FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akkor ezt hogy értetted? az indítóablakot csakúgy lehet bezárni, ha kilépek ALT-Tabbal máshogy nem, mert ha a játékból csakúgy kilépnék és bezárnám, ha újra megkéne nyitnom akkor megint feljönne az ablak, tehát ebbõl következik az, hogy a játékot leteszem az Asztalra vagy lekicsinyítem ALT TAB vagy ALT Enter és akkor zárom be az indító ablakot én kb így értettem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
valmi ultra high beállítás?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
felsõ képen R2 jobb oldalt alul van
- gondolom jobb := Right
másikon jobb oldalt alul mi is van?
ha így sem megy
R2=RT
de segítségként tessék

reklámtáblák pl itt vannak
link
Fifa11 LOD Settingset mit magyarázzak? 😊
simán be kell másolni felülírva a mostanit
és most direkt visszakerestem a srácnak
szval ez most tök értelmes volt.........
nézd csak meg figyelmesebben 😊
védekezés tutorial elsõ rész akkor újra
leszedtem a DVD5-ös magyar verzsönt,becrackelem,bejön 2 másodpercre Kakával a nyitó kép,de utána "az exe hibát észlelt,ezért leáll" üzenet fogad...természetesen directX fenntvan,elvileg a gép se problémás,win 7 32 bit van fent. Írtam a magos oldalon is a fórumba,de egyedi probléma,ezért ott nem tudnak segíteni :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
van olyan egyáltalán, aki szokott egyéni taktikákat készíteni? elég sokrétû lett a dolog...
érdemes így betenni a fiatalokat? ha jól nyomom velük gondolom fejjebb megy a számuk nem? és az ifiakadémia az hol van? még nem nagyon láttam...***
Szóval még el kellene némi segítség.
A 2. Ezt a Fifa11LOD Settingset, hogyan lehet felrakni, valaki lenne szives leirni nekem magyarul lépésrõl lépésre?
Köszönöm elõre is!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ajánlom a korábban írt védekezési tutorialokat akár magyarul sok hasznos infó van benne
A dekázásról pont nemrég volt szó, ha a keresõbe beirod is megtalálja szerintem, cselezéshez érdemesebb gamepadot használni, de tessék újra
"Belépsz a játékba, azon belül is a profilodba, a Kaka-s tréning módból kilépsz a menübe, és ki a játékból(az indítóablakot NEM! zárod be"játék, beállítások, kilépés).Ezután bármilyen pofonegyszerûnek is tûnik megint belépsz, és másodjára nem fog kidobni a 3adik meccs után.Sõt, egyáltalán nem fog kidobálni.Egyszer belépsz, aztán ki, és másodjára jó lesz.ENNYI.Nekem is ez volt a problémám, ez a megoldás "
és az is kurvaidegesítõ😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ÉS még 2 trükközöd kérdés.
- Hogy trükközzünk ugye az LT-t kell nyomva tartani és a numerikus billentyûkkel lehet a kombókat benyomni?
-Mivel tudom felemelni a labdát hogy dekázzak? És ha már felemeltem akkor csak nyomogatni kell, hogy dekázzon?
Mindkét meccset ligakupának írta. Mindkét meccsen ugyanazok a csapatok játszottak egymással (persze kivétel ezalól az enyém). És nem az elsõ meccsekrõl beszélek, hanem olyan meccsekrõl amikre már rá volt írva, hogy Liga és bõven a felkészülési idõszakon túl voltak... És a gyõzelmek szimplán felszívódtak... De sehol nincs róluk adat...
Szóval komolyan nem értem a menedzser módot... 😞
Vázolom a szitut:
Nyertem már vagy 8 meccset, ebbõl csak 3 jelenik meg a táblázaton... Ez nagyon idegesítõ, de ami ma volt az mégjobban felküldött.
Nézem, ki van írva, hogy Kupa meccs a Watford ellen.
Lejátszom, a kommentátorok is mondják h igen izgalmas kupameccs bla bla...
Ezt írta a gép az Angol Liga Kupa 2. fordulójának. Aztán újra volt egy "Kupának" írt meccs az Everton ellen.
Megnéztem a naptárat, ahol ezt a meccset pl. meg sem találtam feljegyezve... Nah gondoltam ez olyan meccs, ami nem fog megjelenni sehol, mivel már volt ilyenre példa... Sajna kikaptam az Evertontól (Leedsel vagyok, fáradt a csapat stb...)
Erre kilépve a menübe, közli velem, hogy kiestem a ligakupából... És a vicc az egészben, hogy az elõzõ meccset is a ligakupa 2. fordulójának írta és a gépi eredmények ugyanazok lettek, ugyanazon csapatok ellen...
Most akkor mi a faszom baja van???
Kellenek a magyar játékosok GameRangerre, mert nem sokkal találkoztam (relatíve)...szóval aki akar játszani, DaveR|HUN néven megtalál...
Kétmagos processzor (Core duo 2 vagy jobb)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7 alatt
1 GB RAM (Windows Vista / Windows 7 alatt 2 GB szükséges)
DirectX® 9.0c kompatibilis, 256 MB-os vagy ezzel egyenértékû 3D grafikus gyorsítókártya (Shader Model 3.0 vagy újabb támogatással – a támogatott lapkakészleteket lásd a 11. pont alatt)
DirectX® 9.0c kompatibilis hangkártya
Az online játékhoz 512Kb/s vagy gyorsabb szélessávú kapcsolat
MS kompatibilis egér
Billentyûzet
Ne feledd, a 16 bites színkiosztást a program nem támogatja.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
fifa gépigény
(ezt azért írom, hogy a keresõ megtalálja én többet nem keresgélem)
Ha valaki kíváncsi, hogy az õ gépén hogy megy a Fifa 11 így letesztelheti
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=950&game=FIFA%20