FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
kiválasztod a fifa helyét , és apply

srácok segítenétek abban,hogy kell használni a ticket patchet?

szabii98
lehet 😊
#30923: arra én is kíváncsi leszek, de szerintem maximum hegek lesznek( szerencsére) 😊

I met God. She's black

fook
Szerintem a szokásos lesz , PC-n megkapjuk a konzolos fifa11-et 😊

[HUN]FaTaL
Csak aztán nehogy túlzásba vigyék...

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacoka12
nekem a sérülös tetszik

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

szabii98
Szerintem is közel van, talán légy profi kamerát kicsit közelítsék 😄 am elvileg ez konzol, a pcbe bármi más bekerülhet 😊

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
"Új kameranézet, amely közelebb lesz a pályához"

Ez baromság, már a mostani is túl közel van, nem lehet hosszú indítás adni radar nélkül.

A többinek örülök 😊

szabii98
A francia playstation magazinnak köszönhetõen pár új dolgot megtudhatunk a készülõ FIFA 12-rõl.

Már más Fifa közösségi oldalakon is megjelentek apróbb részletek a FIFA 12 újdonságairól, de most jó pár dolgot megtudhatunk. Mivel a francia hivatalos Playstation magazin adta ki az infókat, ezért egyelõre konzolos dolgokról számolhatok csak be. PC-s infók konkrétan egyelõre nincsenek.

Ezek szerint az alábbi újításokra számíthatunk:

Új kameranézet, amely közelebb lesz a pályához
Új menürendszer, amelynek a kezelése könnyebb és ergonomikusabb lesz
A valós idejû számítások evolúciója
Az Impact Zone, amely korlátozni fogja a kapcsolatok számát
Új mesterséges intelligencia látásmód, amely javítani fogja a játékosok passzolását
Javított támadás és védekezés közötti összhang, a játékosok kifinomultabb technikával rendelkeznek majd
Új mérkõzések elõtti felvezetések és animációk, amelyek jobb hangulatot teremtenek
Új sérülésfajták, amelyek akkor is elõjöhetnek, ha nem kerülsz fizikai kapcsolatba az ellenféllel, de például túlhajtod a játékosod
Látszani fog a sérülés, ha például a mérkõzés közben arcon ütik egymást a játékosok
3 új aréna

Komolyabb részletek majd május 20-át követõen lesznek, remélem, hogy akkor már képekkel is szolgálhatok.

A múlt heti vancouveri sajtós-közösséges nap után az OXM magazin, ami a hivatalos brit Xbox 360 kiadvány, exlusive információkat tesz közzé a FIFA 12-vel kapcsolatban. A magazin május 10-én jelenik meg, de némi marketingszempontot is figyelembe véve elkezdtek szivárogatni információkat.

A magazin szerint a FIFA legalább akkora változáson megy át ebben az évben, mint amikor a next-gen konzolokra optimalizálták 2007-ben a játékot.

A legnagyobb változás a FIFA 12-ben az Impact Engine lesz, amely teljesen új alapokra helyezi az ütközések fizikai tulajdonságait, valamint a sérülések szimulálását, így drasztikusan megnõ a játék realitás közelisége.

Az új motor segítségével pontos és élethû játékmenetet kapunk és a fejlesztõknek lehetõségük van olyan megoldások alkalmazására, amelyet a korábbi motor miatt nem tudtak megvalósítani.

A legkomolyabb változás a cselezési képességekkel kapcsolatban lesz, amely a fizikai motor javulása miatt sokkal jobban fogja közelíteni az igazi focit.

Természetesen már az elõzõ hírben is említettem, hogy ezek a változások „félhivatalosan” csak a nextgenes verziókról szólnak. PC-n mi lesz egyelõre nem tudni...

és lehet hogy HD-ben is játszhatunk majd a FIFA 12vel!

forrás: fifahungary.hu

remélem nemgond hogy másolgatok ezt+azt.

I met God. She's black

srácok segítenétek abban,hogy ezt a ticket patchet hogyan kell használni

robi11
ok kösz srácok.

[HUN]FaTaL
De írja, hogy mit nyom. Ezért hívják tutorialnak.

fook
Bal felsõ erõs , rüsztös rúgás , jobb felsõ tekerés

De amikor vezeted a kapusra , megnyomod a selectet , és ott gyakorolsz.

robi11
hát azzal sokat érek h ha nem írja mit nyom😄
amgy ha a HSP 11et felteszem majd akk más ellen nem tok tolni csak az ellen akinek fent van??

[HUN]FaTaL
Pl. úgy hogy nézel tutorialt youtubeon

robi11
látom érdemes tõletek kérdezni!!

fook
Hát igen. Még a meccs utáni pénz is oké lenne , ha a sikerek után lenne egy kis bónusz , plusz szponzorok is egyre jobbak lennének .😊

[HUN]FaTaL
Mondjuk ebben lehet valami 😊 Jó lenne ha a pénzt be lehetne állítani, mert szánalmas hogy a fizetéskeretem majdnem 1 millió egy hétre de egy játékost nem tudok megvenni mert a pénzem kevés.

fook
nem is úgy csinálom. De idegesítõ hogy az idõ elõrehaladtával , amikor már kiöregszik mindenki , nincs pénzed megfelelõ pótlást venni. És ha a kisklubbal nyerem sorba a bajnokságot , kupát , BL-t , akkor adjon már valamit 😊

[HUN]FaTaL
Mindenki a csapatban van még, 2. szezon. Nem vettem még senkit, de tervben van.

Fizetési keretem kb 800k, pénzem nincs sok mert elköltöttem a klubra.

Te ez a valóságban sem úgy mûködik, hogy összevásárolsz 20 sztárt egy kis klubbal 😄

fook
Sztárok még a csapatba vannak ? Vettél valakit ? 😊
Bajnokság nyeréséért mennyit kapsz ? A meccspénz nekem is megvolt 300k szponzor + kb 2-300k jegy. Csak ez édeskevés ha fejleszteni akar az ember , és vásárolni játékosokat 😊

Lacoka12
nincs bug nálam de egy kis csapatnál azért kisebb a fizetés de ez a patch jó meg növelte

[HUN]FaTaL
Akkor nálatok valami nagyon bugzik. Én kapok pénzt, csak nem sokat. A fizetési keret meg már az elsõ szezon után elég nagy (asszem most 800k, bár barcával vagyok). Igaz nincs a nehézségi szint legendaryn. A meccsek WC-n/Pron mikor hogy, a manager mód meg egységesen semi pron.

fook
Ja végre valami kis kassza. Amúgy csak azzal van bajom , hogy a bajnokság , kupa , bl stb.. után sem kapok egy forintot sem. Illetve hogy a fizetési keret fix.

Lacoka12
ok kösz

szabii98

I met God. She's black

Lacoka12
ez jó hír hol láttad?

szabii98
Skacok! Nemkell már sokat várni a HSP11hez! Még a jövõhéten kiadják remélhetõleg! 😊

I met God. She's black

robi11
hali!!
PC-n hogy lehet normális szabadrúgást rúgni?? nagy ritkán sikerül 1-2 de az tényleg véletlen... ha tudtok valami gombot lövés közben amit nyomni kell írjatok
köszi!!

Lacoka12
király ez a patch csak úgy kapom a pézt xd

felejtõs... egy haver próbálta, de nem mûkszik. 😄
Tyler1
hi! meglehet oldani 2 billentyûzettel 1 gépen a játékot(vmi patch-el, progival, stb), vagy ez impossible?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

fook
Köszi szépen 😊

DAFFANGER

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

fook
Nincsen valami pénz patch ? Elég idegesítõ hogy semmiért nem kapok pénzt , csak a szponzori pár száz ezer van :S

Barrett 50 Cal
Gareth Bale miért nem fejlõdik semmit??? 85nél megáll és utána nem megy feljebb az egész játék alatt😞

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

webibebi
még gondolkodok rajta😊 de lehet h holnap megveszem azt majd írok😉

msn:[email protected] bárki felvehet

zorrobomber
Ez asszem már meg lett félig cáfolva. Lesz olyan játékuk amit nem honosítanak magyarra, de szerintem Sims és Fifa pl. marad magyar. Ne vedd készpénznek, ez csak olyan asszem valamikor szemem sarkából olvastam.

SLICK
Esetleg nem tudja valaki, hogy a következõ FIFA részek lesznek magyarosítva?
Mert elvileg az EA, nem fordítja már le 20 millió lakos alatti országoknak a játékaikat.

zorrobomber
hát én alapból kukáznám az egész menürendszert, és az online része is biztos jó, mindenesetre én még csak sima meccset toltam rajta, szóval lehet én vagyok a hülye de nem igazán látom a rendszert benne. rányomok hogy play game és annyi hogy nem az ai ellen tolom hanem egy faszkalap ellen aki akár 0-0nál is kilép ha túl sokat van nálam a labda.

Mire gondolsz?

Én elég sokat (száz órák) játszottam vele, mint mondtam, kizárólag csak egymás ellen, de ezeket leszámítva nem nagyon tudom szidni a játékot.

Amin itt még építeni kellene, az az, hogy élethûbb legyen:

-szándékos szabálytalanságok
-reklamálás
-menet közben infók kiírása (labdatartás, kapuralövések, etc)
-kezezés
-kommentár, ami minden nevet kimond
-tévedjenek a bírók, partjelzõk (les), bár sokszor úgy érzem ez már megvan 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

zorrobomber
Nem azt mondom hogy nem lenne jó, hanem hogy bõven vannak nagyobb hiányosságok is.

én -mivel szinte kiárólag egymás ellen játszunk egy gépen- örömmel venném az ilyeneket.

a szándékos szabálytalanságot is, ahogy a reklamálást, kezezést, mert élethûbbé tennék a játékot, ami itt sokat dobna (míg egyjátékos módban lehet, hogy lényegtelen)

zorrobomber
Ezek olyan dolgok amik kibírhatók hogy hiányoznak. Ráadásul a játékmenetbe nem adna pluszt pl. a kezezés, mert nincs ráhatásod. Szándékos kezezõ gomb tuti nem lesz soha, a nem szándékos kezezés meg nem is szabálytalan.

most a boxos verzióban tényleg van kezezés?

adnak be meccs közben plusz infókat, labdatartás, stb?

Van összefoglaló menüpont a meccs végén?

Pc-n miért nincs (legalább kezezés)

Pato97
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni cipõt vagy cipõcsomagot?

zorrobomber
ha megveszed dobhatnál majd egy privit

webibebi
köszönöm%😊

msn:[email protected] bárki felvehet

én is gamerangeren tolom de már unom hogy elindítom és van hogy a hülyegyerek kilép töltés közben...

zorrobomber