FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
nem lehet hogy a képarány miatt???
nálam ekkora felbontáson 16:9 el megy a kép ezért kellett nekem is vissza venni 124*768-ra

Effe88
aréna módban megnyomod a selectet(ha billentyûn nyomod akkor amire állítva van)

sziaztok

nekem 21 crt monitorom van és 1280x1024 ben szoktam minden játékot játszani és mindig normális a kép.Ez a fifa meg azt csinálja hogy a 2 oldalán hagy 1-1cm és ráadásul a képfrissitést is visszaveszi 60hz ez miért van???
segítsetek már szétesik a szemem

köszi
k O T T A
az feltûnt már másnak is ha buzi program szarul tartja számon az asszisztokat?
kb 4bõl egyet ad meg és a direkt passz utáni kapáslövéseknél se számol...
wtf

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

fook
nem nem , túl nagy felbontáson akarta indítani. az volt a gond 😊

gyakorlomeccset hol tudok játszani ????

zorrobomber
Az se lenne szar ha 2 playernél nem tudná a másik player elnyomni a replay-t 😊

[HUN]FaTaL
Az elsõre ugyanúgy lehet init írni, mint a demoban csak olyankor nincs mentés. A másodikra pedig szintén nem tudok semmit, de én is örülnék neki. 😊 Illetve remélem egyszer lesz bajnokok ligája mod 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
csao
olyan patch ami:
1.skipeli az elejet.mint a demoban
2.mindig 3x ismetli a golt

remelem van ilyen😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HRESULT:0X8007000B ezt a hibakódot kapom...vki segítsen pls
vki ezt a texture editort használta már? mert nagyon fasza kis program megnyitom pl a data03.big et de azon belül ha rákattintok vmire hiba üzzenetet kapok...nemtud vki segíteni milehet a gond?
báttyó02
ha ráközelítesz replayben a gyepre akkor látod hogy 3d-s

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
Ez a saját képem
elite
Valaki linkeljen már egy képet, ahol az arénában Kaka-val gyakorol és a fû ilyen 3D-s.
Büdös életbe nem jön ez elõ. Meg az izzadtság sem csillog úgy a játékosokon, mint azon a néhány screenen, hiába teszek föl bármit...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

fifa 11 pc online bajnokságról tud valaki valami infót ?
JUVEfun
Nem csak a gamepadtól függ és nem mindegyik játékossal lehet ,(ja és egy kis gyakorlás sem árt)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Effe88
Új videó kártya vásárlása elõtt állsz!!!
Minimum shader 3.0 ás kell vagy jobb!!!
hajrá!!!

fook
Elindítanám és E0001es hibát kapok ! ez mi ?

nekem is ilyen gamepadom van de ezek felét nem tudom megcsinálni... játék közbe meg pláne mikor 3 ember lökdös TRÜKKÖK

Ha ketten játszunk ( bill + gamepad ) akkor hogy lehet beállitani azt,hogy ne csak a gamepad legyen manualis ( gondolok a segitségek kikapcsolására,például passz rásegités ) ... Mert a gamepadot belehet állitani hogy manual legyen ugye,de a billlentyüt nem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Valaki tudna lökni egy olyan mentést,ahol unlockolva vannak a virtual pro által megszerezhetõ gólörömök ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

penészthozópára
Köszi!

One Love, One United!

Régen W volt, most nem tudom mi. De X360 kontrolleren sárga Y. Vagy amit arra a gombra állítottál.

penészthozópára
Sziasztok!

Egy alap kérdésem lenne: melyik gombbal lehet kihívni a kapust? Gondolom ki lehet hívni mer ez így elég gyászos.

One Love, One United!

Sziasztok!

menedzser modban : miért nem tudom meghosszabbítani a játékos szerzõdését?? minden évet kipróbáltam hosszabbítani mindig max pénz + % és mégsem akar maradni. mi lehet a gond? mi a titka a játékos átigazolásának? még a 85% os siker ellenére is kikosaraznak...
jó játékot mindenkinek!
Felraktam, de semmi változás... 😞

Hello egy már forumozó feltette ezt a kérdést:

"Hello!Egy kis segítséget szeretnék kérni...az mitõl lehet,hogy szépen végigmegy a profilkészítés,aztán mikor Kaka' eltûnik a fényben,jön egy fekete képernyõ de zene ugyanúgy megy?valami ötlet?😞"

Erre olyan válasz érkezett hogy túl magas a gépigény. Nekem is ez a gond, de betölt a játék a fekete képernyõ után, de ehhez úgy 7-10 perc kell (vagy be se tölt), ugyanígy a meccsek elõtt. A játék grafikailag kifogástalan, nem akadozik semmi baj, bár meccset még nem tudtam játszani.
Nem tudjátok mégis, hogy tudnám ezt a maratoni várakozást kiküszöbölni?
van vmi okosság arra h lehessen meccs közben is csapatkapitányt választani?

Srácok azt kérdezném h a légy profi modban be lehet állitani hogy a szadabrugást te rugjad ?😊

Miért megy a játékosok energiája pár meccs után totál zéróra menedzser módban? Mi rá a megoldás???

Creation Master mikor lesz?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

And 1
hello
a meccs után kilép a játék menedzser módban hibára nincs véletlenûl valami megoldás ?

Breki33
ennél egyszerûbben nem lehet megoldani 😊
Köszi a tippet...😊 Szerinted nem ez volt az elsõ amit próbáltam?😊))

Nekem a "másik " van fent szóval restore, a jó k...va anyját.😊
ProGabe
upsz, tényleg <#buck>

ám közben összejött a dolog: ha nem nyílegyenesen tolja felfelé az ember a kart, akkor olyan, mintha nem csinálna semmit. szerintem ez egy bug a pc-s verzióban. ha manualra van állítva a lövés, szintén elõjön a dolog: 0,00001 mm húzás a joy-on az 12321321 méternek felel meg 😄

ezt jó lenne, ha javítanák!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

classic irányításnál a "B" az a lövés.

ProGabe
én nem tudom hogy csinálj a srác, de nekem k*rvára nem így lövi el. fõleg nem "B"-vel, vagyis az ívelés gombjával :SSS

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
Breki33
esetleg az uninmstallja? 😛

Remove New Tele Camera.exe

másiknál meg Restore 😄
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni, hogy futás közben mivel kell lökdösõdni?
A szabadrúgás és a tizenegyes lövést se nagyon tudom helyezni. Tudtok valami tanácsot adni?

Hello srácok!

Tudja valaki hogy lehet leszedni a Camera Patchet. Mióta feltettem Laggol.😊
Üdv sorstárs<#wave><#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

köszi szépen 😊 ám nem egyszerü megszokni ezt aki eddig bill. játszott...

Breki33
Akik a +D-s fût hiányolják itt van 😛

Breki33
a 2 változatot raktad fel?

nálam minden jól mûködik, mondjuk a színe lehetne szebb

azzal kell indítani ott van a run
Mayorpapa
Breki te kipróbáltad ezt a füvet, mert én igen, de nekem utána villogtak a textúrák lassításnál meg animációknál! Amúgy hogy kéne mûködnie ennek a TexMod proginak? Azzal kéne indítanom a játékot, vagy csak berakni vele a fájlt? Mert nekem a Spyware Terminator blokkolja...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Be a Pro módban itt van olyan, hogyha gyengébb csapatban kezdek, egy jobb csapatba átigazolnak?

webibebi
a 7es gombot yomod folyamatosan és a jobb analógot azzal tucc cselezni elvielg.

msn:[email protected] bárki felvehet

Srácok kis help PLEASE.. vettem egy Logitech Dual Action vezérlöt .. hogy kell ezzel cselezni? megnéztem a sugot melyik pl az a ,,RS,, gomb?? az R gondolom ,,Right,, . Szoval akinek hasonlo vezérlöje van egy kis utbaigazitást nagyon megköszönék 😊