FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LÕttem Ronival egy nagyon pazar sarkazós gólt
http://goo.gl/gd6Zi5
és a fõ képernyõnél nyomj startot,utána mûködni kell!!!
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
tudom hogy le lett írva de amikor a gameranger elindítja játékot utána online-multi-lan game és utána mit kell csinálni????
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
1.Letöltöd, feltelepíted.
2.Ez egy chat ahol játszhatsz is. Látsz majd egy valagnyi játékot és a jobb oldalon egy csomó zöld pontot számokka pl 2/2 meg ilyenek.
3.FIFA 11 érdekel téged szóva csak azokat a sávokat nézd(mindegyik egy chatszoba)
4.ha zöld pont van az azt jelzi hogy ott már zajlik egy meccs.Addig nem léphetsz be amíg zajlik.
5.ha pl 2/2-õt látsz akkor a szoba tele nem léphetsz be, logikusan ha pl 3/8 akkor még van hely de még így sem biztos hogy bemehetsz, mert lehet le van zárva (lakat).
6 minden szpba mellett van egy skála zöld négyzetekkel. Ha tele van aza jó akkor magas a pinged abbana szobában(amennyire tudom ez ezt jelenti, hogy kevésbé fog akadni).
7 ha kurva nagy mákod volt és végre bejutsz egy szobába ahol a pinged is jó nos akkor valaki hostolni fog és a játék autómatikusan elindul
8 ott multiplayer LAn és lobby és ennyi
Tunngle-val akár a gamaerangerrel . De olyan jó szájbarágósan .Megköszönnénk neki !!!
..és sztem ez még jobb mint a gamaeranger....
vki nem jön kipróbálni?😄
GGMU
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. Tudtok-e szponzort választani manager módban, illetve kaptok-e pénzt a nyert meccsek után ? Én semmit nem kapok.
2. Nektek is minden szezonban ugyanabban a sorrendben kell játszanotok a csapatok ellen ?
3. Manager módban, ha a vezetõség célkitûzése az, hogy legyek benne az elsõ 6 ban és én a 7. helyen végzek akkor miért írja azt hogy gratulálunk, sikerült teljesíteni a célt ?
Ennyi lenne egyenlõre, remélem tudtok segíteni.
fõleg a lövés: valamit szerintem benéztek a készítõk, mert szó szerint pár fok mozdítására is méterekkel lövi mellé. vissza is állítottam semi-re, így már sokkal jobb
a passzolással még szenvedek, de az már elég jól megy(eget)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én mint õsfifás aki anno 98-tól kezdve billel játszotta majd meg veszek egy logitech dual actionnel,alig bírom irányítani.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Köszönöm szépen.
Nektek is nagyon érzékeny lövésnél? ALig mozdítom meg akrat és rögtön mellé...
Ja és hogyan lehet test-test elleni harcot vívni, gondolok itt fejelés elõtti helyezkedésre?
Settings controller settings és lapozz mert a rásegítés az az elsõ lap utána még van 2...
Csak a rásegítés mértékét tudom állítgatni.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Valaki Gamerangeren?? Rossi1