerabeállításaid is mentve vannak? Nekem túl közeliek a mostaniak, és állítani sem lehet...
Hmmm, köszi.
My fifa 11 > Fifa 11 > prof. man. , ilyen már nincs :S

Mivel meccs után menti el, hátha amiatt dobál ki, mert valaki gubanc van amikor elakarja menteni. Ezért szeretném kikapcsolni, hátha jó... kell lenni valami megoldásnak erre a kidobálós dologra^^
Nekem most a fifa configgal lenne problémám ! "Hibát észlelt ezért leáll.." <#dumcsi>
Breki33
most neked mi nem mûködik a fifaconfig?

mert eddig a meccs utáni kilépésrõl volt szó
Breki33
elvileg így lehet Fifa10-es infók alapján

"Yeah, you can turn auto-save off. Go to the main menu, then ''My Fifa 10'', then ''Fifa 10 Profile'', then ''Profile Manager'', then press ''A'' on your gamertag, and then go down and to the bottom and autosave is there, to be turned on/off."

DE igazából nem értem ezt a szerencsétlenkedést vele, tök egyszerû szerintem így van két mentésed elmented amit akarsz esetleg visszatölteni másik néven ha az autosaves mentés nem jó akkor ezt a másik mentést visszatöltöd és kész.
Esetleg valaki akinek mûködik, nem tudna feltölteni egy maxra állított configot ? 😊
Ha esetleg bárki más rájönne a megoldásra, kérem írja le 😊
Most megpróbálom újra telepíteni. Autosave-t nem lehet kikapcsolni?
windows xp compatibility mode (win7) <--- Ezt magamtól is kipróbáltam, de sajnos semmi, de a játék megy..! 😞

d3doverrider (ezt lassulások esetén is) <-- Letöltöttem, de ez sem igazán akarok mûködni.

De azért köszönöm a segítségedet !
Breki33
ebben írtam két dolgot
Csak ezt találtam, miközben visszaolvastam: #28987

Melyik a másik ?
Nem jó.. Lejátszom és amikor vissza kéne lépnie a menübe kidob a játék :S
Autosave-t nem lehet amúgy kikapcsolni?
Tele camera step2-nél hiba :S
Mind1, meglesem, hogy az overrider-es dolog segített-e
Most feltelepítettem mind 2-t.. mindjárt megnézem.
Breki33
mindkettõt?
Breki33

Finally, New Tele Camera for FIFA 11 is finally ready! As you can see, below is download file which is around 9 mb. Inside package is .exe file which you first need to extract (for example, on your Desktop) and run. Once you install New Tele Camera, on your Desktop you’ll find “New Tele Camera” shortcut. By running this program, you’ll be able to install, or even backup your old camera if you don’t like the new one

http://www.fifawebportal.net/new-tele-camera-is-ready-download-now61/61
Én kipróbáltam most, de sajnos nem mûködött ! 😞
Breki33
ezt általánosságba írtam

#28987-es hozzászólást megnézted?

ÉN most írtam ide elõször. Mond miket írjak le és már írom is.. <#vigyor4>
Találtam 2-3 kommentet, ahol ugyan ezt írták, hogy kidobja õket.. de választ nem találtam. :S
Breki33

De ha nem válaszoltok kérdésre nem írtok konfigot stb nehezebb segíteni

Fifaconfigos hibára is akiknek írtam pl. privátban nem érkezett egy visszajelzés sem, hogy bevált-e, gondolom jó aztán csá, de ha jön a következõ és ugyanez a gondja akkor jó ha van visszajelzés mûködik-e az írt módszer.

Ne csak magunkra gondoljunk 😛
Nem igen találtam... teljesen össze folynak a kommentek <#nemtudom>
Nem tudnád vissza másolni? vagy esetleg leírni újból?
Breki33
"Most nekeM milyen verziód van? "

neked akart lenni 😛

Van valakinek olyan amiben spanyol, portugal, mexikói, brazil van?
Breki33
Az olasz inibõl sztem egy csomó dolgot ki kell szedni, még demos dolgok is vannak benne.

Most nekem milyen verziód van?
Neked tulajdonképpen csak az kell, hogy a menü magyar vagy angol legyen aztán játékban beállítani az olasz kommentárt
Breki33
na úgy néz ki egyértelmûen ez a gond kameraálítós fórumban is kérdik

Originally Posted by LazyChamp
im not able to save game after using this

comment out the skip bootflow line and you'll be fine.

Tehát sajna egyenlõre vagy mentés vagy intro átugrás
Oke, melo utan megprobalom megint koszi. DE nalam a problema az volt, hogy el sem indult. Ha pedig csak a Olasz ini-t hasznaltam(ami a patch-ben volt), akkor meg menteni nem tudtam, mert eleve 5 mentes szeruseg volt mar a profilomban es nem lehetett sem felulirni sem ujat csinalni.
Breki33
Csak manager módban?

Az általános meccs utáni kilépéshez tegnap írtam egypár dolgot amit érdemes megnézni.