2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#1983 a döntőbe bejutott számomra 4 kedvenc, meg 4 szar.
a zsűri beszavazott 3 szart és egy kedvencet.
és a kedvenc megnyerte.
Először nem tetszett Bogie dala, bár simán elképzeltem hogy egy ilyen dal simán menne Bécsbe. -
#1982 Boggie Világbékés dala megy Bécsbe. Szinte borítékolható volt, hogy ő fogja nyerni a magyar válogatót. -
#1981 WTF?? kiesett az oláh gergő. pedig meg voltam róla győződbe, hogy őt küldik ki Bécsbe, mivel cigány.
Jó ez a Pierrot, mint zsűri. Mekkora már míg a többi 3 9 meg 10 pontokat osztogat, az meg ad 5-öt :DDD -
#1980 Chances – The Night
Csemer Boglárka “Bogi” – Walls for Nothing
Dallos-Nyers Boglárka “Bogi” – World of Violence (Ő a Dal-os Bogi)
Farkas-Jenser Balázs – Liar
Karmapolis – The Time is Now
MDC – Maniac
Páter Barbara “Barbie” – Listen to the Universe
Spoon – Keep Marching On
Séci Saci & Séci Böbe – Our Time
Tóth Vera – Gyémánt -
IXEMGabeo #1979 +1 minden évben ezt csinálják -
#1978 Na jó, az Örmény és a Magyar dal tetszett. -
#1977 Mikor a Franciák pontoztak és a csaj csiganyelven kezdett el pofázni... hallanotok kellett volna miket káromkodtam. Soha sem értik meg, hogy ez nem nacionalizmus, hanem szín tiszta pofátlanság.
Az 5. helyünk szép és megérdemelt volt, a szakállas izé meg... ha úgy hallgatod a zenét, hogy nem nézel a képernyőre, akkor nem olyan rossz. Nem első helyezett, de nem rossz. Igazából egyik daltól sem esett le az állam. -
#1976 A nap mondata:
"És Európa imádta Kolbász Conchitát. Őrjöngve szavaztak rá, és Kolbász Conchita megnyerte a versenyt. Eközben Európa kifütyülte a dögös orosz ikreket. Mert Európa nagyon toleráns, de annyira azért mégsem …" (Bayer Zsolt) :D -
#1975 Anya, miért van szakálla a néninek? -
#1974 Mint mondtam nem azzal van bajom, milyen emberek vannak ott, hanem azzal a szennyel aminek nyomán ők oda kerülnek, oda kell kerülniük. -
#1973 Az olasznál éreztem először. UPC, HD. -
#1972 Emelem a tétet: két meleg, harmadik generációs holokauszt túlélő? -
#1971 akkor 10 pontot, de még az is sok szvsz :D -
#1970 itt nem volt elcsúszva. -
asszongyahogy #1969 Rise like a Pénisz -
#1968 Én még azt is megérteném. Az előbbi hsz-emet kiegészítve. Oké, hogy az, de ne nyerje már meg toronymagasan, csak mert elfogadósdit játszunk. Vajon ha a The Common Linnets 2 meleg énekesből állt volna akkor Conchita meg köztük lett volna a verseny az első helyért? -
#1967 Amúgy hogyhogy el volt csúszva az M1en a hang? Az elődöntőkben minden ok volt. -
#1966 Hát igen. Ezzel az osztrák fé.. nö.. emberrel az a legnagyobb baj, hogy gond van a fejében. Tudathasadásos vagy csak simán az emberek irritációjára hajt. Ugyanis egy transznemű vagy transzexuális mindent elkövet azért, hogy külsőleg is úgy nézzen ki mint ahogy belül érzi magát. Conchita Wurst csak simán korcs. (sry. de nem tudok jobb szót rá) -
#1965 Nincs nekem semmi gondom a Transzvesztitákkal csak döntsék el hogy melyik oldalon állnak.
Máig is nagyon kedvelem Dana International Diva számát,ő rá zeneileg is mérföldekkel tovább fogok emlékezni.
-
#1964 Nyilván aki nemi identitászavaros egy verseny kedvéért, az nyerje meg egy dalfesztivál döntőjét, hiszen világméretű elfogadás van, aki pedig nem tud elfogadni az baszódjon meg, szégyelld magad, hogy normális vagy, és átlátsz ezen a mocskon.
/irónia off/.
-
IXEMGabeo #1963 a 2 lengyel luvnya nincs kizárva, hogy öröm lány volt korábban:D olyan kéjesen mosta egyikük a ruhát a másik pedig ahogy fel le mozgatta a rudat:DD kíváncsi lennék melyik negyedből szedték ezeket össze -
IXEMGabeo #1962 nem a Hollandoknak adtuk a 12-t? nekem úgy rémlik -
IXEMGabeo #1961 franciák nagyon lazák voltak:D azt szegények nem is kaptak szinte pontot pedig egyediek voltak -
#1960 Egy komment:
"mekkora küzdelem lett volna, ha indul egy holokauszt túlélő is"
-
#1959 Azért a litvánok legalább azt is mondták - miután 12 pontot adtak neki, mint mi -, hogy elő a borotvával! :D -
Ironman2 #1958 Pazze,most akarok pont ebédelni! -
#1957 Eldönthetné ez a kentaur hogy nőnek akar látszani vagy férfinak.
-
Ironman2 #1956 Puzsér Róbert kiakadt:
http://szineshir.com/belfold/botranyos-a-magyar-celeb-kiakadt/ -
#1955 nincs oldal,aholnemazt olvasom, hogy az aki megnyerte undorito.
magyarország is ausztriának adta a 12pontot. megnézném én azt a listát, hogy itthonról kova szavazott. -
#1954 Mégis ők jártak a legjobban. :)
-
#1953 -
#1952 És az jó amit a délszlávok csináltak, vagy a moldáv-romák duó? Kösz nem. Ha szar, akkor szar.
Egy biztos, második helyre kellett volna jönnie, mert jövőre minden feltörekvő régen nem nyert majd szépen egy zöld színű transzival fog nekiindulni, aki körül nagycsöcsű lengyen luvnyák lapátolják a kazánba a meleget, de nem akarok tippeket adni ...
KSAnak gratula, hogy ezzel a trendifossal országunk második legjobb helyezését érte el! Hogy a holland mit keresett ott, na az volt még egy rejtély! :D
A litván (?) beszólás meg epic volt. :) (Ideje megborotválkozni! :D)
Megj. ennyire megjátszós transzvesztitát még nem hordott hátán a popszakma.
Ami bejött, az a eurovision múzeum.
-
#1951 Mondjuk mi is szartunk rájuk szerintem.
Finnek adtak az elmúlt években nem is egyszer 12 pontot nekünk aztán mi meg azzal háláltuk meg, hogy kaptak tőlünk masszív kettőt, hármat :D vagy még annyit sem. Szóval ha valaki nem szólhat be a lengyeleknek azok mi vagyunk.
Egyébként tényleg fura, hogy semmit nem adtak. :( -
#1950 előző években meg mi nem adtunk nekik. bár azok lehet, hogy csak a finnek voltak. -
#1949 Esetleg küldjük Szecsődi Karit, vagy Terry Black-et. Már az Ukránoknak is bejött ez a nemváltós dolog. Minél degeneráltabb annál jobb!
Ezt a szakállas nőt nehéz lesz überelni, de megpróbáljuk. -
Ironman2 #1948 Ilyenkor hol van a nagy magyar-lengyel barátság? Nem csak vonulgatni kell idejönni barátaink!! Határon kívülről is támogatni kéne minket.Szégyen! -
Ironman2 #1947 Köszönjük lengyel testvéreinknek a támogatást! -
asszongyahogy #1946 Nincs mese ide Uhrin Benedek kell, csak vele nyerhetünk. -
#1945 -
asszongyahogy #1944 AZ Ukránok is sok szimpátia voksot kaptak :D Mondjuk ha jövőre Kievben kellett volna rendezni az gáz lett volna:DDD