Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A görög pasi abszolut korrekt elõadó és jóhangú emberke volt. Mondjuk a Stereo mókus mellette viszont irtó nagy gáz.
A medve nem játék.
szlovén is erõs!
Ramadamammy rapidrandi
A német Lenából egy gimis csajból csináltak egy Kylie Minogue-ot. A szám jó volt, csak nem hiteles.
A medve nem játék.
hahahhahahhahhahahah hahahhahah
mert az európai zónába tartoznak, világeseményeken is európai zónába vannak ah eddig nem vetted volna észre.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ennyi erõvel mi is "gyüttment" ország vagyunk. 😄
Amúgy az angoloknak is van humoruk:
"Blue and Jedward will be on TV at the same time tonight. I'm pretty sure Nostradamus mentioned this."
Amúgy az angoloknak is van humoruk:
"Blue and Jedward will be on TV at the same time tonight. I'm pretty sure Nostradamus mentioned this."
Amit Dana International. 😄
Ilyen alapon a Blue mit keres itt, mert õk meg a selejtezõn sem jutottak volna át, mint anno svájci DJ Bobo. 😄
Ilyen alapon a Blue mit keres itt, mert õk meg a selejtezõn sem jutottak volna át, mint anno svájci DJ Bobo. 😄
A medve nem játék.
vajmi keveset nyom a latba a hangja az énekesnek.
legtöbb ilyen nyávogós szám unalmas,sablon.
A hanglejtés pl sokkal jobb volt a német számába.
meg l az olasznál is nagyon jó volt a trombitás, az nagyon feldobja és egyedivé teszi a számot.
az ilyeneltõl mint a mint ez az azeri meg sablon popok.
legtöbb ilyen nyávogós szám unalmas,sablon.
A hanglejtés pl sokkal jobb volt a német számába.
meg l az olasznál is nagyon jó volt a trombitás, az nagyon feldobja és egyedivé teszi a számot.
az ilyeneltõl mint a mint ez az azeri meg sablon popok.
minden gyüttment ország szerepelhet. ez felháborító. ha ez a nyál nyer, és nem a Kati, akkor nincs igazság! 😊))))))))))))))))
Vagy rosszak az Európa határait illetõ ismereteim? 😄
Azerbajdzsán???! Mit keresnek ezek itt?!
Nekem eddig a finn és a bosnyák eladás tetszett. EZ az osztrák is elég jó. A többitõl Kati szerintem jóval jobb volt.
Viszont hamarabb látták, és több idejük van ennek fényében szavazni.
Egyre kevesebb esélyt látok Katinak. Túl korán is volt picit, a közönség is jobban emlékszik az utolsókra sajna.
sztem jobb volt mint a többi.
az orosz meg még az olasz volt jó a többi gyenge.
az orosz meg még az olasz volt jó a többi gyenge.
Na azok tuti befutók lennének.
Ránéztem Euróvízió hiv. facebookjára és mindenki spameli, hogy szavazzanak az adott országra. Ott elég össze-visszaság van 😄
Ránéztem Euróvízió hiv. facebookjára és mindenki spameli, hogy szavazzanak az adott országra. Ott elég össze-visszaság van 😄
ha a németek a Scootert küldték volna...
Ramadamammy rapidrandi
ez a versengés már tegnap este félig eldõlt
Ramadamammy rapidrandi
Háááát. Tényleg ez a 'majd értesítjük' kategória. A csaj formás, a szám maga jó volt (csak nem itt, nem színpadon, hanem otthon, felemelt basszussal), de semmi ének nem volt benne.
CSaj csini,de ez a szám annyira uncsi,semmilyen volt. Még a stílusát sem tudnám meghatározni😄
Go Jeff Go!!!!
jönnek a románok!!!
Ramadamammy rapidrandi
Õt emlegetik a legtöbbször. Pontosabban a "hungary" és "katiwolf" szavakat. Blue-ról pár tweet-et láttam és mindegyik shit-elte. 😄
"köszönjük a részvételt,majd értesítjük" 😄
Ramadamammy rapidrandi
ez a német csaj idén nem nyer...
Ramadamammy rapidrandi
T-s analóg kábeltévével sincs semmi baja. Lena se tudom minek kell megint...
te! ez mit jelent? hogy õt dicsérik? én nagyon reménykedem hogy az azerbajdzsánokat 😊, és a svéd köcsögöt leveri kati. a Blue köcsögöket nem lesz nehéz. 😊
Azt írta ma a Buta Bede menõ nem menõ baromságában, hogy a gyõztesre már senki sem emlékszik. Na ja, most jön a német csaj, aki tavaly is nyerte. 😄
A medve nem játék.
Ez jó kérdés volt. 😄
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Nem folyamatos, csak ah fények villannak, ha hirtelen a vágás, stb. Na olyankor századmásodperces késés. Mondjuk UPC, náluk is lehet gáz, bár látva Gundel el-el menõ hangját, na az nem az õ hibájuk.
A medve nem játék.
Ez a moldáv hogy juthatott tovább?
A Blue elõtt Wolf Kati trend kissé csitult twitteren, Blue után meg megint visszajött. 😄
Nálam jó a kép. dvb-t, HD.
Nálam HD-ban semmi probléma nincs.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx