Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Szar volt a színpadi produkció része. Dénes éneklés helyett folyamatosan arra figyelt, hogy Szilvi odaadja-e neki a kezét, vagy mellényúl, Szilvi pedig arra, hogy ha elõrelépek egy métert, akkor leesem a színpadról, vagy pedig még a színpadon maradok. Ezért kb. 3 különbözõ változatban hallottam a dalt. Ebbõl kétszer Dénes, háromszor Szilvi változtatott és énekelt össze-vissza, míg a szar koreográfiához 1x sem nyúltak hozzá. Maradt olyan, amilyen.

Gigi esetében változtattak, és végre nem egy vastaglábú Rebekára hasonlonlított, hanem egész jól nézett ki. Letett arról is, hogy a dalt siketeknek szóló elõadásmódban adja elõ.

A többi közül a hajléktalan gyerek volt még ehetõ, ill. Cserpes Laura. Az összes többi a totál büdös szar kategóriába tartozott, és nemhogy dalversenyre nem neveztem volna be õket, hanem egyszerûen eldugtam volna a fiók mélyére.

Cserpes Laura esetében viszont a kinézetet karolták fel, ami vagy jó, vagy nem, minden esetre sosem derül ki, mert a zsûri vitte a döntõbe a senki által nem támogatott eladhatatlan szarjait.

Valahogy Kállay és Vastag esetében is ugyanazt éreztem, amit Keresztes esetében: olyan volt, mint az EU parlamenti szavazás, ahol a listákat a kiöregedett, legszívesebben eldugnánk, nehogy itthon kinyissa a száját alakok vezetik.

Egy biztos, Pál Dénesék dalából lehetett volna egy jól megkoreografált számot csinálni (Szilvi angolja is jó), amire az összes külföldi "jaj, de édes ez a vak lány és a elbûvölõ tenkintetû fiú"-ra hajlamos emberke elélvezett volna. A TV2nél tökéletesen megoldották ezt a problémát.

A medve nem játék.

Pál Dénesék dala jó volt, csak helyenként nem találták el a hangszínt, szegény kislányt látva pedig úgy éreztem mintha valami cirkuszi produkciót néztem volna ahol nyomorékokat mutogatnak 500 forintos belépõért. Ami Andrea Bocellinél tetszik, az itt valahogy nekem nem jött be. Persze ez az én szubjektív véleményem.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Egyébként a leggázabb, ami youtube-on ByeAlex dalánál megy: egy csomó ember nem tud beletörõdni, hogy õ nyert, és kegyetlenül mocskolódik.

Magyarország, szeretlek! :///

Egyébként magyarul fogja kint elõadni a melódiát, azt írta face-en.
Atisz
Évek óta mondom, csak nem Zsülikével, hanem Sláger Tibóval és Bunyós Pityuval.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Valószínûleg igen.

A tegnapi döntõ nagy vesztese egyértelmûen Agárdi Szilvia és Pál Dénes. A zsûri azt a felettébb undorító módszert választotta, hogy esélyt sem adva nekik, nem juttatták be õket a top 4-be (noha jól tudták, hogy a rajongótáboruk hatalmas, a daluk tökéletes és abszolút szívhez szóló).

Kállay-Saundersnek nem volt keresnivalója a döntõben: ilyen tingli-tangli számmal kb. a hollandok vagy a németek szoktak próbálkozni és annak rendje s módja szerint hasalnak is vele.
Radics Gigi dala és hangja abszolút nyertes volt a bejutottak között, bár kétségtelen, hogy az elmúlt napok álbotránya (még mindig nem hasonlít a román versenyzõ dalára) és a zsûri múltkori tanácsa ("ne hadonássz a karjaiddal" - szegény most végig maga mellett tartotta) nem használt neki (a tv2-s promóról már ne is beszéljünk).
A titkos favorit ByeAlex mindezeket figyelembe véve megérdemelten gyõzött. A dala bár meglehetõsen egyszerû, épp ebben van az ereje: baromi jó a magányos nõi vokál és a szimpla gitárkíséret. A dal tényleg bemászik az ember fülébe és tele van lélekkel (egyébként szerintem éppen ezért nem kéne lefordítani angolra).
Ha valamivel, akkor ezzel a dallal komoly esélyünk van arra, hogy elõkelõ helyezést érjen el Magyarország az Eurovízión.

(emlékezzünk Wolf Katira, aki abszolút favorit volt, szuper dal, tökéletes elõadás és mégis elhasalt, mert elindult a politikai gõzhenger).

Az Euróvízióra nem szokványos(an jó) dal kell. Hajrá ByeAlex! :)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

egyszerû a képlet: 'a legkisebb királyfi' jutott be.

Elõre borítékolni lehetett, hogy ki az a 3, aki bejut a zsûri által felkarolt négyesfogatba, csak a 4. volt kérdéses.

Bárki jut be negyedikként, a nép vele 'büntette' volna a zsûri, és az agyonajnározott 'nemzetközi szintû' elõadókat.

Jól tette a nép, végre nem egy tucatsenki megy. Az összes ismerõsöm csak a végén döntött byalex mellett, egyébként sok helyen Dénesék lettek volna a favorit.

a.carkey
Ugye tavaly Wolf Kati Zsûrizett, most Walkó Csaba. Jövõre Márta Alex fog? :D

A medve nem játék.

BaliBoy
Elsõre talán meglepõ a végeredmény. Én sem a Byealexet küldtem volna ki. De gondoljunk csak bele, hogy nem régiben világsikert arattak olyan zenék, amik eltérnek a megszokottól.
Elsõsorban Gotye-ra gondolok. Elsõ hallásra az is egy "monoton" zene, mégis mekkora sikert aratott világszinten. Vagy ott van PSY. Persze Gangnam style nem stílusában hasonlít a Kedvesemre, hanem kuriózumában.
A helyzet az, hogy én eddig soha nem azt a dalt hoztam volna ki gyõztesnek a nagy dalfesztiválon mint amit az országok megszavaztak. Mindig valami olyasmi dal nyert ami kuriózumnak számított.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Abszolút nem mérvadó az ilyen eredmény. Keresztest meg Pál Déneséket sajnálom legjobban, legalább 3.-4. hely körül kellett volna végezniük. Amúgy melyik 3 szóval is végzõdik a gyõztes produkciójának a vége? Elég érdekes.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Sajnos tényleg reális veszély hogy jövõre Fásy Ádám és Zsülike fog kijutni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

a.carkey
Sebaj. Ezt tartom:

"Akárki is kerül ki, Azerbajdzsántól van 10 pontunk. :)"

A medve nem játék.

Természetesen nem lesz, ennyi vót.

Malmõben lesz 2 elõdöntö, aztán döntõ Május közepén.

a.carkey
Jövõ heti? Nem ennyi volt? Lesz még egy kör?

A medve nem játék.

a.carkey
Nyomták Gigit, jó magyar szokás szerint leépítették mellõle a konkurenciát, nem mérettették meg egy adásban sem, majd csodálkoztak, hogy bosszúból azért, amit Dénesékkel csináltak, hogy egy Keresztesnek több pontot adtak, mint nekik, meg VCS egyáltalán bekerült, na ezért szépen leszavaztak többen arra, aki 2x megmérettette magát és ki tudta ejteni Gigit. Egyébként tipikus a helyzet. Most már arra lennék kíváncsi, hogy a nagy tehetségkutatókban induló, majd sokak szerint iszonyat sok smst kapó arcok közül amikor végre nem kareokezni kell, miért nem tud egy hatalmas tehetségnek tartott Radics Gigi egy byealex nevü senkit egy NEM emeltdíjas sms szavazáson SEM megverni?

Ennyire lehet valós a nézettség is?

Mert - bár itt a dal most saját magát szúrta tökön - tk. olyan epic hibát követett el, amelyet tanítani szoktak médiaiskolákban, miszerint egy nagy esélyest kiejteni egy másik nagy esélyessel szemben ált. veres posztó a másik számára aki nem jutott be. :)

A medve nem játék.

köszi...
nem tudom ezek közül ki érdemelné meg a döntõt... lehet újranézem a produkciókat de sajnálom,hogy a jövõheti adásba nem került be a Pál-Agárdi duó :(
Gigi, Vastag, Saunders meg a bi-Alex

melyik 4 maradt bent ?
Milyen megtiszteltetés lehet a többi elõadónak egy ilyennel szemben veszítenie xDDDD

A szerecsennek slágeres volt a dala, bár buta mint a faék, de mûködött.

Ezt szivesebben küldtem volna xDD bár nehezen üt angolul.

a.carkey
Meg kellett volna mérettetni Gigit a múltkor, és máris egyszerûbb lett volna az élet. De ugye ha valaki urambátyám módon jut tovább, ott a végsõ konspirációba hiba csúszhat. Ugye, Virág Elvtárs? :D

A medve nem játék.

a.carkey
Fia kórházban.

De eljutottunk végre erre a szintre:

http://www.youtube.com/v/lo0_JsrWI_A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

Az tény hogy a sok mûmájer majom között ez a minimalizmus formabontás eléggé elüt, ugylátszik ez bejött, bár szerintem 14 év alatti lehet a rajongók átlagéletkora :D

akyyy
sztem a lánya

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nem lehet hogy a fia? xDDD

a.carkey
Pont arról ment a duma, hogy jó lenne Uhrin Benedek bácsit kiküldeni. Nos, ez majdnem ugyanaz. :)

A medve nem játék.

RatBaG
hurrá, két legyet egy csapásra! az nyert, aki a legszimpatikusabb volt a sok mega-X majom között, és gigike is pofára esett. fuckyeeaah!
remélem rakonczainak nem lesz beleszólása, és nem erõltetik rá, hogy át kelljen írnia angolra a számot.

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Azt viszont simán elképzelem, hogy a dühös PD-ASZ rajongók dühbõl tuti nem arra szavaznak, vagy nem szavaznak aki miatt kiütötték a kedvencüket, hanem a három közül az egyetlent aki magától jutott tovább, és köze nem volt a zsûrihez. :)

A medve nem játék.

Ez az országimázs, csak bokáig érõ nadrágra futja.

Teljesen érthetetlen! Tényleg van ember akinek teszik ez a monoton dörmögés!? Überlol!

CalebJoe
Ennek inkább egy borotva kéne nem mikrofon mert nem sok köze van a zenéhez.
a.carkey
Meglepõdnék, ha õ vezetett volna, különösen, hogy négyre lehetett szavazni ...

A medve nem játék.

kill3r21
Hát ez Vicc :D
Ezért tartotta bent Csiszár, rászoltak a fülére hogy õ vezet, és bármennyire kókler, bent kell tartani.

a.carkey
Gigi arcát néztem. El se hitte. :D

A medve nem játék.

Homeless fasz, az elõdöntöböl is kidobják

a.carkey
EPIC :D

A medve nem játék.

HAAAAAAA

Tucatmajom gyõztes lesz.

Érdekes hogy Csiszár lesajnálta a Bi-Alexet, aztán meg neki ad 4 pontot hogy bent maradjon XDDD

a.carkey
De azért megnézném a képüket, ha valakik raknának rájuk 100 ezerrel többet. :D

Mindegy. Gigi nyer, és kiesik az elsõ v. második elõdöntõben.

Saunders és VCS vajh milyen országimázst képvisel majd ha nyernének? :D

A medve nem játék.

Biztos lehet rájuk szavazni, csak nem érvényes :D

a.carkey
Valakik szerint egyébként lehet rájuk szavazni, mert ugye engedi a rendszer. :) Kíváncsi lennék miként dolgoznák azt fel, hogy Kállayra és Vastagra összesen nem érkezik annyi, mint erre a kettõre.

A medve nem játék.

a.carkey
"Félek, hogy a zsûri nem fogja Déneséket beválasztani a 4-be, mert akkor borítékolható, hogy Dénesék mennek dalversenyre, hiszen a közönség múlt héten is megmutatta, ki mellett áll."

Ezt 3 órája írta egy rajongójuk ...

A medve nem játék.

200 ezer szavazat az szép

Ez mondjuk érdekes, tényleg jobb lett volna ha tisztána közönség dönti el , persze ez nem lett volna garancia a minõségre ugyanúgy a tucatmajmok jutnának tovább.

a.carkey
Egy utolsó megj. a facebook oldalról:

"Elõször elsõként juttatta õket tovább a zsûri, most még arra sem méltatták õket, hogy pontot adjanak nekik ..."

A medve nem játék.

a.carkey
Nem lett jobb tavaly óta.

A medve nem játék.

a.carkey
Leszavaz a zsûri és leszavaz a közönség. Aztán 50-50%. Az szakmaibb lett volna, a mostani nagy kamunál. Csak Radics értékelhetõ a négy közül sokadik meghallgatásra is. Õ dala meg lopott. Szép remények.

A medve nem játék.

Sound of our Farts