2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • Atisz #1343
    MSZP & SZDSZ tandem nélkül könnyű volt...
  • Atisz #1342
    Szarj sünt :)
  • Rotcsa
    De jó, h van adblock a gépemen! Már nem hallom ezt a barmot!
  • Rotcsa
    Bazd meg anyádat Te idióta degenerált köcsög!!!
  • bakkerman
    nem tudnak szart se,a magyar népnek a génjébe van,a balfaszság,a szerencsétlenség,a szegénység. a himnuszunk reális a jelenlegi képpel.
  • bakkerman
    a szlovák vezetés meg beletáplálja az átlag szlovákokba,hogy magyar=geci,buta,rosszindulatú
  • Ironman2
    És mégis jobban fejlődnek mint mi látod.Szóval valamit tudnak ezek a Szlovákok
  • Bullitt
    Meg kemény 20 éves történetük van, mint önálló állam. Egyszerűen haragudnak ránk, mert mi meg ültünk rajtuk 1000 éve.
  • kaposi1
    © freestyle666

Hogy rohadj meg te szemétláda már megcsináltad ezt a TDU2 sőt amint láttam az ETS2 topikban is.Remélem végleg kitiltanak az SG-ről.
  • tmisi
    De megijesztett ez a hülye hang, rohadt flash. Még szerencse h ki lehet kapcsolni.
  • HöfEE
    Azt szélsőséges csoportosulások tagjai hajtották végre, nem az átlagemberek. Magyarországon sem veri mindenki a cigányokat, még ha a többség utálja is őket.
  • Victor1103
    Te nem emlékszel már a sorozatos magyar verésekre és bántalmazásra Szlovákiában?
  • Victor1103
    Mondjuk én nem lepődök meg rajta. Tényleg eléggé egy alattomos ország. dA felvidéket nekünk köszönhetik szó szerint. Ha ma még meglenne a Nagy Magyarország ők mint nemzet egy nagy senkik lennének. Mondjuk most is azok szal..
  • bippo
    Azért ne általánosítsunk. A szlovák átlagpolgár nem utál minket, a szlovák vezetés és diplomácia utál minket.
  • Desiderata #1329
    itt nem a végeredményről van szó, ez kemény diplomáciai támadás a szlovákoktól Magyarország felé
    vagyis felér egy "kapjátok be magyarok!"-kal
    ilyen aljas kicsínyes dolgot csak Szlovákia tud elkövetni
    és ezek a szomszédaink Európában, szánalmasak
  • HöfEE
    szopdkiafaszt!
  • Victor1103
    Hát ha ez így van ahogy a cikk leírja akkor max médiában lesz belőle hajcihő. Amúgyis már tök mindegy, az egész vetélkedő nem fer módon zajlik szóval ez már nem oszt nem szoroz.

Ezzel a dalfesztivállal az a legnagyobb probléma, hogy a szavazás sose igazságos eredményt közvetít. Egy olyan módszerrel kéne zsűrizni a produkciókat amivel ki lehetne zárni a részrehajlást és az országok közötti szimpátiát vagy unszinpátiát
  • Wolfsnack
    ezt mindjárt bannolják
    inkább a szlovákokról beszéljünk
  • bippo
    Valaki nem vette be a napi Xanaxát?!
  • Victor1103
    Életkor 14-18 között. Hmm na vegyünk csak el abból a 14-ből legalább még vagy 6-ot
  • IMYke2.0.0.0
    Szétbasz az ideg tőle!
  • IMYke2.0.0.0
    Törölje már valaki a francba!!!!!
  • Victor1103
  • mflex #1315
    Idióta!
  • Wolfsnack
    Wolf Kati kudarcának igazi okairól

"a felvidéki magyarok Wolf Katira leadott szavazatait a szlovákiai szolgáltató egyszerűen nem továbbította"

ez komoly? ebből még balhé lesz!
  • HöfEE
    A címet leszámítva amúgy egész jó cikk!

a lényeg:

"magyar zászlót a végén nem akartam otthagyni, ezért kifelé menet a vállamon vittem összecsavarva, és a legkülönfélébb országokból származó emberek jöttek oda hozzám azzal, hogy “Magyar vagy? Budapest? A ti dalotok volt a legjobb, nektek kellett volna nyerni”. Volt, akinek próbáltam elmagyarázni, hogy láthatóan nem úgy működik, ez inkább politika, de a végén már tényleg szomorú lettem, hiába jött oda hozzám egy gyönyörű svéd nő, hogy ne legyek. Ha nem is nyerhettünk, ennyi pontot aránytalanul kevésnek tartok."
  • IXEMGabeo
    utolsó előtti
  • Cat 02 #1309
    Észt lányka hányadik lett végül ? :/
  • Ironman2
    Bazz! Majdnem félreolvastam!
  • DjDano
    Rossz az aki rosszra gondol :)
  • Wolfsnack
    index.hu: Mindenki felállt a Katira

most minek kell ilyen kétértelmű címet adni az írásnak?
    index színvonal
  • Atisz #1305
    Ja és külön azért regisztráltak már évek óta a youtube-ra, hogy a te véleményedet most ezzel kapcsolatban befolyásolják?
    Ok :)
  • Atisz #1304
    A német média szeret minket. Reméljük Merkel asszony bukni fog és egy kicsit náluk is tisztulni fog a kép (már ami a véleményvezéreket illeti).
  • Atisz #1303
    Nekem úgy is az :)

eurovision hivatalos: 783.938 megtekintés
    BBC: 900.680 megtekintés
    EurovisionHungary: 791.589 megtekintés
  • Takezó
    A "szvít pipöl"? jézusom, az egy katasztrófa volt szerintem (igaz, Lena sem a nagy tehetsége miatt nyert)... ízlések és pofonok, ennyi. Azért Azerbajdzsánt sem imádja éppenséggel Ejrópa. Egyszerűen eltalálták, most mi kell a népnek, bár én sem értem, hogyan.
  • BaliBoy
    Egy a lényeg. Én nem emlékszem olyan Eurovíziós failfelsztiválra ami igazságos lett volna.
    Tavaly pl. ott volt Alyosa (ukrán) egy olyan számmal ami engem MJ Earth Song-jára emlékeztetett. Mind témájában, mind pedig minőségében. Erre egy német lányka nyerte meg a himbi-limbi dalocskájával....
  • kaposi1
    Kitől érkeztek pontok?

Ausztria - 2 pont
    Azerbajdzsán - 2 pont
    Finnország - 12 pont
    Franciaország - 2 pont
    Izland - 5 pont
    Románia - 7 pont
    Szerbia - 8 pont
    Spanyolország - 6 pont
    Svédország - 5 pont
    Ukrajna - 4 pont
  • RatBaG #1299
    "bírom", ahogy a sok agytröszt most médiatörvényezik, orbánviktorozik, a saját kis tévképzetét igazolva látja.
    az elmúlt száz évben kell keresni az okokat, nem az elmúlt egyben.
    lehet kombinálni össze-vissza, de ez egy sima haveri körbe-seggnyalás, nem több.
  • FZoleee
    lengyelektől 0 pontot kaptunk, románoktól 7-et, de amúgy stimmel :D
  • hungary27
    Kik pontoztak?