FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FIFA 12, xbox 360, PS3, PSP portable, Wii
pont a PC marad ki😞 <#violent>#violent>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PS3-on is ugyanaz a FIFA, mint X360-on? elõre is köszöntem!
Találtam Nike MV SuperFly III csukákat... gondoltam névre szólóakat is csinálok 😉...
Készen lettem 😊
CR7 cipõ
Marcelo cipõ
Özil cipõ
Szalai Ádám cipõ

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Nem olvastad végig ahol arc telepítésével mutatja be az összes többi telepítését?? HE??? 😮
i68Regenerator-t kellene futtatni .. <#wow1>#wow1><#pias>#pias>
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Alapból nincs senkinek se, csinálsz aztán lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A kép mutatja hogy melyik könyvtárba milyen alkönyvtárba kell pakolni az új fileokat.
A cipõk és a táblák png formátumban vannak!
(Lehet, hogy már le volt írva régebben, de nem akarok 200 oldalt visszaolvasni. Ha valaki tudja irja már le aránylag részletesen)
KÖSZÖNÖM!
http://goo.gl/gd6Zi5
neked nem válaszolt de erre tuti fog , ennyit ér ezaz ember 😛
ha stadion patchet rakok be akkor azzal elkurom a menedzser módot ugye?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
- copy the ".big" file of the scoreboad you want to use into (..FIFA 11\Game\data\ui\game\overlays\)
- run Fifa11i68Regenerator
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Könnyebb, de sokkal könnyebb lesz a fullos CM11el, ezért még nagyon az elején vannak.
I met God. She's black