2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • a.carkey
    Nálatok is szaggat a közvetítés?
  • raven87
    Ez a két áram-rázott hogy kerülhetett be a döntőbe? :D
  • MrSpock
    Kérdés ki nem elsz hamis itt? Nézz meg egy világsztárt,élőben még nem hallottam nagyon tökéletes produkciót a szupersztároktól sem. DVD-ken azért nem ugyanaz,ott felvan azért javítva a hangzás,bár azért eltudom képzelni,hogy Celine Dion nem sokat bénázik élőben sem. De eleget hallani az itt járt sztároktól,lásd legutóbb Shakira,hogy nem volt csúcsformában. Szóval szerintem ez egy jó előadás volt,ami most megy a2 hagymafej..sem jobb:D Nem beszélve az előtte levő csajtól aki szintén elég hamiskás volt:D
  • tommyknockers
    Ezek emberek? Kétségtelen fülbemászó dallama van a 'zenének', aminek biztos valami mély, s mögöttes tartalma van, de ÍGY TÁLALNI? Lady Gaga klónok, kétségtelen.
  • HöfEE
    Na ez már valami, mérföldekkel jobb volt a mai produkció! GRATULA KATI! Most már csak a szavazatokon múlik
  • mflex #611
    Azért ez sokkal, de sokkal jobb volt, mint az első.
  • Victor1103
    ecsetfejű:D

én se tudnék rájuk jobb hasonlatot mondani
  • Bullitt
    Eddigiek közül Kati volt a legjobb. Én csak amiatt aggódok, hogy az ilyeneket, mint Blue, Jedward, Lena, már ismeri a nép-->könnyebben szavaznak rájuk.
  • bippo
    Szép volt!

"jön a 2 ecsetfejű" :)
    Pont a két bu.., akarom mondani trendi csávó jön utána?!
  • zzeN
    Jó volt!
    Most meg jön ez a 2 kis mitugrász...irritálóak.
  • Victor1103
    szerintem is az most is hibádzik, de szerintem a Vastag Csaba még ígyis elbújhat mellette:)

Így vagy úgy :SZÉP VOLT KATI!!!
  • Bullitt
    A verse nem akar sose tisztára sikerülni... :S Azért határozottan jobb az elődöntőnél :D
  • TDC Geronimo
    Sokkal jobb, mint az elődöntőben.
  • bippo
    Most magabiztosabban énekel.
    (bár csak kicsit, pár hamis hang akad így is.)
  • bippo
    Katiiiii
  • mflex #601
    Nehogy már futás közben is így énekeljen!!!
  • seilafertee
    jájj de izgulok. mindjárt jön a szivecske (KATI)
  • seilafertee
    ki nyer ma?
    játék és múzsika kurvasok percben :P
  • bippo
    Érdekes ez a remix. Jó.
  • ldavid
    teljesen jó a blue, főleg a korábbiakhoz képest
  • Bullitt
    Az analóg kábeltévé meg szar :D
  • seilafertee
    Hajjjjráááááááááá Katicica!
  • seilafertee
    ANYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
    KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK! :)
  • mflex #593
    Reméljük ma minden hang a helyére kerül végre.
    A HD adás képminősége eszméletlen egyébként.
  • Bullitt
    A főpróbán jobb volt, dee...hát, szerintem sok a hamis hang :S

Egyébként szerintem a győzelmet még most felejtse el mindenki. Itt olyan lobbizások mennek néhány ország részéről, nem mellesleg pedig szimplán jobb énekesek is vannak nála. Mondjuk szvsz röhejes Anglia részéről is, hogy egy Blue-t küld...
  • banok
    streamek az Euróvíziós Dalfesztiválhoz
  • HöfEE
    Nekem nem a háttérénekesekkel van bajom hanem a táncosokkal. Nem csinálnak semmit. De ha megnézel egy svéd, egy észt, de akármilyen más előadást ahol GYORS zene tehát NEM ballada szól mindenhol rengeteg mozgást dinamikát látsz.
  • FZoleee
    egy kis érdekesség:
  • kaposi1
    Én biztos nem tartozom közéjük.
  • FZoleee
    az emberek inkább alekoszt nézik, mint az ilyen műsorokat, ez a szomorú igazság :D
  • kaposi1
    Na, már azt hittem hogy nincs is topikja az Eurovíziósnak.
    Elég nehezen lehet idetalálni a dátum miatt.
    Mondjuk én már több napja Kati Facebook oldalán lógok.
    Ott aztán van élet.
  • Breki33
    ESCDAILY LIVE in Düsseldorf - Kati Wolf on Chat

• Breki33
    a korábban erről írtak, idézem:

"az ugye tudod, hogy 6 táncos van előírva?
    érdemes elolvasni a koreográfus mit nyilatkozott erről

egy hozzászólás a cikk után

"Kiemelte Papp Timi, de akkor kiemelném én is: olyasvalakinek kell ott állni Kati mögött, aki nagyon jól énekel ÉS emellett tud is táncolni. Ez a prioritás. Ha megnézed a külföldi kommenteket, 5-ből egy biztosan megemlíti hogy remek a vokál a dalban. Ez így van, és fontos hogy ez az Eurovízión májusban is így maradjon.
    Annyiban egyetértek, hogy esetleg jobb lett volna, ha pl Bereczki Zolit (aki jól is táncol a hangja mellett) vagy Rácz Gergőt kérik fel a vokálra, mert ők tény és való kameraképesebbek mint Szentirmai Zsolt, de mégegyszer mondom, a hangra tesszük idén a hangsúlyt, nem a mozgásra. Nagyon helyesen!
    Emlékezzetek Ádok Zolinál volt egy jó show a színpadon és mi lett belőle??? Ne feledjük el, hogy ez egy dalverseny…"
  • Breki33
    "Most sokkal inkább a zenére fókuszálunk. Tehát Kati és a dal, a dal és a vokál, a hangzás lesz nagyon-nagyon előtérbe helyezve. Minimális tánc, minimális mozgás, de az nagyon látványos" – mondta Papp Tímea koreográfus. "

"– Nálunk a fő szempont az ének volt, arra tettük a hangsúlyt. Éppen ezért csak egy-két ponton volt megkoreografálva a háttérmozgás, hogy ne vigye el a figyelmet. Szerintem pont jó volt az arány, így nem ugráltuk szét az előadást. Ezen már nem is változtatunk a szombati döntőben sem - tette hozzá Wolf Kati."
  • Breki33
    értem miről van szó, te nem érted, hogy a háttérénekeseknek az éneklésre kell koncentrálniuk

ezt direkt kiemelték le is nyilatkozták korábban olvasd el
    plusz táncosok meg ugye nem lehetnek :P
  • Breki33
    De az is közrejátszott, hogy a sok mozgás miatt nem maradt energiája rendesen énekelni.

Érdemes elolvasni mit nyilatkozott erről a koreográfus pár hónapja.
    Egyáltalán nem érthetetlen az lenne az, ha most két előadás között változtatgatnának.
  • HöfEE
    Te tényleg nem érted miről van szó? Friderika egy LASSÚ BALLADÁT énekelt el, még szép, hogy végig egyhelyben áll és nem ugrabugrál.
  • Breki33
    És érdemes megnézni Friderika 4. helyezett dalát az sem a túlbonyolítással lett sikeres

• HöfEE
    Ádok Zoli nem azért esett ki mert sok volt a mozgás hanem azért mert egy nagy szar volt eleve a dal amivel indult, de mint énekes sem egy nagy szám. Egyébként meg itt linkeltem az észtek produkcióját itt az élő példa hogy dinamikusan is lehet énekelni. Hozzáteszem Wolf Katinak még ez megy is, hiszen az x-faktor alatt is képes volt rá. Úgyhogy érthetetlen ez az egyhelyben állósdi.
  • Breki33
    Szerintem pedig még jobb lett, ha holnap is így sikerül elégedett leszek.

és tavalyelőtt pont, hogy Ádok Zolinál bizonyosodott be hogy a sok mozgásnál nem jut elég energia az éneklésre