FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mindig van ellenfél, de a magyarok a warezt nyomják gameranger-el 😞

onlinet sokan tolják?

cdgalaxis.hu

webibebi
hol láttad 2500ért?

msn:[email protected] bárki felvehet

zorrobomber
ja és ennél olcsóbb már nem nagyon lesz szerintem. elkezdték promózni a 12-õt de azért az még jó pár hónapig nem jön ki.

zorrobomber
évek óta nem toltam ennyit a pc-s fifát. jó. lehetne kevésbé konzolos a menü, meg sokkal jobb az online rész, de mindentõl függetlenül élvezetes nagyon.

látom le van árazva 2500ra. szerintetek megéri megvenni?

dragon11
768/64es nettel nem megy gondolom..

ahogy a fifa online 2 sem..

Breki33
DAFFANGER
Minél jobb annál jobb<#kacsint>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

dragon11
és milyen gépigény illetve internet kapcsolat kell hozzá?

zorrobomber
sõt, ha jelentkezik pár ember akkor vállalom sg bajnokság leszervezését is, csak legyen már valami, mert tegnap is 5-bõl 4 ember kilépett. van aki csak a visszavágón, de akkor is 😊

zorrobomber
van

dragon11
nem hiszem menne a gépemen úgy, hogy net is jó legyen meg minden..

abba egyáltalán van multi?

zorrobomber
öö, ja, tényleg. természetesen én is a sima fifa online-ról beszéltem, de ha nincs akkor nincs.van nekem is ismerõsöm aki sokat tolta, és most sír hogy nem találja. vedd meg a fifa 11-et, már potom 4000 ft cdgalaxisnál.

dragon11
ez a fifa online 2.. -> a fifa online 2t pedig NEM az EA fejlesztette, hanem vlmi gagyi szr..

én a sima fifa online BETA-ra vagyok kíváncsi, ami megszûnt..😞 -> EA fejlesztette!

ami egérrel is ment..:\

segítsetek plz.😊

zorrobomber
sok tekintetben jobb volt mint a fifa 11...

[HUN]FaTaL
Elképzelhetõ, hogy senki nem játszik azokkal a szarokkal?

Elképzelhetõ volna, hogy használd a googlet?

http://goo.gl/gd6Zi5

zorrobomber
dragon11
nem hiszem el ápr. 1je óta senki nem hajlandó 1 rohadt válaszra méltatni a hozzászólásomat........

Firerock
buktattad a becsúszó játékossal a védõt!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zorrobomber
😞

zorrobomber
lol, fifa szerint ez a gól szabálytalan 😊

webibebi
köszi😊

[HUN]FaTaL
Nyomod a lövést megy fel a csík és mielõtt ellõné megnyomod a passzt.

gondolom én PS3-on így van😊

webibebi
tehát lövés és passz kombója? és ezt nagyon gyorsan kell megcsinálni mer még 1szersem jött be?😄

HA PS3-ra érted akkor Lenyomod a kört elengeded és gyorsan az X-et
gondolom PC-n D-t nyomod le és gyorsan az S-t.

webibebi
sziasztok elég régóta játszom már a fifa 11el és nem tudtam rájönni a lövõcselre:S leírnátok légyszi h hogyan kell? kösz a helpet😊

zorrobomber
amennyi idõt beleöltél ebbe, inkább dolgozz valamit amiért pénzt is kapsz, és akkor mindjárt nem kellene lan patch

Taki 122
ma unalmamban összedobtam egy adidasos bl labda textúrát
még eléggé kezdetleges...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

dragon11
erre vlki ????????????

ez az új Fifa Online 2 retek szégyen játék, de ezt nem is az EA fejleszti - LÁTSZIK - . . . . .

a régi Fifa Online BETA az EA általi vezetett.. nagyonjóóó volt.😞

nem tudjátok mi lett vele?:@

zorrobomber
gondolom eredeti...

Taki 122
a lan játékmódhoz kell valamilyen patch vagy program? igazából nemtudom meilyk online módban lehetne 1-1 ellen játszani (pl.: én a madriddal, a haverom meg a valenciával)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
cr vs valencia ;D
szabadrúgás 33 méterrõl...

zorrobomber
fasza. toltam most egy többszemélyes multit, beléptem a lobbiba szépen el voltak osztva az emberek, ellenfél chelsea, én beálltam barcához, erre gyorsan átváltották Alcorcón-ra, na mondom mindegy maradok, többi mind kilépett mellõlem, de Chelsea-nél is csak egy srác maradt. Megverem 2-0ra aztán kilép, juhé. Ha lenne chat és látná hogy normális vagyok talán kevesebb ilyen szopás lenne... Innen szokta valaki tolni?

robi11
jaja 😄 én játszottam már olyan ellen aki úgy felturbózta a futást h utol se lehetett érni... meg h félpályáról berúgja...+ egy srácnak volt olyan csítje h "minden lövés bemegy" kicsit komoly😄

zorrobomber
pff még az is?...

robi11
jó de nekem eddig nem volt semmi gond... végül is az tényleg szar h mindenki úgy csítel ahogy akar meg felturbózza a játékosait....

zorrobomber
nem a fórummal van a baj, hanem a game online része egy kalap szar 😊

robi11
ide se jövök többet segítségért...

[HUN]FaTaL
1. Nem lehet kommunikálni az ellenféllel még egy nyomorék chat sincs?

Menüben lehet, meccs közben nem.

2.
Online csak egymás ellen lehet játszani, bajnokság nincs, legalábbis a lan modeba mert csak azt próbáltam gamerangerrel

Többi passz.

zorrobomber
4. Ja az még kimaradt, hogy a tapasztalat pontokat, vagy egyáltalán jutalmat csak simán az eredmény alapján oszt, semmit nem számít a csapat ranking??? Mekkora szar már hogy a világbajnok ellen tolok egy szoros meccset és csak úgy szórja a minusz pontokat utána...

zorrobomber
n00b alert!
Tegnap megvettem a gamét, és hát finoman fogalmazva vannak problémáim vele. Gondoltam beírom ide, hátha csak én vagyok a láma.

1. Nem lehet kommunikálni az ellenféllel még egy nyomorék chat sincs?
2. A menürendszer valami katasztrófa, a menüpontokból lövésem sincs hogy mi micsoda. Nincs valami bajnokság-szerû ahol kiválasztok egy csapatot és azzal végignyomok egy tornát? Esetleg ehhez group-okba, klánokba kell belépnem?

Magyarokkal voltam, elõször egy (gondolom, mert velük volt) mexikói sráccal toltam, iszonyatos lagok mellett két meccset toltunk, egy gólt sikerült vernem, amúgy szerintem a lag miatt alig értem oda a labdákra mindig megelõzött. Ezt abból is gondolom hogy ma reggel toltam egyet megint a magyarokkal a spanyolok ellen, és nagyon szoros meccsen a hosszabbításban kaptam ki 2-1re.

3. Online meccsen nem lehet a gólokat elmenteni, visszajátszani? Kár.

Barrett 50 Cal
Köszi,1000 hála<#worship>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

robi11
Valaki válaszoljon már pls a kérdésemre hogy, hogyan tudnám megszüntetni a laggot Online ba! eddig 256ossal jól ment de 1024essel meg már nem...

[HUN]FaTaL
Feltöltöttem ide.

Roland10
Ezt én is kérdezném..valahogy nem akar összejönni.:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Barrett 50 Cal
Nem tudnád megmondani a patch nevét? Nem találom😞

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Barrett 50 Cal
nem tudtam*