2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
seilafertee #1383 jájjj, kicsit túlzás ez az albán csaj :) -
seilafertee #1382 eddig semmi különös... -
OMG
ez a nyomorék az a jó,hogy nem járatja le Montenegrót...
mi ez a szemét? -
botrány,hogy recseg a hang -
seilafertee #1379 természetesen MTV = hanghiba.... :P -
seilafertee #1378 vagy bealszunk... -
seilafertee #1377 na lássuk, lássuk, jókat lehet majd röhögni! :) -
RYO21 #1376 Lehet, hogy csak látszatkoreláció, de azt vettem észre, hogy a mi dalunkat kb 150-en "dislájkolták" youtuben, míg más országoké kb 3-400at kapott. Lehet, hogy idén sikeresek leszünk mi magyarok az Eurovízión? -
Értem, ha valamelyik valami előre megvett szart megnyer sms szavazatok alapján, az profizmus, mindenki más meg helikopter? -
győzelemben bízó Király testvérek sem vették jó néven, hogy a legjobb négyben egyetlen egy zsűrivoks sem érkezett rájuk. Linda, Viktor és Ben gyorsan visszavonultak az öltözőbe, édesapjuk, a zeneiparban tevékenyen részt vevő Király Tamás is csak szűkszavúan kommentálta azt, hogy az ítészek láthatólag nem értékelték azt a profizmust, amivel ők kiálltak a színpadra. – Ez Magyarország, egy mutyiország – véleményezte a történteket röviden a zenei producer, majd eltűnt az ajtó mögött, hogy lelket öntsön a gyermekeibe.
nc
-
Ja, és legalább magyarul énekelt. Na mindegy. -
Jaja. Bár, hogy Caramel mifaszt keres ott, azt azért megkérdezném a zsűritől.
Egyik majom EVDn megfordult se kapott többet összesen, mint anno Friderika, de csak repkedtek a mi tudjuk, hogy mi a trend az EVDn szintü kinyilatkoztatások.
A sok szar között - bár nem bírom K. Rudolfot - pont az ő produkciója votl az, amit ált. el lehet adni bárhol, annak ellenére, hogy nagyon lepontozták és olyanokat vágott a fejéhez a zsűri (különösen, hogy pl. Caramel ott van a legjobb három között azzal a szarral, ami itthon is eladhatatlan, nemhogy az EVDn), mintha K. Rudolf valamikor a múéltban mindegyikük életét egyszerre tette volna tönkre. -
technika végig SZAR volt, zsűri is katasztrófa...
zenékből volt jópár rádióban hallgatható, nem voltak rosszabbak mint az átlag -
Amit az M1 produkál élőben ennél a "A dal"-nál, az kimeríti a szar fogalmát. Nem feltétlenül a zenékre gondolok, inkább a technikára ... -
Kell ez ide...eurovízión is milyen jó volt.:D:D:D -
új klip
-
Wolf Kati harmadik lett -
Ironman2 #1366 Mp3-ban van meg -
Csak akkor kérem el ha veszteségmentes minőségbe tudod adni. 
Mert mp3-ba már hetek óta megvan.
-
Ironman2 #1364 be...beeeeeeeeeeeeee.Nekem megvan az összes szám!!!!!! Privátban küldök linket! -
Ironman2 #1363 Eurázsiavizio
Ez az irás nagyon tetszik -
Na nekem egy bünti pontot megért hogy kitakaríttattam ezt a szemetet innen.
-
Ironman2 #1361 Szlovákok blokkolták az sms-et Katira? Hiradóban mondták -
Ezt a barmot miért nem vágja márki valamelyik moderátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ironman2 #1359 Nézzétek a Hiradót az RTL-en.Gyanusnak találják a szavazást -
Ez jó:
"Jövőre küldjük Fluort, meg SP-t!
Azért Baku mégiscsak egy olyan hely, ahol szívesen látnánk őket!"
:D -
veled semmi bajom -
-
lol csak hülyültem ne akadj már fenn ezen amit írtam:) -
-
-
úgy néz ki itt mindent lehet nincs moderátor -
lol ez kurva jó:D:D:D
mondom mi a franc hörög itt:D:D -
szar volt a dal meg az előadó ennyi történt...
ogli g-t kelett volna küldeni az ilyen az én napom című nótájával

-
Wolfsnack #1349 Wolf Katit 1,6 millióan nézték az MTV-n origó -
Azért, amit a német sajtóban a tageszeitung lehozott, na azt nem a kisujjából szopta ki. -
Mivel előírtan hat ember lehet fent a színpadon nincs olyan, hogy külön háttérénekes vagy táncos, főleg Kati dalában ahol a vokálnak nagy szerepe van -
Miért nem szereti a magyart egy nemzet sem?
Wolf Kati 22. helyezése az Eurovíziós Dalfesztiválon sokakat meglepett, és számos hazai néző azonnal politikai és etnikai okokra, körbeszavazásra, országszimpátiára és egyebekre hivatkozik az eredmény láttán. Aminek talán van is alapja, de akkor felvetődik a kérdés: hogy lehet az, hogy a keresztbeszavazás Keleten és Nyugaton egyaránt működik, csak éppen a magyaroknál nem? Továbbá mi lenne, ha egyszer nem másokban keresnénk a hibát, hanem némi önvizsgálatot tartanánk?
http://bombahir.hu/szerkblog/miert-nem-szereti-a-magyart-egy-nemzet-sem
-
Cat 02 #1345 Ismerős felvidéki, neki ment, o2-vel voltak bajok azt hiszem. -
úristen hol van ilyenkor a moderátor?
szánalom