36657
-
#32350 szóval azért kell szimplán a C: meghajtóra másolni a chants mappát a benne lévő mp3-kkal mivel így ugyan az lesz az elérési útvonal , mint nekem , épp ezért elég csak bemásolni a playlisteket a windows zene mappájába (azért lett a C: mert ilyen mindenkinek van szerintem)
a windows zene mappája a Könyvtárak/Zene vagy Felhasználók/Nyilvános/nyilvános zene... -
#32349 hol látsz ott angolt?
tessék az angol linkje
http://www.mediafire.com/?9o7r8640niudacc -
bobbyfischer #32348 Szia!
Akkor el tudnád magyarázni légy szíves mit hova másoljak?
Mert ez nagyon nem érthető,hol van pl a Windows-nak Music mappája?
Bekattanok,azt sem tudom mit hová,merre?
Köszi!
"1.Copy the chants folder to simply C:/
2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…
3.Run the game and now you can edit your chants…
Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?
A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?"
Köszi! -
bobbyfischer #32347 Igen,látom,hogy van Angol,ugyanitt a fifa-patch.com-on. -
Neoncsoves #32346 de én az egész ligához keresek, ez már meg volt nekem :p -
bobbyfischer #32345 Itt találtam:
http://www.fifa-patch.com/category/fifa-12-patch
Értem én,hogy mit ír de minek másoljam a C-re,hova,édesanyámba már elnézést!?
Idegesítenek ezek a felszínes leírások.. -
#32344 azért az nem semmi lenne ha a moddingway-on angolul kérdeznéd az itteni srácot hogy kell felrakni :-) -
#32343 na csináljátok már ezt nem te találtad :-)
a készítője barcalaci ittrni user profi ezekben beis írta ide
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=31885
van már egyébként angol is -
nukerke #32342 Elvileg másold a zenéidet az egyik meghajtódra jelen esetben C:. A playlist ikonját pedig a Music mappába másold.(nem tudom hol van nem értem melyik mappára gondol) Ahol ezt találtad nem volt bővebb leírás vagy kérdezési lehetőség? -
Neoncsoves #32341 BBVA Ligához chant packot lehet valahol találni? -
bobbyfischer #32340 Sziasztok!
Találtam egy ilyet:
FIFA 12 Chants for all Serie A by barcalaci84:
Chants for all 20 Seria A team
1.Copy the chants folder to simply C:/
2.Copy playlists folder to your main Music folder in windows…
3.Run the game and now you can edit your chants…
Szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy másoljam szimplán a C-re,a C-re hova?
A Windows-nak meg hol van Music Folder mappája?
Köszi! -
#32339 hát én se vágom ea azért láthatta volna hogy a fű kurva gáz:SS: és azt se értem miért nem 3d-s fű van:D:D:D fifa 10 be volt már 3d-s itt meg nincs... -
#32338 á inkább bemásolom
"arénába vidd a labdát a 16-oson belülre, nyomd meg vmelyik irányt a d-padon, és akkor beáll büntetőre. Utána nyomj egy bal ravaszt (értsd: left trigger, értsd: LT, értsd: bal oldali hátsó gombok közül az alsó -.- ), és akkor megjelnik a kis kör, ami mutatja, h éppen hova menne a lövés. A kulcs nemcsak az erő, meg a kis zöld középső szar, hanem, h a lövés irányába meddig tartod a bal analógot."
vetődni jobb analóg
és ha most kijelented, hogy te bill-el játszol akkor dobok nemis mondom mit :P -
nukerke #32337 Szerintem minden nap megkérdezik szóval nem kell sokat visszaolvasnod... Ne legyél már lusta használni a keresőt vagy elolvasni egy-két hszt. -
#32336 kb hanyadik oldal? -
nukerke #32335 Igen azzal tudod megcsinálni. -
#32334 Editor? Ez a "Fifa 12 texture editor"-ra gondolsz? De nem tudom elhinni hogy egy modder se csinált patchet. Az a fura hogy a fifa 2005-ben is bepirosították a zoknit. Akkor le lehetett tölteni egy custom kitet. -
nukerke #32333 Olvass vissza és kapod a választ... Mindig nézz körbe az adott topikba ne kérdezz egyből.. '-.- -
#32332 valaki segítsen már milyen gombot kell nyomi hogy ne mellé meg fölé mennyen a 11es xD mert már mindent próbáltam kevés sikerrel :/
jah meg még hogy melyik gomb az amelyikkel vetődni kell mert azt se tudok :D köszi előre is! -
#32331 most vettem észre, hogy az arénába még madarak is repkednek :D
tök jó :D -
nukerke #32330 Nekem nem igazán tűnk fel nem zavar a piros! :) Viszont editorokkal ki tudod cserélni a mezt! -
Balázs 17 #32329 saitek gamepadom van (P480 & P580), tökéletesen ment a játék, feltelepítettem felismerte beállítottam és kész
vinyó cserém volt, feltettem ismét a játékot erre most nem jó :)
belépek erre a start a back gombon van, az analógok csak a kapcsolóval működnek stb. hiába állítom be a játékban a gombkiosztást nem változik semmi...
erre tud valaki ötletet mondani?
-
#32328 Nem tudom minek nevezzem, nem bug, hiba a kitben. Piros a sportszár valamiért, nem fehér. Ritka szarul néz ki így, elég illúzióromboló. Fura hogy neten semmit sem találok róla, úgy tűnik csak engem zavar. -
nukerke #32327 milyen bugra gondolsz? nálam nincsen o.O -
#32326 Nem tudjátok hogy az Arsenal piros zoknis bug-hoz van e már valami update vagy fix? -
#32325 Helló!
Az lenne a kérdésem hogy játszik-e valaki a légy profi játékmóddal. Mert hiába állítom be legendás nehézségre, túl könnyű. Van erre valami megoldás?
Kicsit vicces, hogy 1 csillagos csapattal legyőztük első meccsünkön a Valenciát. -
#32324 Aham, na majd kipróbálom. :) -
#32323 mondjuk nálam nem alap irányítás van, de analógokat nem cseréltem -
#32322 én lövés után jobban lőttem ezeket kb fél perc alatt, persze a bal analógot is nyomtam gondolom automatikusan, de jobbal direkt irányba -
#32321 Jobb analóggal? Ballal lehet irányítani, nem? Jobbal tologatni lehet a labdát. -
#32320 ellövöm és ahogy írtad a bal analóggal "irányítom" a labdát
számomra így jó, mert általában oda lövi ahova akarom :D -
Rossi1 #32319 Köszi!
Igen anno néztem amit írtál és próbálgattam is, de nekem nem volt benne nagy változás. És igazából a logikájára sem jöttem rá, mert vertikálisan nézve másképp kell a jobb analógot használni. Próbálgattam hátha, de nagyjából össze vissza lövi bármerre is húzom a jobb analógot.
Én inkább azt nem értem, hogy míg PES-ben a lövés úgy néz ki, hogy megnyomod a lövést(közben már irányba húzod a bal analógot) majd miután előtte végig tudod irányítani a labdát a bal analóggal.
FIFA-ban ha így csinálom nos akkor extrém irányokba megy el a bogyó. Képes gólvonalról is mellélőni. Ez így élvezhetetlenül érzékeny nekem. De valószínű másképp kell, nos én erre vagyok kíváncsi.
Légyszi írjátok le, hogy ti hogyan lőttök. -
#32318 hát a gyepcserén és a lod-on kívül ezt
http://www.fifa-patch.com/2011/10/fifa-12-enb-series.html
azt nem tudom nálam nem szaggat de kb öt másodperc kivenni
kiváncsi vagyon az enb lod nélkül milyen nekem kicsit túl színes főleg menüben, de meccsen jól néz ki -
#32317 Mit kell feltenni, hogy ilyen szép legyen?
És ha LOD növelés van benne, nem fog szaggatni tőle? -
#32316 Köszi, utána nézek! :) -
#32315 Leírták már egy páran a beállításokat (az előző 1-3 oldalon keresgélj)
Egyébként én sem voltam híve a gamepadnek. A Fifa 11-hez vettem egy Logitech Rumble Pad 2-öt. 1-2 hónap és hozzá lehet szokni, pedig előtte az összes fifát billen nyomtam (és már a világ összes kincséért sem játszanék billen). Én ezt javaslom. -
#32314 Üdv Urak!
Nézegettem a fórumot, s láttam hogy sokaknak problémájuk van az irányítással. A FIFA 12-t billentyűzettel nem lehet játszani? Ha lehetséges, hogy lehet beállítani? Sajnos nincs gamepad-om, nem is vagyok hozzá szokva.
Köszönöm előre is a helpet! -
#32313 és csak egy enb kellett hozzá
de hogy miért nekünk kell az ea helyett megcsinálni......... -
#32312 nálam stabil teljesen a másikat is sokan dicsérik én nem találtam azt a file-t -
#32311 sajnos ez instabillá teszi a játékot,minden 2.indításra kilép hibaüzenet nélkül a töltős részt meg pont nem ugorja át., másik meg nem csinál semmit