FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
576-ról rendeltem meg a játékot, hozzá teszem az első eredeti játékom lesz <#hawaii>#hawaii>. 29.én megjelenik a game, rá pár napra hozzák is?
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
ain't got no history
Arról van tapasztalat, hogy a SSD merevlemez-t mennyire szereti - mennyire számít neki?
Tiszta ideg voltam, mert nekem sem indult el, indításnál kidobott a faszba, már nem tudtam mit csináljak, de a végére meg lett a megoldás.
Csak akkor indult el miután a C: meghajtóra telepítettem. A D-n nem akart. Minden maxon van és tökéletesen fut, nagyon szép a grafika.
Configom:
AsRock 870 Extreme 3
AMD Phenom II x4 965 3.40 Ghz
Kingston HiperX 2x2gb ram
nVidia Geforce GTX 460 1gb
Windows 8 Pro x64
Utoljára szerkesztette: Roland10, 2014.09.16. 14:59:37
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ékezeteknél a könyvtárszerkezetben lévő ékezeteket értem.
Úgy látom kell neki csomó szabad hely más program se futhat, nekem már egy frapstól is kiakad ez a..........
kodec packot nehogy felrakj !
Tegyél fel új c++ -t is,és új Nvidia 64 bites driver-t,és egy direct x-t!!
És tegyél fel egy kodec packot!
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
Egyébként meg nekem rendesen fut teljes grafikán,win 7 ,6 gb ram,4*3200 cpu(AMD),7770 vga. be se pisszen!
Utoljára szerkesztette: fcbpetya, 2014.09.16. 09:03:39
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
Akkor keresek nvidia frissitést és c++ is.
De a Windows Media Playert meg mindig nem tudom, hogy telepited ujra? 😄
Es mi koze a játékhoz, egy kezdö Video lejátszásához.
bocs az ékezetek miatt....
Utoljára szerkesztette: puskas84, 2014.09.16. 07:59:51
4gb Ram
Nvidia GTX 550 TI
20Gb szabad hely
nem indul a demo mi miatt?
Kidom, hogy hiva zárja be a programot vagy interneten megoldást kereshet rá, a nyelv választás után amikor elindul a video akkor dob ki.
Gépigény talán... 😄
ezen kívül kb öt dolgot leírtam ami okozhatja, fogadjunk egyiket se nézted meg
te még azt se írtad le milyen oprendszer milyen gép mennyi tárhely stb.
Te pedig olvasd amit én írok
Senki jó megoldás?
Vagy kevés memória, tárhely
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Breki: koszi, tehat ott alapbol nnics kutyulva..
ain't got no history
8 gb ram i5 proci meg egy 2 gb-os videokartya.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerencsére a korábbihoz volt no origin-es exe
És neked nem is akad teljesen jól megy?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ain't got no history
Ami aztán szintén nagy nehézségek árán indult el 4 giga szabad helyem lett vmiért indítás után a c-n azóta egyszer elindul egyszer nem, különböző hibaüzeneteket kiírva. Mikor elindult akkor meg annyira akadozott, hogy szinte játszhatatlan volt, be kellett állítani fps-t szűrőket visszavenni, ablakban futtatni, hogy valamennyire játszható legyen. De nagyon zavaró a menet közbeni kis laggolás amiről sokan írnak.
Úgy látszik a 4 giga ram már nem elég neki, több helyen olvastam, hogy 8 kellene hát...............
Azért fura hogy ennyire nem megy eddig nem nagyon volt gondom más játékokkal, de még küzdök, de jó lenne egy játékot úgy játszani, hogy nem két nap kipróbálni rendesen a demóját mert ez nem megy az nem megy.
Csak egy gyors pelda. Folyamatosan szamit a labda porgese. Igy egy egy erintes mas lehet attol fuggoen hogy hogy porog elotte a labda.
Es ezer mas dolog. Szerintem is sok a rokabor a sorozatban, de most a 14 es a 15 kozott nagy javulasok vannak.
vagy csak írnod kellett valamit mindegy az hogy értelmes-e vagy sem?! mert akkor az megvolt, köszönöm 😊
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ne kipróbáltam én is a demót. Mit mondjak. Elég nagy FIFA-s és focis játékos voltam korábban évekkel ezelőtt, még a FIFA2003-al nyomtam utoljára, azóta szinte semmivel és azt kell mondjam csalódott vagyok. Ha előveszek egy bármilyen más kategóriájú 10 évvel ezelőtti játékot, akkor azokhoz képest a mostani játékok minden szinten szinté teljesen más generáció (Fizika, grafika, AI, stb..) én a FIFA-nal nem érzem azt. Persze, most már vannak normális nézők, meg szebb a grafika, de attól még élethőnek egyáltalán nem nevezhető és még annak illuziójáta sem tudja fenntartani egy kicsit sem. Teljesen életszerűtlen mozgásók, gesztusok vannak benne, az AI is olyan hibákat csinál mint 10 éve csinált, grafikailag meg semmi extra az egész.
Nem mondom, hogy rossz, sőt, nagyon jót játszottam vele és gondolkódóba este, hogy 10 év után veszek újra egy FIFA-t, de összességében nem érzem azt a nagy előrelépést akár a 10 évvel korábbi verzióhóz képést sem, akkor mekkora lehet mondjak 2 évvel ezelőttihez képést??!?! Csak nyúzzák azt bőrt folyamatosan érdemi előrelépés nélkül....legalább is szerintem 😊
Esetleg ha megvan a tiéd elkérném alkatrésznek