Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, ezért volt 3 darabból a kivetítõ 😊
juhééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hajdú Petit kellett volna küldeni Zoltán Erikával! 😄
Enke-nek hogy dudorodik a köldöke 😊
Szerintem az orosz katonák is jók voltak a tatuval
Katinál nagyobb esélye ebbõl az országból csak Sp-nek vagy Fásynak lett volna<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ramadamammy rapidrandi
Az öltönye tetszik, a mûfogsora, a buzifülbevalója vagy a kopasz feje?
Esetleg az, hogy élõben a tökét fogdossa?
😊
Amúgy laza volt, de nekem uncsi volt.
Esetleg az, hogy élõben a tökét fogdossa?
😊
Amúgy laza volt, de nekem uncsi volt.
Szerencsére hanghiba 😊
Nem egy Madcon. A norvég döntõ volt eddig az egyetlen, ahol nem éreztem izzadságszagot a lebonyolításnál és még zseniális flashmobot is csináltak.
A medve nem játék.
ugyehogy ugye 😛
Maradjon a szeretjük.
(ne lájkoljunk, ne likeoljunk, ne tetszikeljünk.) Most az egyszer egyszerûen szeressük 😊
(ne lájkoljunk, ne likeoljunk, ne tetszikeljünk.) Most az egyszer egyszerûen szeressük 😊
mind a 43 ország, aki szerepelt
Like! 😊
mindegyik ország szavaz, azok is, akik az elõdöntõben voltak
Ezek az átkötõ számok annyira nem jók. Ez a mostani sem tetszik nekem, a dobos meg a breaktáncos is uncsi volt 😞
egyezzünk meg abban emberek, bárhol is végez Kati, MI SZERETJÜK! ezt javaslom. 😛
Mindenki szavaz, nem csak a 25 bejutott?
még átmennek az 50 országon, egyesével bemondják, hogy az az ország kinek adott 8, 10 és 12 pontot 😊
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
az a baj, hogy a zsûri dönt, (fele szavazatot minden országban zsûri adja), és sajnos a zsûrik minden országban sznobok 😊 kiszámíthatatlan hogy ki fog nyerni. azerbajcsiék, svédek ezektõl vagyunk (van Kati) veszélyben. meg egy nevetõ meglepetés csapattól (országtól), amit nem lehet tudni, hogy kicsodák.
Mit tökölnek annyit!? Olvassák fel gyorsan a másodiktól a helyezéseket! ...hisz úgyis a mi Katink volt a csúcs! :-)
Nem is a bemutatókra gondoltam, az egyértelmû volt.
Hanem az összekötõ szövegekre, amit 3-an nyomnak. De persze nem tudom, mit gondoltam, egyértelmû, hogy megkapja elõre. Hiszen az ilyen élõ mûsorokban nem sok (0) impro van, minden mondat meg van koreografálva.
Hanem az összekötõ szövegekre, amit 3-an nyomnak. De persze nem tudom, mit gondoltam, egyértelmû, hogy megkapja elõre. Hiszen az ilyen élõ mûsorokban nem sok (0) impro van, minden mondat meg van koreografálva.
Lófaszt volt az metál! 😄 Laza pop-rocknak elment. De nem volt rossz! 😊
Ennyi a szavazásnak, most pedig felesleges idõhúzás, hogy szopassák a népet <#idiota>#idiota>.
Kati nagyon esélyes!!!!
nagyon imádlak Rotcsa, hogy így gondolod, én is így gondolom. most azzzal próbálom tartani magamban a lelket, hogyha második, harmadik, negyedik stb. lesz Kati, akkor is azt érdemli, hogy hazailag szétpuszilgassuk!!!!!!! 😊
és a szlovén
Ramadamammy rapidrandi
tutira van forgatókönyv
Ramadamammy rapidrandi
Hát, gyerekek... így sokadszor újranézve a többivel, azt kell mondjam, simán nyerõ a száma Katinak..😄
Programfüzetet kap, de a kommentátornak illik elõre felkészülni az adott rendezvénybõl, jelen esetben az elõadókból is.
nekem az észt picsa a kedvencem (természetesen Kati után)
az ír túl mainstream
a svéd meg irritáló szövegrõl szól tipikus nulla mainstream
a svéd meg irritáló szövegrõl szól tipikus nulla mainstream
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
melyik?
koppintás vagy sem jó volt.
jobb mint pl a nyávogós sírós xar.
koppintás vagy sem jó volt.
jobb mint pl a nyávogós sírós xar.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Gundel egyébként szinkrontolmácsol ilyenkor vagy megkapta elõre a szövegkönyvet?
Finn, Angol, Svéd, A két ecsetfejû ír, Azeriek, Osztrák, Bosnyákok.
Ezek lehetnek Kati nagy ellefelei
Ezek lehetnek Kati nagy ellefelei