2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
Louis Cyphre #1016 No, utolsó hely? -
Ironman2 #1015 Bazz! 2 pont a franciáktól! -
#1014 Sose hallottam még a nevét:S -
#1013 2 pont... :) -
#1012 Szép az a huszonötödik hely is! -
#1011 Én a grúz bemondóra szavazok! -
#1010 remélem feketet pákóXD -
Bullitt #1009 Na, franciák, tőlük semmit ne várjunk :D -
Ironman2 #1008 Miez? Ruszkik egymás seggét nyalják? -
#1007 Novodomszky Éva -
Bullitt #1006 LOOL meddig süllyedünk még??? -
#1005 norbi legalább nem tömegszar épp ezért jó.
-
#1004 Na ez nem jött össze:D -
bippo #1003 Nem, sosem volt az. -
#1002 TÉK -
#1001 novodomszky éva -
#1000 Jó most ha nem értitek a lényeget akkor sajnálom. -
seilafertee #999 básztikuli, még az Ádok Zoli is előbb végzett szinte :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#998 Vajon nálunk ki fog beszélni? -
#997 Pozitív értelemben, mert nagyon jó hangja van Norbinak, viszont mire mentünk Kati hangjával ha az előadás szám közben is unalmas volt??? -
#996 Szaklapoknál igen jó helyezésünk volt. Ez akkor most mégsem szakmai verseny? -
#995 Remélem te nem nézel semmilyen sporteseményt, se semmi más versenyt mert úgyse lesz tőle olcsóbb a kenyér. -
bippo #994 Akkor a barátnőddel se szexelj, attól sem lesz olcsóbb a kenyér.
"Kb. 1 perces elégedettséget érezhetne mindenki aztán annyi." :))) -
#993 Kár, hogy ezt a világ leszarja. -
ldavid #992 Így van. Profibbnál profibb előadók kellenek -
#991 ha csak politika alapján menne a 90%-a 12-t kéne adjon a németeknek, máskülönben már csödőlne az eu:D -
Bullitt #990 Nem, de ennek az országnak már kurvára szüksége lenne egy kis örömre. Arról nem is beszélve, hogy most meg is érdemelné Kati. -
seilafertee #989 NNNA. felállva a sokkból azt mondom: inkább az azerbajdzsán nyál, mint a svéd buzi (pedig én is homoszexuális vagyok) -
Ironman2 #988 Miért nem a Kis Vuk-ot énekelte el? Tuti befutó lett volna -
#987 Főleg hogy az énekhang úgy néz ki tényleg nem számít, lehet jobban jártunk volna azzal a majommal. -
Shelton #986 nem, akkor a spanyolok mögött lennénk.. -
#985 Ilyen bohóc mezőnyben lehet pákóval már rég a 10be lennénk -
#984 az még egy beteg együttes -
#983 Na ott a pont. Majd ha elfelejtjük ezt az amerikai stílusú szarságot talán megyünk valamire. -
#982 -
#981 Nem tudom mit vagytok úgy odáig még ha első lenne is a mi indulónk akkor sem lenne holnaptól magasabb a fizetés, olcsóbb a kenyér. Kb. 1 perces elégedettséget érezhetne mindenki aztán annyi. Mondjuk így meg ez sincsen, de hát na :) -
#980 -
bippo #979 Törökök. Csak 3 a németeknek? -
#978 Király L Norbit kellett volna, szétzúzni a színpadot, előadni egy zúzós számot és akkor nem itt lennénk. -
#977 Erre a görög nyer! :D