FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
mert ott nincs annyi nézõ :-)

próbál ki kisebb stadiont
bela96
ja és érdekes ezdést ha játszok ott a játékosok nem akadzonak csak ha meccset játszok.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

[HUN]FaTaL
8800 jóval erõsebb mint a 9500.

http://goo.gl/gd6Zi5

bela96
mért gyenge? 8800-ast kér a játék.

Breki33
hát az a ram se sok, korábban írtam egy oldalt ahol le lehet tesztelni mi mennyire jó hozzá
[HUN]FaTaL
"a grafikus kártyám jo mert az Nvidia Geforce 9500-as"

Szerintem meg fõként az a gyenge.

bela96
Hallod Breki meg találtam ezt a progit le is toltottem meg csináltam nincsenek is nézok de a hiba még mindig meg van.szerintem itt a géppel van valami szerintem gyenge akkor mit kéne javitani?a grafikus kártyám jo mert az Nvidia Geforce 9500-as

Breki33
Breki33
Egyébként nem jól írtam, eddig azt hittem egy stadionhoz jár egyfajta gyep, de nem igy van , így esezerint ez a patch a stadionok nagy részében is javítja a gyepeket ahol ezeket a fajtákat használják.
Breki33
ott van alul képen a bal sarokban 😊
bela96
a #29515-ost hszt probáltam benne a linket de nem megy.errol tudsz linket adni légyszives?elore is kosszi.

Breki33
Breki33
#29515-at mipróbáltad?

Egyébként Monkeydragonnak is van egy hasonló programja
Breki33
Engem nem nagyon érdekel hol izzadsz, de elég bunkóság olyannak beszólni aki azért
dolgozik, hogy szebb legyen a játék és esetleg ezt megosztaná másokkal is.

Ha meg ennyire nem számít a grafika mit rinyáltatok évekig konzolos videókat nézve, hogy ilyet akarunk. 😊

Szval aki nem tetszik ne használja de azokért a dolgokért amik jobbá teszik
a játékot nem nyavalyogni kéne !

Van akinek az számít, hogy fejjel dekázgasson meccseken esetleg az, hogy saját csapata legyen van akinek a jobb grafika és hangulat.

Hány ilyen embert láttam aki dumált, hogy nem számít neki aztán eljött hozzám
és leesett állal nézte, hogy ez egy másik játék.

És pont ez az idei PC-s fifa elõnye a konzolossal szemben, hogy sokkal jobban patchelhetõ frissíthetõ lesz.
Breki33
pedig ezek nagyon sokat dobnak egy játékon , ha csak pl rendes szurkolást és hangokat nézzük az is hihetetlen sokat számít

nekem speciel szükséges hogy érezzem, hogy egy focimeccset játszok rendes gyepen körítéssel nem egy asztalterítõn

Ugyanígy számítanak a rendes mezek, reklámtáblák, cípõk arcok és még a korrekt mezszámozás is !

egyébként több pontatlanság is van ebben a hozzászólásban
egyik a játékmenet átalakítás, pont ma linkeltem be egy ilyet és ugye Matrix név Pes-ben már hírnevet szerzett ezzel kapcsolatban. Szval ez egyáltalán nincs így.

Sõt még mi is csináltunk korábban Hedge-vel Gameplay patcheket pl ahhoz a fifához amiben egyszerûen nem lehetett távolról gólt lõni.
És ezek mûködtek is használatukkal javultak ezek a dolgok.

Másrész eddig se volt leszarva nagyon sokan próbáltak abból ami volt vmi jót összehozni elég csak a FIFA 10 -es Next-Generation Graphics Patch-okra, Doug féle dolgokra, JunJoong's patcheire

És akkor még nem beszéltem a külön Soccergaming-os fórumokról összesen 141 ezer hozzászólással !
FIFA 10 Kits Forum ->236 Threads
FIFA 10 Faces Forum ->141 Threads
FIFA 10 Mods Forum ->297 Threads

Szval egyáltalán nem volt leszarva évekig mi modderek próbáltuk helyrehozni azt amit az EA elfelejtett slendriánul megcsinálni kezdve a fekete fehér szögletzászlótól kezdve a #29554-ben látható szar csíkozásig. Ezek engem igenis zavarnak és a külföldi fórumok hozzászólásait tekintve úgy néz ki nemcsak engem. !
bela96
ennyi amit tudok a gépemrol.

bela96
Helosztok.nekem ilyen a gépemnek az erosége:Nvidia Geforce 9500,1.79 GHz,768 MB ram,AMD atlhon(tm) 64 Processor 3000+.És ennél a fifa megy is csak meccs kozbe akadoznak a játékosok.Ez miért van?Mi gyenge a gépemen?válaszokat elore is kosszi.

Üdv Elvtárs.<#wave>
Hát ugye,hogy a az a lényeg,hogy guruljon a bogyó és izzadj meg a gyõzelemért....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

ProGabe
én nem pesezem, ellenben foglalkozom a fifa-val: elindítom, azt' játszok vele 😄

engem soha nem érintett igazán a moddolás (pesekhez pár nagy peccs néha befigyelt), mert engem csak egyvalami érdekel, amit nem tudnak (igazán jól) átalakítani: a játékmenet!

nem érdekel, milyen a reklámtábla, hogy néz ki a játékos szemöldöke fél centirõl, milyen a menü háttérképe, vagy a zenék

még a gyep színe meg csikozottsága sem érdekel, igaz, egy-két képen tényleg bitang jól néz ki, amit Breki linkelt

szóval óriási riszpekt a moddereknek, csak szerintem már hozzászokott a nép, hogy a FIFA le van szarva ilyen téren. mármint mind a modderek, mind a játékosok részérõl. persze a next-genesítés (ami igazából már current-gen 😊 most megint fellendítette a dolgot, mert azt minek moddolni, ami amúgy is szar, ill. nem játszanak vele? 😄 ezt most megváltozott...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
Mondom, hogy engem nem zavar, sõt 😊

Örülök, hogy van aki foglalkozik a játékkal, mert ahogy nézem a többség pesezik inkább, nekem meg inkább a Fifa tetszik az idén 😊

Breki33
ja egyszer mind a 2 megát :-)

viszont ahogy írtam az átméretezettet rakja ki és csak rákattintva nagyban

de uncsi már ez a sok nyavajgás
ha másokat nem zavar, hogy ezt pl ezt így csinálták meg
Akkor majd megcsinálom csak magamnak
(mondjuk a letöltések nem ezt mutatják 😊

Úgy látszik itt a többségnek olyan fórum jó ahol 20*-ra is megkérdezik
ugyanazt újra. Gondoltam kicsit felpörgetem kiegészítõk szempontjából a fórumot, de ha nem hát nem.
Jó,fõleg mikor online csapatjáték módban nyomod,az a legjobb.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Akinek megvan eredetibe,az tudna valamit mondani a játék multijáról?attól függ megveszem -e

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

[HUN]FaTaL
"És az sg átméretezi"

Persze a HTML taget, ettõl még letölti az egész képet. 😊 Nem mintha engem zavarna. Akinek belassul az egész, az használjon normális böngészõt.

Breki33
És az sg átméretezi

ha berakom így akkor mit látsz belõle? <#confused><#nevetes1>

http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2092630&postcount=30
szabii98
a francokat 1980x1080as...
800x600as max 1080x800as....
max ha rákattintasz akkor 1980as...

I met God. She's black

szucsy89
hát mondjuk itt ez a Piqués kép 1980x1080as...

mondjuk ja, ez a letiltás jó ötlet😄
Breki33
mekkorát? 😛
lol ezek 90-150 kbytos képek

én nem fogom azért átrakni egyesével linkekbe más fórumokon is így van kint

egyébként a gif mérte nagyobb mint az összes képé és azt is le lehet tiltani
ha valakinek másfél mega sok
szucsy89
ne ekkora képeket már, nekem belassul ilyenkor az egész böngészõ...ezek meg a füvek mehetnének linkbe, akit érdekel úgyis megnézi õket, de pl. a fûfajták a többséget sztem nem érdekli
Breki33
Piqué

The quality images is quite compressed are just to give an idea

original

Carles puyol

original

Valdés

original

Breki33
még rendes szerkesztõprogram sincs

Fifamania superpatch szokott jönni március áprilisban
szabii98
Tudtommal még nincs.

I met God. She's black

Firerock
fifához szokott lenni olyan nagyméretû patch mint a peshez?
mezek,labdák,szurkolói hangok,címerek,keretek stb.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Breki33
mit barmolna el? 😊

két file-t kell bemásolni a régit meg elmenteni ennyi
Azért kérdeztem, mert béta és kíváncsi voltam, hogy mennyire stabil. Nem akarom, hogy elbarmoljon valamit...
De akkor ezek szerint mûködik. Jól van megnézem.
Effe88
vagy be kell szerezni egy ajánlott gépet hozzá

Breki33
hát most mit kéne mondanom két mecs után 😊

gameplayt tesztelni azért több mecs kell
tök egyszerû berakni miért nem próbálod ki

Pes-esek már tudják mi az a mátrix 😊
Breki33
de pont ki lehet, ha nem érdekel átugrod, de ne szólj be már azért mert megpróbálom rendesen megcsinálni és közzéteszem

nemcsak a csíkozásról van szó, új texturáról színekrõl + új reklámtábla stb

áh de inkább hagyjuk
Nagyon vicces srác vagy!
Breki33
valaki ki
Breki33
Részletes magyar TexMod Tutorial

A TexMod egy olyan program, amely bizonyos játékoknál hozzáférést biztosít annak textúráihoz, amit exportálás után kedvünkre módosíthatunk, majd ezeket a módosított textúrákat betölthetjük, így saját alkotásainkkal játszhatunk anélkül, hogy az eredeti fájlokat megváltoztattuk volna.

http://www.tutorial.hu/texmod-tutorial/
Valaki kipróbálta ezt a Matrix dolgot?
Ez vicc... Legközelebb meg majd a pályát kell eltüntetni, hogy ne laggoljon...😊
Jól van na ,nem lehetett kihagyni.
Engem konkrétan a csík nem érdekel,tolom inkább profin a Sevillával és örülök ha nyerek.

Breki33
nagyon vicces
Az úrnak ajánlanám a Madagascar:escape to Africa címû játékot,ott a zebrán van csík,változtasd meg azt is<#nevetes1>
Foccizzunk vazzeeeeeeeeeeeeeee......<#crazya>

Breki33
Breki33
Na kész az elsõ változat apróbb csúszások még vannak benne, de már nagyon kérik 😛

Aki nem akar belemerülni csak a tpf-et kell futtatni Texmode-val
Images könyvtárban vannak a használt grafikák, ha valaki módosítani akarja valamint a használt Texmod log

If you könyvtárban az összes használt szín egyben, ha valaki ki akarja próbálni más színnel használja a tpf-et ami szín nélküli és saját tpf-ben külön a színt

vagy felülírja az imagesben a most bent lévõ színt és megcsinálja az egészet egyben ha nem akar két külön tpf-et

Csak a csík színek nélkül Emirates stadium

Az új csík új színnel ugyancsak az Emiratesben

A színek nélkül a változás két stadiont érint a Juve stadiont és Emiratest ezek különbözõek a korábban leírtak szerint, ha a színest rakja be valaki szerintem a többi stadionban is javítja a színt, de ezt nem teszteltem !
Én Sneijder-el rugom a távoli gólokat😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;