36657
-
#30827 Mert bug. Tedd fel a görögök által készített javítást a patchhez. Ha más csapattal kezdesz akkor is hiányzik a blackpool és két birmingham van, hihetetlen hogy az ea nem javította ezt ki... -
#30826 Mi a fenéért lép ki ha a menedzser módban a Blackpoolt választom? -
#30825 A BBVA ligás scoreboard csak nálam bugos? Jól működik, de a hosszabbítást nem írja ki (hogy mennyit hosszabbít a bíró a rendes játékidőn túl). -
#30824 [center]egy kis bl móka ;D
-
#30823 Miért nem müködik egyik scoreboard se pedig oda másolom ahova kell és a Fifa 11 I68 Regeneratort is futtatom?Se barátságos mérközésen sehol se jelenik me Managerben se.Win7-em van!Valaki irjon már légyszi mi lehet a gond.köszi -
#30822 én lövésnél mindig nyomva tartom a felfelé nyilat és valamikor a csavarást is, ami nálam az "F" -
#30821 Nem a csavarásra mondtam, hanem hogy nem kirúgta a stadionból, hanem félig meddig emelte de nem túl erősen. Vagy lehet ez is a csavarástól lenne? Csavarás az RB ugye? -
#30820 szerinten amiatt csapódott ilyen szépen, hogy nyomtam a "csavarás" gombot ;D -
#30819 Hogy lehet így lőni? Nekem fölébassza :D -
#30818 [center]nem olyan jó a minőség de a lényeg látszik ;D xabi alonso bombagól
-
#30817 kösz a rengeteg választ... -
#30816 [center]új cipők ;)
(Ramos cipőjére a textúrát én alakítottam át, egy már meglévő textúrából) -
#30815 ez lesz a megoldás ;) köszi szépen! -
#30814 Futtasd rendszergazdaként. -
#30813 oda van írva mit kell tenni
vedd le a könyvtárról az írásvédettséget -
#30812 [center]erre valami megoldást nem tud valaki?
-
#30811 köszi -
#30810 Valaki tud megoldást olyan problémára, hogy új videó kártyát tettünk a gépbe 256 hejett 1024 et és online ba szaggat mikor belépek és 1v1 be megyek meg menübe... ugyan azon van minden és mégis laggol.. mi lehet a gond?:/ -
#30809 Kontrollerrel nem?:D
LT + Jobb analóg, de ne csak nyomd hanem forgasd. Ha megnyomod akkor a két lába közé veszi a labdát és felugrik vele, de ezt nem minden játékos tudja megcsinálni. -
#30808 hogy kell konzolal jó cseleket csinálni mert lenyomom a jobb anolagot de nem csinál semmit csak fut tovább rendesen -
Rudee #30807 Ilyenről konkrétan még nem olvastam, de megnézem, hátha rájövök vmire. -
#30806 cselezve táncolt a egyik játékosom -
#30805 is meg koszolódást stb
ugye ezek mindegyike azonos azonosítóra végződik
csak olyan kéne, hogy pl az 1-es fű, sár, koszolódás stb milyen stadionokban jelenik meg
De ha gondolod az egész jelenlegi mappát ezekkel el tudom küldeni aztán tesztelheted ha érdekel. -
Rudee #30804 A fű alatt a csíkozást érted? -
#30803 hát hogy melyik füvet pontosan melyik stadionba rakja be igen file-k szerint
ugye egyet többe is berak -
Rudee #30802 Pontosabban? Melyik file melyikhez való? -
#30801 stadionkiosztást nem tudsz? -
Rudee #30800 Igen, ezt én is láttam soccergamingen. Igazából mindegy az a pár plusz kattintás, de reménykedtem azért :)
Megnéztem azért a zdata-ban lévő rna-t is, de sajnos nem volt benne használható dolog. -
#30799 kereső
fogalmam sincs hány oldalt, honnan tudnám? P
de most írtam le a lényeget annyi elég -
#30798 és kb hány oldalt menjek vissza mert nem kevés oldal van? -
#30797 ha rákeresel megtalálod röviden a lényege a mentés file-t írásvédetté kell teni külső programban így nem tudja felülírni -
#30796 mi a trükk? -
#30795 alapból automata mentés van csak
erre van egy kis trükk amivel meg lehet oldani erről többször írtam már -
#30794 egy ilyet is olvastam
EDIT: for chants volume:
try to add this string on rna.ini
//DOCTOR+ CHANTS_VOL ----
[]
MAIN_OUT_CHANTS_VOL = 80
//------------------------------------------
(this string is not crowd reacitions values, but is the chants main volume, very easy to adjust, values between 0 to unknown (100?).
and it work -
#30793 bemásolom amiket erről írtam, mostanában nem ezzel foglalkoztam
Állítólag ezt beírva jó lesz az intro átugrás
LEGAL_SCREEN_DISPLAY_TIME=0 LOCALE/USE_LANGUAGE_SELECT=0 LOCALE/DEFAULT_LANGUAGE=hun,hu
SKIP_BOOTFLOW=1 ugye átugorja az elejét, viszont ez okozza vmiért azt hogy nem lehet menteni, van sejtésem, hogy miért, de ha leírom csak megkeverlek vele.
-
#30792 nekem az lenne a kérdésem nem lehet e a automata mentést leváltani mert a Fifa 9 és 1 be lehetett manuálisan de itt nem tudok hol lehet ezt beállítani? -
Rudee #30791 Ja meg igen, az is érdekel, hogy összességében mit lehet még kapcsolgatni. Alap dolgokat ugye ismerem,csak hátha van vmi érdekesség.
Amúgy elkezdtem összeszedni, de nem baj, ha több helyről jön az infó. -
Rudee #30790 Arra gondolok, ahol az EA serverre akar bejelentkezni. -
#30789 mármint, hogy miket lehet kapcsolgatni?
a kezdeti bejelentkezés átugrására gondolsz?
azt elvileg meg lehet csak akkor a nyelvválasztás átugrása miatt a mentések nem jók
de lehet másról beszélünk :-) -
Rudee #30788 Breki, véletlenül nem találkoztál még rna.ini-ben használható beállítások listájával? Főleg az EASO-os bejelentkezést kéne eltüntetnem.