FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam ekkora felbontáson 16:9 el megy a kép ezért kellett nekem is vissza venni 124*768-ra
nekem 21 crt monitorom van és 1280x1024 ben szoktam minden játékot játszani és mindig normális a kép.Ez a fifa meg azt csinálja hogy a 2 oldalán hagy 1-1cm és ráadásul a képfrissitést is visszaveszi 60hz ez miért van???
segítsetek már szétesik a szemem
köszi
kb 4bõl egyet ad meg és a direkt passz utáni kapáslövéseknél se számol...
wtf
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
http://goo.gl/gd6Zi5
olyan patch ami:
1.skipeli az elejet.mint a demoban
2.mindig 3x ismetli a golt
remelem van ilyen😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Büdös életbe nem jön ez elõ. Meg az izzadtság sem csillog úgy a játékosokon, mint azon a néhány screenen, hiába teszek föl bármit...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Egy alap kérdésem lenne: melyik gombbal lehet kihívni a kapust? Gondolom ki lehet hívni mer ez így elég gyászos.
One Love, One United!
menedzser modban : miért nem tudom meghosszabbítani a játékos szerzõdését?? minden évet kipróbáltam hosszabbítani mindig max pénz + % és mégsem akar maradni. mi lehet a gond? mi a titka a játékos átigazolásának? még a 85% os siker ellenére is kikosaraznak...
jó játékot mindenkinek!
"Hello!Egy kis segítséget szeretnék kérni...az mitõl lehet,hogy szépen végigmegy a profilkészítés,aztán mikor Kaka' eltûnik a fényben,jön egy fekete képernyõ de zene ugyanúgy megy?valami ötlet?😞"
Erre olyan válasz érkezett hogy túl magas a gépigény. Nekem is ez a gond, de betölt a játék a fekete képernyõ után, de ehhez úgy 7-10 perc kell (vagy be se tölt), ugyanígy a meccsek elõtt. A játék grafikailag kifogástalan, nem akadozik semmi baj, bár meccset még nem tudtam játszani.
Nem tudjátok mégis, hogy tudnám ezt a maratoni várakozást kiküszöbölni?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nekem a "másik " van fent szóval restore, a jó k...va anyját.😊
ám közben összejött a dolog: ha nem nyílegyenesen tolja felfelé az ember a kart, akkor olyan, mintha nem csinálna semmit. szerintem ez egy bug a pc-s verzióban. ha manualra van állítva a lövés, szintén elõjön a dolog: 0,00001 mm húzás a joy-on az 12321321 méternek felel meg 😄
ezt jó lenne, ha javítanák!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A szabadrúgás és a tizenegyes lövést se nagyon tudom helyezni. Tudtok valami tanácsot adni?
Tudja valaki hogy lehet leszedni a Camera Patchet. Mióta feltettem Laggol.😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
nálam minden jól mûködik, mondjuk a színe lehetne szebb
azzal kell indítani ott van a run
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
msn:[email protected] bárki felvehet