Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy hasonló, hanem az is az Eurovíziós verseny volt, '98-ban.
a.carkey #1220:
Mint a Valami Amerikában: I'm a hungry hungarian. 😊
Wolfsnack #1241:
tavaly nem voltunk, 2 éve volt Ádok Zoli.
MrSpock #1260:
Kicsit eltúlozva, de sajnos így van.
A helyezés egyébként függ attól is, milyen a szám. Kati száma jó volt, nekem tetszett, de tényleg elég mainstream, mondhatni.
Az eurovíziós dalfesztiválon évrõl-évre trendek vannak, nehéz eltalálni, mi fog bejönni a népnek. Úgy látszik idén ez a pörgõs-dizsis-popos dolog nem jött be. Nem a szám rossz, csak a közízlésnek nem passzolt idén, úgy látszik. Meg sok hasonló stílusú szám volt amúgy.
A másik fele meg a diplomácia, amirõl inkább nem fejteném ki a lesújtó véleményem.
De mondjuk 22. helyre én sem számítottam.
(Az is biztos közrejátszik, hogy Eurovíziós pályafutásunkat Friderika 4. helyével nyitottuk, azóta nagyok az elvárások, azt hisszük, jók vagyunk ebben.
Magunkat kéne adni, nem a producerek nyomásának engedni, akik valami vélt elvárásnak akarnak megfelelni, és egy igazán egyedi magyar számmal kimenni. pl. Magdié sem pop volt, aztán jól is szerepelt. )
Go Jeff Go!!!!
Ha valakit érdekel a ki kire ...
Hallgassátok meg visszafelé sorrendben a számokat. Picit értékelhetõbb lesz a felhozatal! 😄
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Go Jeff Go!!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy a rendezõ Németek is hátul voltak, pedig erõsnek tartották...
Amúgy én azon töröm a fejem hogy évek óta ez megy, miért is lepõdtök meg? Amúgy érdekes módon az Azeriek nyertek pedig nem sok országgal ápolnak jó viszonyt...ez nem csak ezen múlik...azon is hogy éppen kiket pumpál a mûsor.
Meg WK se adott semmi különlegeset, egy pár nap alatt összedobott mainstream számot, amit nap mint nap hall másoktól az ember.
Valami újat kéne mutatni, talán ezért lett 2. az Ukrán transzi Velka 2007ben...
én sem vártam elsõ helyet de azért az a 10-ben bent kellet volna lenni
a nagy elörejelzés alapján
egy nagy bunda volt....
off:
ez olyan mint a szépségki... választás , szépek a magyar lányok de valami mindig hiányzik belölük hogy legalább az 1-10 közütt legyenek😞((
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
What about the forests?
illetve hogy a lengyelektõl nem kaptunk semmit, pedig elég nagy a testvériség a két ország között
a magyar szám szerintem megfelelõ volt, távol áll tõlem zeneileg, de ez a stílus folyik a rádiókból tvkbõl, tiszta Cher ez a Wolf Kati, és ha Chert imádja a világ nem értem õt miért nem
illetve tudom a politika valószínûleg, bár az azeri számot nem tudom minek futtatják egy kalap szar volt, akárcsak a német
politika így politika úgy de azt azért nem gondoltam volna hogy ennyire utál minket a világ
ez az egész hacacáré közelebb áll a politikához mint a dalversenyhez
ha meg nem, akkor legközelebb Patai Annácskát fogjuk küldeni és amilyen kis tündibündi aranypofi mókus felhõ még megnyeri nekünk <#vigyor>#vigyor>
A medve nem játék.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
midnen számról van vagy 80 féel verzió ami 400+-os nézettségeet ért el és a fesztivál alatt jött hozzá sok komment
megy az magától az embereknél.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
senki nem várt 1. helyet, de egy 10. helyet, talán, talán...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
" Egyszerûen nem arról szól a szavazás amirõl kéne."
Ja. Fogjuk másra, még csak véletlenül sem arra, hogy a szám nem jó. Attól, hogy beszoptad a nagy kampányt, hogy mi vagyunk a legjobbak, még lehetne önálló gondolatod.
Ha szerinted ez a limonádé érdekes szám volt, akkor bajok vannak. Hiába jó az énekes ilyenkor.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Érdemes olvasgatni a kommenteket a videó alatt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Zavargások a magyar-kínai határ mentén!" 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.