FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja mûködik nekem is. 😊 A big fájlokhoz azt hiszem nem nyúl, csak a bh-hoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
nem -ha jól értem azt az igét, hogy megeditálja :-O
ez kitserverhez hasonló megoldás egy külön könyvtárba rakott filokat rakja bele a játékba
elméletileg ettõl online kompatibilis marad, de ezt konkrétan nem próbáltam
grafikai dolgok általában jók online, rosteres gameplayes dolgok pedig általában fõleg offline jók
ez kitserverhez hasonló megoldás egy külön könyvtárba rakott filokat rakja bele a játékba
elméletileg ettõl online kompatibilis marad, de ezt konkrétan nem próbáltam
grafikai dolgok általában jók online, rosteres gameplayes dolgok pedig általában fõleg offline jók
De ez a módszer megeditálja a big fájlokat, nem? Így ezzel nem lesz online kompatibilis a játék?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
És mûködik ! <#eljen>#eljen><#finom>#finom>
tulajdonképpen akkor van egy kitserver a Fifához ahová arcoktól kezdve korrekt mezszámozásig mindent lehet pakolni

Mondjuk nem olyan egyszerûen mint a pesben, de az eddigihez képest sokkal könnyebb és jobb <#law>#law><#pias>#pias>

tulajdonképpen akkor van egy kitserver a Fifához ahová arcoktól kezdve korrekt mezszámozásig mindent lehet pakolni

Mondjuk nem olyan egyszerûen mint a pesben, de az eddigihez képest sokkal könnyebb és jobb <#law>#law><#pias>#pias>

Sárgákkal is összejöhet. Vagy te megjegyzed ki kapott már sárgát és mennyit?😄
csak tudod ki kapott pirosat vagy ki sérült, nem? és akkor már nincs gond 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
cserében sem lehetnek sérült ill. piroslapos játékosok, le kell õket rakni a tartalékba
Bazinga!
kellene egy kis segítség
valenciával tolom a menedzser módot 2.évben járok pont egy wolfsburg elleni bl meccs következik és ezt írja ki(leszimulálni nem akarom mert akkor kikapok:S)
van e erre valami megoldás???eltiltott játékos nincs a keretben szal ez nem lehet:S

valenciával tolom a menedzser módot 2.évben járok pont egy wolfsburg elleni bl meccs következik és ezt írja ki(leszimulálni nem akarom mert akkor kikapok:S)
van e erre valami megoldás???eltiltott játékos nincs a keretben szal ez nem lehet:S

Na van egy egyszerû módszer
FIFA 11 : How to install mods tutorial
1) Create a folder named sceneassets in your FIFA 11 data folder
2) Inside the folder sceneassets create this folders
* adboard
* ball
* banner
* faces
* flag
* hair
* heads
* kit
* kitsnumbers
* shoe
* stadium
klikk
3) Now copy the modded files you have downloaded to the right folder
For instance lets work with Wayne Rooney Face for FIFA 11.
Copy face_54050_0_0_0_0_0_0_0_0_textures.rx3 goes to faces folder
Copy head_54050_0_0_0.rx3 to heads folder
Copy eyes_54050_0_textures.rx3 to heads folder
4) Now you need FIFA 11 Regenerator by iard68..
Run the application Wait for the files to be regenerated
Ready! Files have been added to the game
FIFA 11 : How to install mods tutorial
1) Create a folder named sceneassets in your FIFA 11 data folder
2) Inside the folder sceneassets create this folders
* adboard
* ball
* banner
* faces
* flag
* hair
* heads
* kit
* kitsnumbers
* shoe
* stadium
klikk
3) Now copy the modded files you have downloaded to the right folder
For instance lets work with Wayne Rooney Face for FIFA 11.
Copy face_54050_0_0_0_0_0_0_0_0_textures.rx3 goes to faces folder
Copy head_54050_0_0_0.rx3 to heads folder
Copy eyes_54050_0_textures.rx3 to heads folder
4) Now you need FIFA 11 Regenerator by iard68..
Run the application Wait for the files to be regenerated
Ready! Files have been added to the game
64 bitessel jó, berakni viszont nem sikerült normálisan, legalábbis semmi változást nem látok.
most nem mennék itt jobban bele mert vki még külön topikot követel majd neki 😛 de érdemes elolvasni a hozzászólásokat
én holnap a 20 gép közül egyiken biztos kipróbálom
én holnap a 20 gép közül egyiken biztos kipróbálom
Softpedian az a buid van, nem mondom, hogy nem lehet felrakni de én inkább megvárom a hivatalos checksumokat mert a korai SP-kben trójai volt a Vista SP2ben is, persze nem mindben.
nyugodtan fel lehet rakni ez már a végleges már a softpedia-n is fent van
de aki fosik az várjon míg hivatalos oldalról töltheti
egyébként nemcsak hotfixek gyûjteménye bár a többség hibajavítás tényleg
a másikra így van pontosan

de aki fosik az várjon míg hivatalos oldalról töltheti
egyébként nemcsak hotfixek gyûjteménye bár a többség hibajavítás tényleg
a másikra így van pontosan
Win7en nem kell semmi 3.5ig benne van minden, 4.0-t kell csak feltenni.
#30305: Hivatalosan még nem erõsítették meg, hogy megjelent volna, sõt cáfolták, hogy az OEMek megkapták volna az SP-t úgyhogy annyira nem sietnék még az SPvel. Egyébként is hotfixek gyûjteménye így, aki rendesen updateli a rendszerét annak majdnem az egész fent van.
#30305: Hivatalosan még nem erõsítették meg, hogy megjelent volna, sõt cáfolták, hogy az OEMek megkapták volna az SP-t úgyhogy annyira nem sietnék még az SPvel. Egyébként is hotfixek gyûjteménye így, aki rendesen updateli a rendszerét annak majdnem az egész fent van.
most itt nekem XP van az rbr miatt
de errõl pl tudsz?
Elkészült és letölthetõ végre a Windows 7 SP1!
http://dirtywindows.ucoz.ru/news/elkeszult_vegre_a_windows_7_sp1/2011-01-14-581
de errõl pl tudsz?
Elkészült és letölthetõ végre a Windows 7 SP1!
http://dirtywindows.ucoz.ru/news/elkeszult_vegre_a_windows_7_sp1/2011-01-14-581
Most megpróbáltam feltenni a 3.5 verziót, de semmi sem történik. Közben olvasgattam hogy win7en ez nem is olyan egyszerû mert valami külön cucc kell.
ezt találtam
ezt találtam
de mindegyik fent van
sajnos ezeknél nem elég ha csak pl a 4-est felrakod lehet pont másikat keresi
egy pes-es select programnál énis szenvedtem vele mire elindult kb négy félét fel kellett rakni, hogy menjen
sajnos ezeknél nem elég ha csak pl a 4-est felrakod lehet pont másikat keresi
egy pes-es select programnál énis szenvedtem vele mire elindult kb négy félét fel kellett rakni, hogy menjen
egyet mutass
eddig egy kérdésemre se tudtál normálisan válaszolni, csak a kötözködés megy
megkérdeztem mi lenne a téma válasz nuku terelés
állítólagos 290 havas kép kettõt nem tudtál mutatni
most se fogsz tudni csak megy megint a sunnyogás meg két mondatos szokásos válaszaid
eddig egy kérdésemre se tudtál normálisan válaszolni, csak a kötözködés megy
megkérdeztem mi lenne a téma válasz nuku terelés
állítólagos 290 havas kép kettõt nem tudtál mutatni
most se fogsz tudni csak megy megint a sunnyogás meg két mondatos szokásos válaszaid
nem kell a gúnyolodás
visszaolvasva hozzászólásaitok attól nem nagyon pörögne ez a topik, de azért külön topikot szeretnétek 😊
rendben intézzétek el aztán itt maradhat a pangás
visszaolvasva hozzászólásaitok attól nem nagyon pörögne ez a topik, de azért külön topikot szeretnétek 😊
rendben intézzétek el aztán itt maradhat a pangás
benézhetsz egy hét múlva újabb grafikai patchet fogsz látni baszott nagy képpel kiegészítve amitõl pl a több és szebb fûszál lesz a pályán<#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
értettem fönök úr😄 am hetente 1x ide benézek
Tudom, elolvastam, de ezek réges rég fent vannak. win frissítés viszont nem volt egy jó ideje, szóval utána újabb próba.
akkor átugrod
engem meg a manager mod nem érdekel, de nem rinyálok itt miatta ha valaki arról ír
ha meg konzolon játszol és fél évente benézel akkor fõleg nem értem
irogass oda miért annak kéne aki szeretne javítani a pc-s játék grafikáján mert zavarja az igénytelenség ami speciel a konzolosban is benne van
engem meg a manager mod nem érdekel, de nem rinyálok itt miatta ha valaki arról ír
ha meg konzolon játszol és fél évente benézel akkor fõleg nem értem
irogass oda miért annak kéne aki szeretne javítani a pc-s játék grafikáján mert zavarja az igénytelenség ami speciel a konzolosban is benne van
szóval magad sem tudod,
2 darab havas pályát mutass amit beraktam ide
egy programról raktam be a #30210-as hozzászólásban 3 db képet abbõl egyik labda
2 darab havas pályát mutass amit beraktam ide
egy programról raktam be a #30210-as hozzászólásban 3 db képet abbõl egyik labda
jó hát én várom a gólokat 😊meg úgy bármi más játékbeli dolgokat engem a zöld fû nem mozgat meg az zöld marad😊
Ilyen, igen. Nem értem win7 van a gépen, ezek mind fel vannak rakva, adminként futtatom és ugyanez a hiba.
ez sem igaz
speciel énis sokszor válaszoltam cselezéssel lövéssel taktikával kapcsolatos kérdésekre is itt
és nem arról van szó, hogy milyen forgalom lenne itt ellenkezõleg nagy pangás volt pont gondolkoztam, a múltkor, hogy ide miért nem rak be senki gólokat
és pont a moddolás lehetõségétõl több nagyrészt a pc-s fifa mint a konzolos
speciel énis sokszor válaszoltam cselezéssel lövéssel taktikával kapcsolatos kérdésekre is itt
és nem arról van szó, hogy milyen forgalom lenne itt ellenkezõleg nagy pangás volt pont gondolkoztam, a múltkor, hogy ide miért nem rak be senki gólokat
és pont a moddolás lehetõségétõl több nagyrészt a pc-s fifa mint a konzolos
tehát egy fifa topikban ne lehessen egy nagyon jó gameplay patchról, a magyar vállogatott mezérõl és egyébb grafikai dolgokról a játékban írni hanem legyen pangás mert téged zavar :-)
akkor mirõl kéne írni mert nem nagyon látom, hogy másról irogatnál amit ez nagyon megzavarna
akkor mirõl kéne írni mert nem nagyon látom, hogy másról irogatnál amit ez nagyon megzavarna
nem zavar hogy beszéltek modolásról új Dolgokat fifába csak nincs olyan réteg aki leírná hogy Onlne bajnokság vagy bármi lenne mind Konzolon mind PC-n bár tény Játékosok fórumába lett nyitva a topic szóval több a PC-s
kéne a topic nyitónak egy off topicot nyitni az lehetne a segítség topic vagy kiegészítõk topic 😊
jó csak hát érted be jön ide bárki fifás azt csak fifa modolásról van szó
mondjuk én PS3-on játszok képeket ilyesmit nem tudok feltenni de PL kinek milyen Virtuális profija esetleg taktikája vagy úgy bármi
mondjuk én PS3-on játszok képeket ilyesmit nem tudok feltenni de PL kinek milyen Virtuális profija esetleg taktikája vagy úgy bármi
az ilyenek talán tesznek is vmit is a játékért
ezenkívül itt nagy pangás volt ugye ez a téma elõtt és nem emléxem, hogy rajtam kívül olyan sokan rakosgattak volna ide be gólokat
engem például az nem érdekel ki ellen nyertél, de ha beírod nem rinyálok így hanem simán átugrom
ezenkívül itt nagy pangás volt ugye ez a téma elõtt és nem emléxem, hogy rajtam kívül olyan sokan rakosgattak volna ide be gólokat
engem például az nem érdekel ki ellen nyertél, de ha beírod nem rinyálok így hanem simán átugrom