FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Ez engem is érdekelne... Lövést levettem manuálisra, hát tegnap nyomtunk pár meccset, kb 20ból 2 lövésem ment kapura. Nyilván megszokás kérdése, de egyelõre nem nagyon megy. Csak a bal sticket kell használni a lövés irányához? Csavarni lehet valamivel?

[HUN]FaTaL
off: Miért szúrkál az elmúlt 10hszben mindenki HTML kódokat a fórumba? Mert nekem továbbra sem mûködik, az sg motorja bbcodeot használ.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Havernál van ilyen, az okára nem jöttünk rá.

[HUN]FaTaL
Nem is fog, nekem sem megy haver gamepadjával (ugyanilyen). A topic korábbi tapasztalatai alapján az egyetlen gamepad amivel mûködik az a gyári x360 gamepad.

A segítségeteket kérném:
Adott egy "speed link xbox 360 style" gamepad(Sl-6555-SBK)ami fifa 11 alatt muxik. Viszont a rezgés nem müködik a játékon belül!
Ha van valakinek valami ötlete azt szívesen veszem!
A segítségeteket kérném:
Adott egy "speed link xbox 360 style" (Sl-6555-SBK)ami fifa 11 alatt muxik. Viszont a rezgés nem müködik a játékon belül!
Ha van valakinek valami ötlete azt szívesen veszem!
elite
És milyen géped van?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

szucsy89
a fifaconfig.exe problémára létezik már megoldás?
egy kérdés: érdemes e kikapcsolni a kontroller segítségeket vagy ne? gondolok itt a lövés, passz, ívelés, hosszú passz rásegítésekre...nektek milyen szinten van kézin? kipróbáltam úgy és baromi nehéz, nem leszek én ettõl gyengébb, ha mondjuk WC szinten rásegítésekkel tolom...sõt normális ember bekapcsolja a rásegítést úgy érzem csak kérdezem ti hogy toljátok?

azt is észrevettem, hogy nincs FIFAbolt, nincsenek Challengek azért azok jók voltak😞 viszont örülök h a harmadik mezek ki vannak alapból adva meg a labdák is.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JUVEfun
Kipróbáltam , nem túl nagy a változás ,kicsit szebb lett a graf. viszont néha meccs közben belassul..

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Ez a magyar kommentár felháborító : az , hogy alig mondja a játékosok nevét hm , de a magyar válogatottét se az már hmmm. Ha egy kapus 10 gólt kap és egy szép védés után azt mondani ,: nem lehet ma gólt rúgni neki hmmmm ,ha egy star játékos hibázik olyan hangnemben beszél róla,hogy az bicskanyitogató ( és akkor még ezek a hasonlatok<#falbav>: "nyírlugas bûszkesége"..... HMMMMMMmmmmmm
kommentár : -10

Breki33
ezt csak te tudod magad kipróbálni, mivel kb 2 perc felrakni gondolom ez megoldható 😛
Breki33
ezt honnan lehet letölteni vagy mi ez kipróbálnám szivesen.

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

elite
És kipróbálta ezt valaki? Jó volna tudnom, az én gépemen menne e ultrán?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Lacee86
Sima azonnali játékban vagyok, és a szurkolók hangját hallani, csak épp nem látni õket, még mielõtt érne a vád, h vmi gyakorló módba tévedtem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Gyerekek, én most látom, nekem közönségem sincs, tök üres a lelátó... xD WTF?? Vkinél volt ilyen?

Breki33
Increase or decrease the level of detail in FIFA 11
Geschrieben von Daniel Kaltenthaler am 05.10.2010

You have an high-end PC? Or FIFA 11 is stuttering on your computer? Then this download might be interesting for you: These Level of Detail Settings by Promitheas (of the Greek page www.wehellas.gr) includes different settings which makes it possible to increase the level of detail (LOD) of the players in the graphic of FIFA 11.

To get an impression I ll tell you some facts and numbers: In FIFA 11 there are 3 different level of detail: Close Camera-Cinematic Replays of players get the value 1,0. The value for the medium range camera is 0,5 and the value for long range cameras is only 0,15.

This download includes different configuration files with different values:

All users who own a high-end PC and have set the highest resolution with all details should try the highest setting Ultra High LOD 3D Grass to increase the level of detail. Here the LOD has the value 100,0 for all cameras!

But this patch might also be useful for players who have a low resolution and low details and FIFA 11 is still stuttering: the Very Low LOD setting decreases the LOD values.

These level of details are included:

* Very Low LOD (performance) <1.0 | 0.25 | 0.15>
* Original EA (Restore) <1.0 | 0.5 | 0.15>
* Performance LOD <90.0 | 50.0 | 25.0>
* High LOD <100.0 | 100.0 | 100.0>
* Ultra High LOD 3D Grass <100.0 | 100.0 | 100.0>

The installation is very easy, you have only to extract the files out of the according folder into your FIFA 11 main folder and have to replace the existing files. If you want to have the old settings back, you just have to install the files out of the Original EA (Restore) folder.
Breki33
másik fórumon kérdezték hátha valaki tud itt válaszolni rá

"Sziasztok,

Én is kipróbáltam a GameRanger-t, és tök jól lehetett vele LAN-ban játszani haverral.
Nem szagattot, nem volt semmi gond, 1-et kivéve......
Mikor belépek a szobába, amit haver készített, és csapatot kell választani, akkor vagy egy kis óra középen, kb 20 vagy 30 másodperc van rá, hogy válasszak egy csapatot, hát ez mekkora baromság már, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Ennyi idõ alatt meg sem lehet találni a csapatot amit épp akar az ember......
Na, aztán, mikor már láttam, hogy nem siker idõben választanom, gondoltam visszalépek egy menüpontot, aztán majd kezdjük elölrõl, de hát ez a legnagyobb szívás.....ilyenkor beadja az alap csapatot (Barca és Real) és haverom vígan elkezdett játszani, nekem meg egy kis ablakban gombfoci szerûen mutatta, hogy mi is történik a meccsek......

Lényeg a lényeg....a visszaszámlálást ki lehet valahogy kapcsolni? Titeket ez nem zavart?"
Pluskast
Bemásoltam de nincs változás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Breki33
Breki33

Today we have small update – GAME TWEAKER & UPDATES for FIFA 11 PC. This tool will let you choose some setting not exist in-game. Customizing and tweaking in some ways.

======FEATURES
***** version 0.6

+ Disable/Enable AUDIO
+ DAY/NIGHT override (*)
(*) This option will override time condition in game, with a box ticked, the game will use your setting.
(*) There are 4 (Sunny, Overcast, Night and Dusk). Some stadiums DO NOT support NIGHT/DUSK, please set SUNNY for best setting or use it at your own risk.
(*) To restore original, exit game, uncheck and SAVE.

***** version 0.5

+ Windowed MODE

+ Disable/Enable NIS transition

+ Disable/Enable cinematics (for low user)

+ Weather OVERRIDE (Choose unique weather effect for all matches ingame or not)

+ LOCK RNA.INI (Prevent online sofware overwriting RNA.INI configuration file)

+ Add-ON CODE (for testing purpose only)

MORE FEATURES COMING SOON…

PLEASE READ CAREFULLY BEFORE USE

======INTRODUCTION

This tool will let you choose some setting not exist in-game. Customizing and tweaking in some ways.

=======INSTALLATION
* For Windows Vista/7 user, please set RUN AS ADMINISTRATOR .

- Install to FIFA 11 PC folder
- Click on GAME TWEAKER icon on desktop to launch.

======HOW TO USE
1) Launch TOOL
2) Set FIFA 11 PC
3) Choose Setting
4) Click SAVED
5) Start GAME from desktop icon or click START
6) Once SETTING SAVED, you can exit TOOL
7) Keep TOOL running if you want to use HOTKEY to exit game.

======IMPORTANT
*** For SKIP_BOOTFLOW
+ CHECKED: the game will use DEFAULT profile, you can pass to ARENA, but you can’t SAVE or LOAD profile. Moreover, all
others setting not visible. NOT RECOMMENDED.
*** Weather feature: if game menu says “RAINY”, with SUNNY set, you will play match with NO 3D RAIN EFFECT. The game is
rainy in deed.

======ADVANCED SETTING
- You can type your code to “ADD-ON CODE”

======UNINSTALL
- Delete RNA.INI at FIFA 11 PC\Game\

http://www.fifa-infinity.com/files/fifa11/11_PC_Game_Tweaker_0.6.zip
Breki33
Breki33
sehogy, simán bemásolod a helyére
JUVEfun

Pluskast
Hogy a szöszbe kell ezt beállítani?

Pluskast
Lol nem tudom beállítani mert nincs ilyen könyvtáram 😊

Pluskast
Már megvan😊

Pluskast
És hogy turbóztad fel ilyen grafra? Csakmert nekem maxon van minden de nem néz ki így.

azta

Cissé, Fabregas nagyon élethû és Messi is ez már jobban bejön

amúgy kipróbáltam nagyon ott van a game, szokni kell még, de sokkal élethûbb lett a FIFA, mint mondjuk az elmúlt 7 évben...tetszik a közönség, a kiírások, új taktikai elemek vannak benne, elõnyszabály utáni sárgalap s hangulatos, a mozdulatok vhogy tetszik az egész.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Online akkor lehet tolni, ha megveszed. Mi a picsa köze van a netes gamenek a grafhoz?😄

[HUN]FaTaL
😮 link pls 😊

és ha ezt felrakom, akkor lehet onlineba tolni?

Lacee86
Hát jah, egeret én is odahúzom jobb híján. A textúra a demoban nem tûnt fel, h ilyen lett volna, azért lepõdtem meg, meg az eredményjelzõ sem volt ilyen...

Breki33
Az eredményjelzõ az tényleg konzolos hülyeség korábban énis írtam ottis pont így rakják ki, <#falbav><#lama>

egért én le szoktam húzni a szélére
Breki33
hát nálam nem pixeles, de fel lehet turbózni pl ilyenre is

Lacee86
Hali! Kipróbáltam az új Fifát, kapásból 3 problémám van: 1. A textúrák elég csúnyák, a lelátó meg a pályán is pl. a kezdõ kör tök pixeles, pedig 1680x1050-es felbontáson van és legmagasabb grafikán. 2. Az eredményjelzõ kis túlzással a képernyõ közepén van, WTF?? 3. Mit keres az egérkurzor meccs közben a képernyõn?

Ha bármelyikre van vmi megoldás vagy ötlet, örömmel fogadnám a segítséget. Köszi.

Breki33
frapsal
Sziasztok!

Játék közben, ha a visszajátszásra mentek, hogy a fenébe lehet az adott gólt vagy akármit elmenteni?
költõi kérdés volt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

robi11
kb 10 mp

Breki33
ez most komoly? :-)

hány másodpercig tarthatja egy kapus kézben a labdát?
JUVEfun
Nem tudja vki. mit jelent : mérkõzés közben a jobb felsõ sarokban megjelenik , narancssárga alapon egy szám (fõleg kapuskirúgásnál) <#csodalk>

JUVEfun
Ezt nekem a 10 csinálta ! Sajnos csak újra telepítés oldotta meg ...

Viktorr
Hello

Tudtok megoldást arra,hogy ne akadozzon a játék?FPS-el nincs baj,de valamitõl néha igen csak el kezd akadozni.

robi11
engem néha fifa 11.exe hibával kilök a game
de hála istennek nem mindig!

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy manager módban nem számolja a gép a pontjaimat, játszott meccseimet, lõtt és kapott góljaimat. Így azért elég vicces, hogy 5 gyõzelem, 3 vereség, 4 döntetlen után van összesen 4 pontom és 1 gólt lõttem összesen a gép szerint. Találkozott valaki már ilyennel?
billentyûzettel hogy lehet cselezni?