36657
-
#30907 nincs bug nálam de egy kis csapatnál azért kisebb a fizetés de ez a patch jó meg növelte -
#30906 Akkor nálatok valami nagyon bugzik. Én kapok pénzt, csak nem sokat. A fizetési keret meg már az első szezon után elég nagy (asszem most 800k, bár barcával vagyok). Igaz nincs a nehézségi szint legendaryn. A meccsek WC-n/Pron mikor hogy, a manager mód meg egységesen semi pron. -
#30905 Ja végre valami kis kassza. Amúgy csak azzal van bajom , hogy a bajnokság , kupa , bl stb.. után sem kapok egy forintot sem. Illetve hogy a fizetési keret fix. -
#30904 ok kösz -
#30903 fifahungary :)
pontosabban a kommenteknél itt -
#30902 ez jó hír hol láttad? -
#30901 Skacok! Nemkell már sokat várni a HSP11hez! Még a jövőhéten kiadják remélhetőleg! :) -
#30900 hali!!
PC-n hogy lehet normális szabadrúgást rúgni?? nagy ritkán sikerül 1-2 de az tényleg véletlen... ha tudtok valami gombot lövés közben amit nyomni kell írjatok
köszi!! -
#30899 király ez a patch csak úgy kapom a pézt xd -
geo91 #30898 felejtős... egy haver próbálta, de nem műkszik. :D -
#30897 hi! meglehet oldani 2 billentyűzettel 1 gépen a játékot(vmi patch-el, progival, stb), vagy ez impossible? -
#30896 Köszi szépen :)
-
#30895 Ticket Patch -
#30894 Nincsen valami pénz patch ? Elég idegesítő hogy semmiért nem kapok pénzt , csak a szponzori pár száz ezer van :S -
#30893 Gareth Bale miért nem fejlődik semmit??? 85nél megáll és utána nem megy feljebb az egész játék alatt:( -
#30892 még gondolkodok rajta:) de lehet h holnap megveszem azt majd írok;) -
#30891 Ez asszem már meg lett félig cáfolva. Lesz olyan játékuk amit nem honosítanak magyarra, de szerintem Sims és Fifa pl. marad magyar. Ne vedd készpénznek, ez csak olyan asszem valamikor szemem sarkából olvastam. -
#30890 Esetleg nem tudja valaki, hogy a következő FIFA részek lesznek magyarosítva?
Mert elvileg az EA, nem fordítja már le 20 millió lakos alatti országoknak a játékaikat. -
#30889 hát én alapból kukáznám az egész menürendszert, és az online része is biztos jó, mindenesetre én még csak sima meccset toltam rajta, szóval lehet én vagyok a hülye de nem igazán látom a rendszert benne. rányomok hogy play game és annyi hogy nem az ai ellen tolom hanem egy faszkalap ellen aki akár 0-0nál is kilép ha túl sokat van nálam a labda. -
Matte #30888 Mire gondolsz?
Én elég sokat (száz órák) játszottam vele, mint mondtam, kizárólag csak egymás ellen, de ezeket leszámítva nem nagyon tudom szidni a játékot.
Amin itt még építeni kellene, az az, hogy élethűbb legyen:
-szándékos szabálytalanságok
-reklamálás
-menet közben infók kiírása (labdatartás, kapuralövések, etc)
-kezezés
-kommentár, ami minden nevet kimond
-tévedjenek a bírók, partjelzők (les), bár sokszor úgy érzem ez már megvan :D -
#30887 Nem azt mondom hogy nem lenne jó, hanem hogy bőven vannak nagyobb hiányosságok is. -
Matte #30886 én -mivel szinte kiárólag egymás ellen játszunk egy gépen- örömmel venném az ilyeneket.
a szándékos szabálytalanságot is, ahogy a reklamálást, kezezést, mert élethűbbé tennék a játékot, ami itt sokat dobna (míg egyjátékos módban lehet, hogy lényegtelen) -
#30885 Ezek olyan dolgok amik kibírhatók hogy hiányoznak. Ráadásul a játékmenetbe nem adna pluszt pl. a kezezés, mert nincs ráhatásod. Szándékos kezező gomb tuti nem lesz soha, a nem szándékos kezezés meg nem is szabálytalan. -
Matte #30884 most a boxos verzióban tényleg van kezezés?
adnak be meccs közben plusz infókat, labdatartás, stb?
Van összefoglaló menüpont a meccs végén?
Pc-n miért nincs (legalább kezezés) -
#30883 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni cipőt vagy cipőcsomagot? -
#30882 ha megveszed dobhatnál majd egy privit -
#30881 köszönöm%:) -
Neoncsoves #30880 én is gamerangeren tolom de már unom hogy elindítom és van hogy a hülyegyerek kilép töltés közben... -
#30879 cdgalaxis -
#30878 Mindig van ellenfél, de a magyarok a warezt nyomják gameranger-el :( -
Neoncsoves #30877 onlinet sokan tolják? -
Neoncsoves #30876 cdgalaxis.hu -
#30875 hol láttad 2500ért? -
#30874 ja és ennél olcsóbb már nem nagyon lesz szerintem. elkezdték promózni a 12-őt de azért az még jó pár hónapig nem jön ki. -
#30873 évek óta nem toltam ennyit a pc-s fifát. jó. lehetne kevésbé konzolos a menü, meg sokkal jobb az online rész, de mindentől függetlenül élvezetes nagyon. -
Neoncsoves #30872 látom le van árazva 2500ra. szerintetek megéri megvenni? -
#30871 768/64es nettel nem megy gondolom..
ahogy a fifa online 2 sem.. -
#30870 -
#30869 Minél jobb annál jobb -
#30868 és milyen gépigény illetve internet kapcsolat kell hozzá?