FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérdésem: Most az angol verzióval már lenyomtam kb fél szezont manager módban. Ha feltelepítem a magyart akkor át rakhatom a profilomat a magyarbe és tovább folytathatom a szezont amit elkezdtem?
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tõletek.
Már a FIFA 06 óta kipróbáltam minden részt, és eddig nem volt semmi gondom a játék nehézségével, de ennél a résznél megváltozott minden.
Az elsõ meccsemnél még azt gondoltam, hogy én már egy ideje fifázok, hát legyen fél-profi fokozat. Ki is kaptam 6-1-re. <#wilting>
Ekkor úgy éreztem, hogy jó lesz nekem az amatõr szint is.
Elkezdtem a karriert egy amatõr csapattal és a barátságos meccseket egy kivételével elbuktam, egy meg döntetlen lett.<#falbav>
A gondot csak tetézi, hogy az irányítással sem vagyok teljesen tisztában. Egy logitech Dual Actiont használok és a fifaconfigban próbáltam átállítani a nekem tetszõ irányításra, de nagyon zavart, hogy nem írta oda, hogy melyik gomb mire jó.
Arra már sikerült rájönnöm, hogy a becsúszás gombja = a átíveléssel, de a szerelését még nem tudom, mert úgy tûnt, mintha magától csinálná.
Bocsánat a hosszú üzenetért, de nagy szükségem lenne a válaszokra, hogy élvezhessem ezt a nagyszerû játékot. <#help>

[HUN]FaTaL
fifaconfig.exe ...

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
srácok a fifa 11 bill kiosztását sehogy sem lehet átállítani???

Üdv
Nekem valamiért a fifa ilyen a közeli képeken:

El nem tudom képzelni miért,csak a felbontást próbáltam ki több pixelbe,de aztán mikor akadt,és nem volt jó visszaraktam 800*600ra
Elõtte minden csodaszépen ment most meg a tele kamerán kívül mindig vibrál..
Választ elõre is köszönöm.

Breki33
érdekes nekem nem lagol nemis értem mi köze lehet hozzá esetleg az, hogy nagyobb részt mutatt egyszerre

próbáld ki esetleg a #29149-et meg a tegnapit õk más módszerrel dolgoznak hexa editorral módosítják

Hello!

Csak írok hátha másnak is ez volt probléma.

Bemásoltam Breki az ini-det, mükszik, köszi, de a kamerabeállítások miatt nagyon elkezdett laggolni, kiszedtem és most jó.
Nekem nem laggol pedig Win 7-em van.
Breki33
a játékban van ám leírás a cselekrõl a youtube-n pc-s skill videók
az orosz fifa oldalon pedig "FIFA 11 Keyboard Patch" még képet is raktam be róla korábban
[HUN]FaTaL
LB + jobb analóg

Csabee
Üdvözlet!
Mivel valamilyen érdekes okból kifolyólag a játék nem hagyta ,hogy a billentyûzetet beállítsam (mindig visszadobott egyel a menüben), elõkerítettem a logitech rumble pad 2-es gamepadomat, ezzel viszont képtelen vagyok rájönni, hogyan kell cselezni. Ha a nyilakkal, ha joystickal irányítom , sehogy nem hajlandó.. Visszaolvasva azt írta valaki, hogy a jobb oldali joystick a cselezés.. no nekem azzal csak visszahúzza a labdát.. s ennyi.
Köszi elõre is.

[HUN]FaTaL
Nincs GameRangerel lehet játszani.

[HUN]FaTaL
Ott valami más gond van, nekem nem akad be soha.

Rash87
Pedig kerestem,de nem találtam róla semmi,de így már oké,kösz 😊

Glory, Glory Man. United!

And 1
nálam is van ilyen probléma h ha menedzser módban játszok 1 meccset akkor kilép a játék... ami a szép h a real-al vagyok és álltalában a barca meccsek végén van ez... ha meg szimulálom h ne lépjen ki akkor kikapok és eléggé idegesítõ

Golyo69
mármint lan módba 😄

GGMU

Golyo69
nincs benne direct ip de GAMERANGERREL lehet vele online játszani....
de amúgy csak vissza kéne olvasni 😄

GGMU

scs17
Üdv!

Egy HD5470 512MB -s videókártyával mennyire menne a játék?
A választ elõre is köszi!

Rash87
Erre pls nekem is válaszoljon már valaki.
S ha nincs,akk vmilyen módon nem lehet majd beletenni? Vagy egyéb mód,h egymás ellen játszhassunk?!

ja lehet<#hehe>

Nincs direct ip a játékban?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Van már valami megoldás a win7 alatti lassulásokra?

Játszom, és 10 másodpercenként kb be be akad picit. elég idegesítõ.

Gépigény bõven megvan... ( HD4850, Amd x2 5600+, 2gb RAM)

A Pesnél is hasonló nálam a helyzet különben...
ott azonban javítottam a helyzeten azzal hogy a monitor képfrissitését 60 hz rõl 75 re állítottam. de talán még így se tökéletes.

PS3 Slim 250 PC

SLICK
Mit csináljak, hogy menedzser módban ha lejátszok egy meccset akkor ne lépjen ki "A FIFA11 hibát észlelt ezért leáll..." hibaüzenettel?
Biztos volt rá válasz de nem találom. Elõre is THX!

Sziasztok

Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy lehet gólokat menteni a játékban fifa 11 ben???

köszi
A VB-n a bíró nem adta volna meg<#dumcsi>

roland2293
létszíves valaki írja már le hogy mi a teendõ akkor ha haveral szeretném lanba nyomni :S

Breki33

Breki33

Breki33

As promised, TOTAL CAMERA PATCH 1.0 by MONKEYDRAGON for FIFA 11 PC released today. One patch for 5 cameras (Broadcast, Tele, End to End, Dynamic 1, Dynamic 2). Check screenshots and Download to enjoy the new stuff.

PLEASE READ CAREFULLY BEFORE USE
======INTRODUCTION
This tool will patch 5 cameras (Broadcast, Tele, Dynamic 1, Dynamic 2, End To End) for FIFA 11.

======INSTALLATION
(*) For Windows Vista/7 user, please SET RUN AS ADMINISTRATOR.

- Install to FIFA 11 PC folder
- Click on CAMERA PATCH icon on desktop to launch.

======HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Set FIFA 11 PC path (In case incorrect)
3) Choose APPLY or RESTORE

======IMPORTANT
+ Not support APPLY individual camera.
+ DO NOT APPLY while game RUNNING.

http://www.filefront.com/17338602/FIFA-11-Total-Camera-Patch-1.0.exe/
hát lehet, bár nemrég lõttek nekem hasonlót, csak közelebbrõl - kispályán persze - de a labda pörgése bezavarta a szememet és mellényúltam :p

Rash87
kapushiba<#idiota>

lõttem egy meccsen egy gólt szabadrúgásból (kb 44méterrõl)

balee4
Hát persze, xbox360 kontroller és már okés is lenne.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Alt + Enter
Istenem, olvass vissza, vagy használd a keresõt . . . Minden nap többször megkérdezitek . . .
Rash87
Egyébként akkor van direct ip-s mód,ahol egymás ellen lehet játszani? Vagy nincs? Vagy csak én nem találom.

Rash87
Azért meg lehet szokni. Nekem is kellett pár meccs,mire belejöttem. S így már nem is olyan nehéz gólt lõni. Persze,cselezést,meg ilyeneket el kell vetni,mert lehetetlen... 😄 Persze,gamepaddal egyszerûbb lenne sokkal.

hi...szerintetek az miért lehet h futok a labdával vagy ha jon a levegoben a labda vagy bármikor lelassul a játékos..ugy fut mintha lassítva lenne...ha notebookon játszom akkor pedig az egész meccsen ilyen????mi lehet a baj??válaszotokat elore is koszii 😊)
[HUN]FaTaL
lol talán ne billel szenvedj a pc-n, micsoda összehasonlítás 😄 Amúgy a pc-s fifa 11 az a konzolos fifa 10 + némi hibajavítás a wc2010bõl.

Firerock
és télleg
csak én fifával játszom és simán cselezek
gamepaddal...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

balee4
Ezért ez beszarás, PC Fifa 11-ben alig tudok gólt lõni, zselé fos az irányítás billentyûrõl, erre kipróbálom a PS3-as Fifa 11 demót, olyan kézreálló az irányítás hogy simán lõttem a Barca-val a Real Madrid ellen 5 gólt. 😄
Másrészt még ezzel az új grafikával sincs olyan szép a PC-s mint a konzolos. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne. Csak a gamepaddal olyan trükköket lehet csinálni tökre egyszerûen, hogy csuhajja.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

manuszka
automatikus mentést hogy lehet kikapcsolni?!

Effe88
a pesnek kisebb a gépigénye ezért mehet

hát elvileg mennie kéne rajta...kikapcsoltam de így is ugyanaz..köszi azért!Várok valami patchre addig...a PES 2011 amúgy hibátlanul megy :S
Effe88
elõször a játékbeállításoknál kell beállítani!!
A settingsbe csak akkor állíthatsz dolgokat ha kontrollerrel nyomod!!

Effe88
gyakorolj minél többet é menni fog😉

Effe88
Milyen géped van?? De próbáld meg hogy a v.syncet kikapcsolod és mindent a legalacsonyabbra állítassz!!

hogy lehet megcsinálni hogy ablakba menjen a fifa?
Rash87
Valaki elmagyarázná,hogy a szabadrúgás hogy is van?
Mindegyik méterekkel fölé megy,akármit csinálok vagy nyomok.

Hello!Egy kis segítséget szeretnék kérni...az mitõl lehet,hogy szépen végigmegy a profilkészítés,aztán mikor Kaka' eltûnik a fényben,jön egy fekete képernyõ de zene ugyanúgy megy?valami ötlet?😞
Breki33
mivel konzol port