FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emberek h lehet kiválasztani h melyik játékossal akarok lenni ???

bela96
koszonom a segitségeteket

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

szabii98
persze, sztem-ez csak tipp- a mentéseket kimásolod, újra rakod, mentés be és a lesznek nézõk, de nemtenném rá a nyakam.

I met God. She's black

Breki33
bela96
és utána ha erositem a gépet egy picit akkor vissza lehet tenni majd a nézoket?és milyen progi ez linket kérhetek?

szabii98
Jobban fut a játék.

I met God. She's black

bela96
de most az mit fog számitani ha nem lesznek nézok?

Breki33
ami oda van írva 😊

el lehet vele távolítani a nézõket
bela96
most ez mit akar jelenteni?

Breki33
iCrowds v.1.10.8
Your FIFA 11 lags? Wait, we have solutoin! Long awaited tool for removing crowds, which creates BIG LAG for PC’s that are not capable of running FIFA 11 very wall has finally been released! (Extract all files into your EA SPORTS\FIFA 11 folder and run iCrowds.exe! IF YOU HAVE ANY ERRORS (YOU SHOULD NOT HAVE!): If you’re Windows 7 or Vista user make sure you have all privilegies accessing, modifyng your FIFA11\Game folder. Also, try running program iCrowds.exe as Administrator.)

Breki33

Are you ready for the Matrix?

I completly rebuild my Matrix Stats System for FIFA 11 and it works really fine.

No more boring games between 2. division teams or teams from countries like Norway, Ireland or Scotland

And also the Top Teams play now much more better and gameplay is more challengeing

So you can feel the Matrix..

The matrix is an evaluation system that it´s based on Microsoft Excel. Matrix changes the gameplay, players' skills and the special attributes .The development of the matrix took 4 years. I developed Matrix with a lot of football expertise and attention to detail. So Matrix simply boosts the level of all players in a linear way. Thereby already available differences in strength persist, but the game-playing feels clearly different due to the higher level the gameplay changes! This is a beta test of Matrix for FIFA 11. Please give me feedback how you like it and what can be impoved, don't forget its a early beta version

HOW TO INSTALL

First make a backup of your original db Folder in your fIfa/game/data directory
Then overwrite the db folder with this db data

More about Matrix . . .

Now it's even possible to beat on a good day one of the top teams of the league with a rather worse assessed team in full activity. But if you use a too offensive tactic against a top team you will easily go to the dogs! The tactical setup and the defensive performance are now coming to the fore! Now the Pro Evo AI is more diversified and realistic and you have to think about your reactions, e.g. if you choose a too offensive tactic you'll allow your opponent to beat you more easily or a defensive tactic and play on the safe side.

The AI's defensive performance changed as well. Normally you were able to beat the CPU with 2 or 3 simple moves, but from now on you gotta play different. The defenders act more accurate, e.g. they are closing defense's gaps earlier. Also the defensive midfielders take part in the defensive action. So you should use the chance to shoot on goal as early as you are able too.

Only problem here is: the goalie!

Due to the matrix the goalie's value was adjusted in many areas. He is now able to exasperate you with his good positional play and parries. But from time to time the ball a worse shoot can rolls through his legs, as in real life!

It's hard to describe the matrix gameplay feeling. It would be best to just try it!

Some facts about the Matrix:

-The stamina values of the players were raised to avoid that after three games players have to rest on the bench to recharge their stamina.

-The matrix also considers the age of the players. A 38 year old player is attached with a lot lower fitness value than a 20 year old whippersnapper! Besides it has been added a higher prone to injuries, that will now happen more often. In this area the age of the players is considered as well, so that a younger player features a lower prone to injuries than the older ones.

-The dribbling speed is pegged to the running speed.

The players' mentality was completely adapted.

-If a player makes bad effort his game skills fall off in quality, which will be more recognized on the offensive players.

-Offensive players are drooping after multiple passed up chances or bad passes.

-This is being considered by the matrix so you'll recognize that a forward or offensive midfielder who's drooling is asleep at the switch and should be replaced.

http://www.multiupload.com/GNRTEFG0Y9
bela96
sziasztok.az a kérdésem hogy mit csináljak akkor ha megy a fifa minden jo edzésen se akadozik akkor a grafika is szép meccs kozbe csak mikor meg van a kezdo rúgás ott a játékosok elkezdenek akadozni.ez miért van?válaszokat elore is kosszi.

Breki33
Breki33
Fifa 11 textures editor
de annak az importálás részét én nem teljesen értem

http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164807

sirály lövés volt...én most a Betissel kezdtem manager módot félprofi móddal sajna, de majd meglátjuk milyen lesz, egyelõre evvel az új FIFÁ-val szenvedek, fõleg góllövés terén a védekezés oké...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elite
Az adboard csere sikerült ! 😊
Lehetséges belecsomagolni az eredeti package fileba, hogy ne kelljen külön texmoddal indítani? Vagy van a texmodnak parancssori paraméterezhetõsége, hogy parancsikont csinálhassak hozzá?

Más: saját zenét lehet bevinni valahogy?
Elõre is köszi a hasznos válaszokért...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Breki33
JUVEfun
Ezt most csak gyorsba kipróbáltam ...(ugyan olyan gamepaddal)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun

báttyó02
jaja,amúgy érdemes nézegetni a profilokban hogy melyik játékos hány csillagos,4csillagosok asszem már tudják az ilyen dekázás trükköket

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

JUVEfun
...vagy C.Ronaldóval,Kakával stb.

robi11
én már lõttem nem is eggyet!

Effe88
lehet persze😉
nekem raul meirelessel sikerült hasonlót lõnöm

Breki33
Na mégis lehet távolról gólt lõni.

Csak egy Del Piero kell hozzá !

báttyó02
pedig mennie kell
de lehet olyannal próbálod aki nemtud ilyen trükköket
tedd be pl ronaldinhot,és vele próbáld,pl a láb között átforgatós témát:
elkezdesz dekázni (LT+R😎, bal analóggal felpöckölöd a levegõbe a labdát,és amikor esik vissza a lábadra a labda,már forgatod körbe a jobb analógot

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

HoReSz1975
Igen már végignéztem a videókat, de nem jön be egyik dekázás közbeni trükk sem, nem lehet, hogy a PC -s verzióban nincs benne ?

Pedig ezzel tolom <#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
Gondoltam jó lenne Bannernak 😛

bár kicsit nagy lett 😛
nem fileméretben úgy csak 121 kbyte

http://s10.directupload.net/file/d/2314/xcsanrl2_swf.htm
Breki33
köszi
Effe88
Az miért van hogy szinte mindegyik meccsem a manager módba esõs vagy havas??
poolal nyomom tudom anglia de azért ennyi esõ meg,hogy október elejei meccseken szakadó hóesés lenne:S:S

Csak akkor tudod kipróbálni ha van egy xboxod. Pc-n nem lehet.
Firerock
mind1 megnéztem,fehér

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
megvan már?

Breki33
Na szerencsém lett, ugye az Emiratesben javítottam a színét a fûnek

és tegnap bajnokságban meglepve láttam, hogy a másik otthoni stadion esti meccsen ilyen szép lett, mondjuk itt még az eredeti EA keresztcsíkozás van

Érdemes megnézni, hogy mennyivel szebb mint #29450-ben pedig ugyanaz a stadion

Breki33
Az jó lenne úgy látszik túl nehezet kérdeztem 😛
Firerock
ha játszok megnézem neked,ha addig nem válaszolnak

Breki33
Pár kép közben a színeket is javítom ezért változik
másnak is fehér körben az emirates vagy elrontottam vmit?

srácok a légy profi modban honnan tudom h melyik cseleket tudom már elvégezni ?

Öreg Youtuben körbenéztél mielõtt írtál ??? Kontrollerrel egyszerû dolgod lesz, PC-n kicsit nehezebb elõhozni szerintem ezeket.
HoReSz1975
dekázni én is tudok, de mellre venni stb, átforgatni a láb között dekázás közben ilyenek nem jönnek elõ <#miaz>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Nem tudod véletlen, hogy ezt is kiadják magyarul ? Vagy csak megint késõbb felhasználók által lesz majd hozzá ?
Breki33
ittis leírtuk már neki többen

de akkor újra: nálam 8 és 7 folyamatos nyomogatása egymást után

8 a cselgomb
Youtube-n nézelõdj le van ott írva konzolra és pc-re is az összes trükk !
HoReSz1975
Valaki rájött, hogyan kell dekázni és így trükközni, mert nekem még mindig nem jött össze, egy két emelgetésen kivûl <#fejvakaras><#miaz>

JUVEfun

szabii98
Gyönyörû munka (Y)

I met God. She's black

JUVEfun
Bajnokság létrehozásánál kiválasztod : "Nemzeti válogatottak"

Breki33
na kész

megpróbáltam egy másik alaptextúrával talán így realisztikusabb
de nem tudom eldönteni melyik a jobb Emiratesben azért elég hibátlan gyep van

bela96
nem tudom mert most toltom le a fifát.de szerintem lehet játszani ott a bajnokságok és a bajnokság létrehozása és ott egy kupát lehet játszani

[HUN]FaTaL
Úgy emlékszem benne.

Más: Válogatottakkal semmiféle tornát nem lehet játszani, csak barátságos meccset?

http://goo.gl/gd6Zi5

Leslie87
Hátha valakit érdekel a Manager:

http://fifamanager.blogger.hu/