Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigi esetében változtattak, és végre nem egy vastaglábú Rebekára hasonlonlított, hanem egész jól nézett ki. Letett arról is, hogy a dalt siketeknek szóló elõadásmódban adja elõ.
A többi közül a hajléktalan gyerek volt még ehetõ, ill. Cserpes Laura. Az összes többi a totál büdös szar kategóriába tartozott, és nemhogy dalversenyre nem neveztem volna be õket, hanem egyszerûen eldugtam volna a fiók mélyére.
Cserpes Laura esetében viszont a kinézetet karolták fel, ami vagy jó, vagy nem, minden esetre sosem derül ki, mert a zsûri vitte a döntõbe a senki által nem támogatott eladhatatlan szarjait.
Valahogy Kállay és Vastag esetében is ugyanazt éreztem, amit Keresztes esetében: olyan volt, mint az EU parlamenti szavazás, ahol a listákat a kiöregedett, legszívesebben eldugnánk, nehogy itthon kinyissa a száját alakok vezetik.
Egy biztos, Pál Dénesék dalából lehetett volna egy jól megkoreografált számot csinálni (Szilvi angolja is jó), amire az összes külföldi "jaj, de édes ez a vak lány és a elbûvölõ tenkintetû fiú"-ra hajlamos emberke elélvezett volna. A TV2nél tökéletesen megoldották ezt a problémát.
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Magyarország, szeretlek! :///
Egyébként magyarul fogja kint elõadni a melódiát, azt írta face-en.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A tegnapi döntõ nagy vesztese egyértelmûen Agárdi Szilvia és Pál Dénes. A zsûri azt a felettébb undorító módszert választotta, hogy esélyt sem adva nekik, nem juttatták be õket a top 4-be (noha jól tudták, hogy a rajongótáboruk hatalmas, a daluk tökéletes és abszolút szívhez szóló).
Kállay-Saundersnek nem volt keresnivalója a döntõben: ilyen tingli-tangli számmal kb. a hollandok vagy a németek szoktak próbálkozni és annak rendje s módja szerint hasalnak is vele.
Radics Gigi dala és hangja abszolút nyertes volt a bejutottak között, bár kétségtelen, hogy az elmúlt napok álbotránya (még mindig nem hasonlít a román versenyzõ dalára) és a zsûri múltkori tanácsa ("ne hadonássz a karjaiddal" - szegény most végig maga mellett tartotta) nem használt neki (a tv2-s promóról már ne is beszéljünk).
A titkos favorit ByeAlex mindezeket figyelembe véve megérdemelten gyõzött. A dala bár meglehetõsen egyszerû, épp ebben van az ereje: baromi jó a magányos nõi vokál és a szimpla gitárkíséret. A dal tényleg bemászik az ember fülébe és tele van lélekkel (egyébként szerintem éppen ezért nem kéne lefordítani angolra).
Ha valamivel, akkor ezzel a dallal komoly esélyünk van arra, hogy elõkelõ helyezést érjen el Magyarország az Eurovízión.
(emlékezzünk Wolf Katira, aki abszolút favorit volt, szuper dal, tökéletes elõadás és mégis elhasalt, mert elindult a politikai gõzhenger).
Az Euróvízióra nem szokványos(an jó) dal kell. Hajrá ByeAlex! :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Elõre borítékolni lehetett, hogy ki az a 3, aki bejut a zsûri által felkarolt négyesfogatba, csak a 4. volt kérdéses.
Bárki jut be negyedikként, a nép vele 'büntette' volna a zsûri, és az agyonajnározott 'nemzetközi szintû' elõadókat.
Jól tette a nép, végre nem egy tucatsenki megy. Az összes ismerõsöm csak a végén döntött byalex mellett, egyébként sok helyen Dénesék lettek volna a favorit.
A medve nem játék.
Elsõsorban Gotye-ra gondolok. Elsõ hallásra az is egy "monoton" zene, mégis mekkora sikert aratott világszinten. Vagy ott van PSY. Persze Gangnam style nem stílusában hasonlít a Kedvesemre, hanem kuriózumában.
A helyzet az, hogy én eddig soha nem azt a dalt hoztam volna ki gyõztesnek a nagy dalfesztiválon mint amit az országok megszavaztak. Mindig valami olyasmi dal nyert ami kuriózumnak számított.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
"Akárki is kerül ki, Azerbajdzsántól van 10 pontunk. :)"
A medve nem játék.
Malmõben lesz 2 elõdöntö, aztán döntõ Május közepén.
Ennyire lehet valós a nézettség is?
Mert - bár itt a dal most saját magát szúrta tökön - tk. olyan epic hibát követett el, amelyet tanítani szoktak médiaiskolákban, miszerint egy nagy esélyest kiejteni egy másik nagy esélyessel szemben ált. veres posztó a másik számára aki nem jutott be. :)
A medve nem játék.
nem tudom ezek közül ki érdemelné meg a döntõt... lehet újranézem a produkciókat de sajnálom,hogy a jövõheti adásba nem került be a Pál-Agárdi duó :(
A medve nem játék.
De eljutottunk végre erre a szintre:
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A medve nem játék.
remélem rakonczainak nem lesz beleszólása, és nem erõltetik rá, hogy át kelljen írnia angolra a számot.
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindegy. Gigi nyer, és kiesik az elsõ v. második elõdöntõben.
Saunders és VCS vajh milyen országimázst képvisel majd ha nyernének? :D
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ezt 3 órája írta egy rajongójuk ...
A medve nem játék.
"Elõször elsõként juttatta õket tovább a zsûri, most még arra sem méltatták õket, hogy pontot adjanak nekik ..."
A medve nem játék.
A medve nem játék.