2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
Ez sztem. így nem igaz. Itt a példa:
-
Ez elég érdekes, talán ez egy két országra igaz, de pl direkt vártam hogy a Lengyelek nyomnak 12 pontot...ha jól emlékszem 0t kaptunk tőlük, pedig velük nem vagyunk szarba...sőt...
Amúgy én azon töröm a fejem hogy évek óta ez megy, miért is lepődtök meg? Amúgy érdekes módon az Azeriek nyertek pedig nem sok országgal ápolnak jó viszonyt...ez nem csak ezen múlik...azon is hogy éppen kiket pumpál a műsor.
Meg WK se adott semmi különlegeset, egy pár nap alatt összedobott mainstream számot, amit nap mint nap hall másoktól az ember.
Valami újat kéne mutatni, talán ezért lett 2. az Ukrán transzi Velka 2007ben... -
ez az egész egy nagy kamu volt nem a zene volt a lényeg ,hanem hogy melyik ország van jó kapcsolatban a másikkal pl:a nagy (sógorok)osztrák /német,angol/irország,portugál/spanyol,a balkán meg egymást pontozta,...röhej:(((
én sem vártam első helyet de azért az a 10-ben bent kellet volna lenni
a nagy elörejelzés alapján
egy nagy bunda volt....
off:
ez olyan mint a szépségki... választás , szépek a magyar lányok de valami mindig hiányzik belölük hogy legalább az 1-10 közütt legyenek:(((
-
WK videó üzenete a döntő után, -facebook- -
Lack #1252 Az a baj, hogy sajnos itt sem az dönt, hogy ki mennyire jó. -
én amit sajnálok hogy nem adtunk a finneknek egy árva pontot sem
illetve hogy a lengyelektől nem kaptunk semmit, pedig elég nagy a testvériség a két ország között
a magyar szám szerintem megfelelő volt, távol áll tőlem zeneileg, de ez a stílus folyik a rádiókból tvkből, tiszta Cher ez a Wolf Kati, és ha Chert imádja a világ nem értem őt miért nem
illetve tudom a politika valószínűleg, bár az azeri számot nem tudom minek futtatják egy kalap szar volt, akárcsak a német
politika így politika úgy de azt azért nem gondoltam volna hogy ennyire utál minket a világ
ez az egész hacacáré közelebb áll a politikához mint a dalversenyhez
ha meg nem, akkor legközelebb Patai Annácskát fogjuk küldeni és amilyen kis tündibündi aranypofi mókus felhő még megnyeri nekünk
-
A magyar dal sajnos akkorát koppant, mint az izlandi 2008-ban. Kb. hasonló bukta volt, pedig talán a legpörgősebb számai voltak a "politicvision"-nek.
-
Pedig ő énekelte a Tóth Gabival (csúnya hidrogénszőke mufflon) a VV4 betétdalát ergo igazi "tehetség":) -
A Bádog Zoli? -
IXEMGabeo #1247 Görögöknek megy a nyalás, mert államcsőd közelében vannak 
-
ehhez nem kell egy ország.
midnen számról van vagy 80 féel verzió ami 400+-os nézettségeet ért el és a fesztivál alatt jött hozzá sok komment
megy az magától az embereknél. -
Wolfsnack #1245 én a nevét se hallottam, de lehet -
hát nem tudom mikor indul de legutóbb ádok zoltán volt a magyar delegáció képviselője vagy nem? -
itt is csak a szokásos fél troll illetve aki ezt valja írást láthatunk, bár eggyetértek vele(no nem azzal h ez lenne a legjobb szám:P) -
Nem azt mondtam mi vagyunk a legjobbak hanem azt, hogy mi ebből a felhozatalból nem vagyunk 22., de svájc utolsó helye is egy vicc. Szerinted a görögök ennyire jók voltak, hogy ennyire elöl végeztek? Vagy az ukránok? A belgáktól 12 pont a franciáknak? Biztos azért mert olyan jó volt az az ária.. Ezt te sem hiszed el, nem kifogás amit mondok hanem tény. -
Wolfsnack #1241 tavaly volt magyar induló?!? -
Tavaly az Ádok gyerek hanyadik volt? -
kalapos01 #1239 Más országokban nem volt ekkora nagy belső kampány, nem pumpálták fel a YouTube-adatokat, mert mindenki tudta, hogy szavazni nem az ország fog, hanem a többi. -
IXEMGabeo #1238 22. hely akkor is abszurd...
senki nem várt 1. helyet, de egy 10. helyet, talán, talán... -
kalapos01 #1237 Az azerit sokkal többen nézték meg.
" Egyszerűen nem arról szól a szavazás amiről kéne."
Ja. Fogjuk másra, még csak véletlenül sem arra, hogy a szám nem jó. Attól, hogy beszoptad a nagy kampányt, hogy mi vagyunk a legjobbak, még lehetne önálló gondolatod.
Ha szerinted ez a limonádé érdekes szám volt, akkor bajok vannak. Hiába jó az énekes ilyenkor. -
nah jó8 skacok -
nem is kaptunk romániából 12 pontot, csak 7-et -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wy_oB_FYd7s
Érdemes olvasgatni a kommenteket a videó alatt. -
Wolfsnack #1233 szakmai zsűri eredményét hol lehet megnézni? -
Semmi baj nem volt ezzel a számmal, az embereknek tetszik, szerinted miért ez a legnézettebb a youtubeon az összes dal közül? Egyszerűen nem arról szól a szavazás amiről kéne. -
Ironman2 #1231 Hát igen.Elkezdődött az összeolvadás. -
ldavid #1230 miért? csak a hungary/hungry-vel poénkodtak -
cargame #1229 *1.400.000 -
Ironman2 #1228 Nem is a Katit kell hibáztatni,hanem a szám íróit.Valami ütősebb számmal kellett volna odamennie -
cargame #1227 LOOOL:D Olvasom itt, hogy sokan el vannak csodalkozva h Romaniabol 12 pont ment. Hat igen, mert el itt megkozelitoleg 600-700 ezer magyar akik biza szavaztak rendesen. Ezek lennenk mi a "romanok" :D -
Azért nyerhetünk, de csak ha ezt olvassátok a sajtóban:
"Zavargások a magyar-kínai határ mentén!" :D -
én nem hibáztatom Katit,de bekell látnunk h nem megy ez nekünk hiába erőlködünk -
IXEMGabeo #1224 szerintem Kati megtette a magáét erről innentől kezdve nem ő tehet, hogy így sikerült...ha azt vesszük a zenében egy nagyágyúk szintén hátul végeztek ők pedig nem más, mint a finnek... -
Ironman2 #1223 Nem lepődtem meg -
amúgy hiába volt jó kati ezzel, az amúgyis lapos magyar zeneiparban leszerepelt a nemzetközi zeneiparban meg aztán el is ásta magát:/ -
szerintem meg nem kéne ezt nekünk erőltetni
inkább dudolgassunk csak itthon a fürcsyszobában az nem olyan ciki
-
A szlovák csak magyar volt. :D -
Ironman2 #1219 Ebben igazad van. -
Eurovíziós Szarfesztivál -
attól függ mivel küldük ki.
de én jobban örültem volna annak