36657
-
Rudee #30787 http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_11 -
bgreg #30786 hali.
hol tudom megnézni h a fifa 11ben melyik bajnokságok vannak benne(az összes) -
#30785 mekkora szégyen az ea..
elkezdte csinálni kijött a Beta, játszottunk rajta spanokkal jó pár órát, tökéletes volt.. erre egy nap bezárják majd kijött vlmi fifa online 2 és ez rohadt fos játszhatatlanul bugos és szr az egész egymás ellen se tudunk játszani me vlkinek mindig kifagy
röhej ez a nyomorék EA, enniyt érnek..
esetleg a fifa online BETA [amit felraktál 3mb telepítő és felpatchelte magát] nem fog kijönni ?:O :\ -
#30784 Mikor megláttam, hogy te írtad már tudtam, hogy vicc az egész. Nomeg a Fifa sztem mindig is ki fog jönni pcre (még akkor is ha egy rakás szar, és semmi köze a konzolos változathoz lásd 05-08). -
IXEMGabeo #30783 és még mondogatod nekem h nem jöttek be a poénjaim mi?:D -
unrealnoise #30782 Grrr... -
#30781 *elsejét -
#30780 boldog április 1jét... -
#30779 lol én is olvastam vna előbb mint írtam vna xDDD -
#30778 mekkora lowok.... pedig a fifa 11onlinen nem a legjobb mert lehet csalni:/ a 12 hátha jobb lett vna.... -
IXEMGabeo #30777 megetted:) Boldog április 1-jét:D:D:D -
unrealnoise #30776 itt viszont vak vagyok, de nem látom, hol vagy, hogy nem jön ki PC-re. sőt semmi ilyesmit. -
unrealnoise #30775 elszomorító. viszont így akkor még inkább él a kérdés. és a tény, hogy veszek köv fizuból egy xbox-ot. PS3 és X360 FIFA totál ugyanaz ugye? -
IXEMGabeo #30774 Nem hivatalos infók szerint a FIFA 12 nem jön PC-re:(
FIFA 12, xbox 360, PS3, PSP portable, Wii
pont a PC marad ki:( -
unrealnoise #30773 lehet veszek egy xboxot. úgyis elég olcsó már. kérdés, hogy a FIFA betöltési ideje ott mennyire gáz? és milyen felbontásban nyomja ki a jelet? 720p? mert akkor inkább maradok PC-nél FIFA ügyben, aztán majdcsak idén megkapjuk mi is azt amit, aztán szólhat majd FULL HD-ben, natívan.
PS3-on is ugyanaz a FIFA, mint X360-on? előre is köszöntem! -
#30772 Sziasztok!
Találtam Nike MV SuperFly III csukákat... gondoltam névre szólóakat is csinálok ;)...
Készen lettem :)
CR7 cipő
Marcelo cipő
Özil cipő
Szalai Ádám cipő
-
#30771 -
#30770 xbox 360 pad, logi chillstream -
#30769 Mondjatok már egy normális kitartó gamepadot mer má megörülök lassan mióta fifázom 2 darab speedlinkes szar tönkrement az analóg föleg pedig nem is dobálotam meg ilyenek letörik a kar meg minden f*szom kivan már -
#30768 azt nem xDD de lassan ott vok h inkább kitörlöm a faszomba xD -
#30767 Jézusom.. TE!!!
Nem olvastad végig ahol arc telepítésével mutatja be az összes többi telepítését?? HE??? :O
i68Regenerator-t kellene futtatni .. -
#30766 csináltam és még sincs benne... ötlet? -
Rudee #30765 Ez: FIFA 11\Game\data\ui\game\overlays\ ?
Alapból nincs senkinek se, csinálsz aztán lesz. -
#30764 de nekem overlays nincs is xD -
Rudee #30763 A FIFA11 Textures Editorral megnyitod a filet, amibe ki akarod cserélni a textúrát, aztán "belehúzod" a png-t. -
#30762 Azért vagyok gondba, mert nekem a reklámtáblám png formátumban van, azaz egy kép mondhatni. Itt amit belinkeltetek pl Rooney arcát, az nem png formátumban van. Ugyanígy csináltam mindent, ahogy a linkbe van, de mégsem ismeri fel. Sőt még creation masterbe is kicseréltem a reklámtáblát és mégse jo. Valami más baj van, csak nem tudom, hogy mi? Vagy olyan program kéne, ami kezeli a png-t is.? -
Rudee #30761 Egy arcon mutatja be a "telepítést". Minden másnál ugyan az a teendő, csak ugye más a fileok neve és más könyvtárba kell másolni.
A kép mutatja hogy melyik könyvtárba milyen alkönyvtárba kell pakolni az új fileokat. -
#30760 Itt az arcok telepítését írja le -
Rudee #30759 Egyébként az ilyen és egyéb, folyamatosan ismétlődő kérdések elkerülése érdekében lehetne frissíteni a GY.I.K. szekciót, mert a FIFA 09 óta sok minden változott, ott meg még mindig az szerepel. -
#30758 8 hsz-t kellene visszaolvasni, nem 200 oldalt... -
#30757 Üdv! Reklámtáblákat és cipőket hogyan lehet és milyen programmal feltelepíteni?
A cipők és a táblák png formátumban vannak!
(Lehet, hogy már le volt írva régebben, de nem akarok 200 oldalt visszaolvasni. Ha valaki tudja irja már le aránylag részletesen)
KÖSZÖNÖM! -
#30756 Tényleg, nem figyeltem most. :D -
Rudee #30755 A készítő neve pont az alján van :) -
#30754 Mert honnan tudjam, hogy a Fifa Infinity az egy oldal? Lehetne akár a készítő nickje is... -
Rudee #30753 Ha Breki 30749-e alapján nem megy, akkor 30740 segít. -
Rudee #30752 De ha a képen rajta a FIFA Infinity felirat, akkor minek linkelje mellé? Amúgy én is csak a képet raktam be. -
Dean Winchester #30751 akkor az előző hsz-em tárgytalan és sorry viszont ha előző hsz képét rakod be akkor azt jelezhetnéd is szerintem,de ugye minek ilyet tenni... -
Dean Winchester #30750 mert ennyi esze van, vagánykodni akar és azért :)
neked nem válaszolt de erre tuti fog , ennyit ér ezaz ember :P -
#30749 Akkor újra
FIFA 11 : How to install mods tutorial
http://www.moddingway.com/news/2497.html -
#30748 én beleraktam de mit kell még csinálni h jó legyen?