Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ixemgabeo #1209:
Nem egy hasonló, hanem az is az Eurovíziós verseny volt, '98-ban.

a.carkey #1220:
Mint a Valami Amerikában: I'm a hungry hungarian. 😊

Wolfsnack #1241:
tavaly nem voltunk, 2 éve volt Ádok Zoli.

MrSpock #1260:
Kicsit eltúlozva, de sajnos így van.

A helyezés egyébként függ attól is, milyen a szám. Kati száma jó volt, nekem tetszett, de tényleg elég mainstream, mondhatni.
Az eurovíziós dalfesztiválon évrõl-évre trendek vannak, nehéz eltalálni, mi fog bejönni a népnek. Úgy látszik idén ez a pörgõs-dizsis-popos dolog nem jött be. Nem a szám rossz, csak a közízlésnek nem passzolt idén, úgy látszik. Meg sok hasonló stílusú szám volt amúgy.
A másik fele meg a diplomácia, amirõl inkább nem fejteném ki a lesújtó véleményem.
De mondjuk 22. helyre én sem számítottam.
(Az is biztos közrejátszik, hogy Eurovíziós pályafutásunkat Friderika 4. helyével nyitottuk, azóta nagyok az elvárások, azt hisszük, jók vagyunk ebben.
Magunkat kéne adni, nem a producerek nyomásának engedni, akik valami vélt elvárásnak akarnak megfelelni, és egy igazán egyedi magyar számmal kimenni. pl. Magdié sem pop volt, aztán jól is szerepelt. )
MrSpock
Úgy lett 9.,hogy esetlegesen morzsákat kaptunk akkor. Itt hiányoztak a 2-3 pontok nemzetektõl,mivel ugye elmúlt évben is ennyi monttal elõrébb lehetett végezni. Az adal sem volt valami egetrengetõ,de jó,én csak a véleményemet írtam le,és szerintem azért nem láttam rosszul a dolgokat.Fõlega ténylek tükrében,és figyelve az adott térség,oszágok kire szavaztak. Szinte mindig eltaláltam,hogy egy nemzet kire dobja majd a 12 pontot,ki van"legközelebb"hozzá,és nem a dal minõsége volt a fontos. Csak azon csodálkoztam,hogy nekünk nemigen osztottak lapot. Szerintem az összes országtól 1pontot megérdemeltünk volna minimum,mivel top 10ben azért benne volt Kati!

Go Jeff Go!!!!

a.carkey
Szarok voltak a húzóországok? Az orosz szám szar és meleg volt, mégis megelõzött minket most is.

Ha valakit érdekel a ki kire ...

Hallgassátok meg visszafelé sorrendben a számokat. Picit értékelhetõbb lesz a felhozatal! 😄

A medve nem játék.

csodacsapat
Eszembe jutott hogy régen talán én láttam egy ilyen fesztivált csak azt nem tudtam a mûsor alatt hogy én mért nem figyeltem ezt minden évben aztán mikkor elérkezett a pontozás akkor már elkezdett derengeni hogy vajon mi lehetett az oka de a szavazás végeredménye ismét meggyõzött hogy nem érdemes ezt nézni mert úgyse az gyõz aki megérdemli. Egyébként meg én ezek után kiküldeném Pákot nekik,meg megtiltanám mindenkink hogy szavazzon erre a mûsorra itthon. És ezzel nem azt mondom hogy Katinak kellett volna lenni az elsõnek de azért ennyire nem volt ö rossz Minimum az 10-ben bent kellett volna lennie ha szakmai alapon döntenek.

Mert azt nem az rtl-tõl küldték. xD

Ulvar
Akkor hogy a francba lett anno Rúzsa Magdi 9.??? 😊 Erre kérném szépen a választ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MrSpock
Itt egyszerû aképlet,és én végül nem is csodálkoztam. Országok közötti viszony kérdése. Minket igazából senki nem komál,kivéve a finneket!😊 Kati dala iagzi rádiós sláger volt,nem kiemelkedõ,de mégis ha mondjuk nem is tudtam volna ki énekli akkor is megragad amaga egyszerûségével dallamával,tehát simán vállalható. Hangilag is rendben,tehát jön akkor az a verzió,ki-kivel hogyan is áll. Azeriek nyertek,ugye szinte alegtávolabbi orzság európától. Meg a nagy oroszország tagállamai remdesen odaszavaztak. Így volt ez avolt Jugoszlávia népével,és skandinávaia is,kivéve finnek. Majd a benelux államok,francia nyelvterület,esetleg olasz. Spanyol-Portugál testvérek szinte.mint német-osztrák páros. Tehát mi maradunk egyszál magunk,se testvérünk semmi..Románok nem szeretnek,csak erdélyi magyarság,szlovákok szintén,tõlük árva pont sme jött. Lengyelek is elpártoltak,csehek sehol,auzstria szintén,holott egy nemzet voltunk.Ukrajna oroszország felé hú még így is. Nah szóval röviden ennyit,itt nem a zenérõl szólnak adolgok,csak az akörítés. Lehetne bármi más dolog ami szavazósdni,választósdi! Igazából az elhangzott dalok közül jó ha 5 vállaható volt hallgatásnyi idõre. Nem mi voltunk a rosszak,szerintem,hátulról a4.ek elég dúrva végeredmény,de ez tükrözi az országimázst! 2011 ,magyarország egyedül vagy európában,ezt érezni ugye az EU-üléseken is,de ez már politika!

Go Jeff Go!!!!

BaliBoy
ÉS akkor ugyanez igaz az Azeri meg a Francia videóra? Azok is nagy nagy nézettségûek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ulvar
54.000 ember nézte meg...nem nagy szám mert többsége magyar. Szerepelt az RTLn...kész...ennyi, ezzel nem lett pumpálva a szám külföldön.

Amúgy a rendezõ Németek is hátul voltak, pedig erõsnek tartották...

BaliBoy

BaliBoy
Ez sztem. így nem igaz. Itt a példa:

Ulvar
Ez elég érdekes, talán ez egy két országra igaz, de pl direkt vártam hogy a Lengyelek nyomnak 12 pontot...ha jól emlékszem 0t kaptunk tõlük, pedig velük nem vagyunk szarba...sõt...

Amúgy én azon töröm a fejem hogy évek óta ez megy, miért is lepõdtök meg? Amúgy érdekes módon az Azeriek nyertek pedig nem sok országgal ápolnak jó viszonyt...ez nem csak ezen múlik...azon is hogy éppen kiket pumpál a mûsor.

Meg WK se adott semmi különlegeset, egy pár nap alatt összedobott mainstream számot, amit nap mint nap hall másoktól az ember.

Valami újat kéne mutatni, talán ezért lett 2. az Ukrán transzi Velka 2007ben...

zalrobto
ez az egész egy nagy kamu volt nem a zene volt a lényeg ,hanem hogy melyik ország van jó kapcsolatban a másikkal pl:a nagy (sógorok)osztrák /német,angol/irország,portugál/spanyol,a balkán meg egymást pontozta,...röhej😞((
én sem vártam elsõ helyet de azért az a 10-ben bent kellet volna lenni
a nagy elörejelzés alapján
egy nagy bunda volt....
off:
ez olyan mint a szépségki... választás , szépek a magyar lányok de valami mindig hiányzik belölük hogy legalább az 1-10 közütt legyenek😞((

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

mflex
Az a baj, hogy sajnos itt sem az dönt, hogy ki mennyire jó.

tototto
én amit sajnálok hogy nem adtunk a finneknek egy árva pontot sem
illetve hogy a lengyelektõl nem kaptunk semmit, pedig elég nagy a testvériség a két ország között
a magyar szám szerintem megfelelõ volt, távol áll tõlem zeneileg, de ez a stílus folyik a rádiókból tvkbõl, tiszta Cher ez a Wolf Kati, és ha Chert imádja a világ nem értem õt miért nem
illetve tudom a politika valószínûleg, bár az azeri számot nem tudom minek futtatják egy kalap szar volt, akárcsak a német
politika így politika úgy de azt azért nem gondoltam volna hogy ennyire utál minket a világ
ez az egész hacacáré közelebb áll a politikához mint a dalversenyhez
ha meg nem, akkor legközelebb Patai Annácskát fogjuk küldeni és amilyen kis tündibündi aranypofi mókus felhõ még megnyeri nekünk <#vigyor>

a.carkey
A magyar dal sajnos akkorát koppant, mint az izlandi 2008-ban. Kb. hasonló bukta volt, pedig talán a legpörgõsebb számai voltak a "politicvision"-nek.

A medve nem játék.

Victor1103
Pedig õ énekelte a Tóth Gabival (csúnya hidrogénszõke mufflon) a VV4 betétdalát ergo igazi "tehetség"😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

a.carkey
A Bádog Zoli?

A medve nem játék.

Görögöknek megy a nyalás, mert államcsõd közelében vannak <#taps><#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
ehhez nem kell egy ország.
midnen számról van vagy 80 féel verzió ami 400+-os nézettségeet ért el és a fesztivál alatt jött hozzá sok komment
megy az magától az embereknél.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

én a nevét se hallottam, de lehet

Victor1103
hát nem tudom mikor indul de legutóbb ádok zoltán volt a magyar delegáció képviselõje vagy nem?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Murder3
itt is csak a szokásos fél troll illetve aki ezt valja írást láthatunk, bár eggyetértek vele(no nem azzal h ez lenne a legjobb szám😛)

HöfEE
Nem azt mondtam mi vagyunk a legjobbak hanem azt, hogy mi ebbõl a felhozatalból nem vagyunk 22., de svájc utolsó helye is egy vicc. Szerinted a görögök ennyire jók voltak, hogy ennyire elöl végeztek? Vagy az ukránok? A belgáktól 12 pont a franciáknak? Biztos azért mert olyan jó volt az az ária.. Ezt te sem hiszed el, nem kifogás amit mondok hanem tény.

tavaly volt magyar induló?!?

Victor1103
Tavaly az Ádok gyerek hanyadik volt?

Más országokban nem volt ekkora nagy belsõ kampány, nem pumpálták fel a YouTube-adatokat, mert mindenki tudta, hogy szavazni nem az ország fog, hanem a többi.
22. hely akkor is abszurd...

senki nem várt 1. helyet, de egy 10. helyet, talán, talán...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az azerit sokkal többen nézték meg.

" Egyszerûen nem arról szól a szavazás amirõl kéne."

Ja. Fogjuk másra, még csak véletlenül sem arra, hogy a szám nem jó. Attól, hogy beszoptad a nagy kampányt, hogy mi vagyunk a legjobbak, még lehetne önálló gondolatod.

Ha szerinted ez a limonádé érdekes szám volt, akkor bajok vannak. Hiába jó az énekes ilyenkor.
Zeraa
nah jó8 skacok

Broafka
nem is kaptunk romániából 12 pontot, csak 7-et

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HöfEE
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wy_oB_FYd7s

Érdemes olvasgatni a kommenteket a videó alatt.

szakmai zsûri eredményét hol lehet megnézni?

HöfEE
Semmi baj nem volt ezzel a számmal, az embereknek tetszik, szerinted miért ez a legnézettebb a youtubeon az összes dal közül? Egyszerûen nem arról szól a szavazás amirõl kéne.

Hát igen.Elkezdõdött az összeolvadás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

miért? csak a hungary/hungry-vel poénkodtak
*1.400.000

Nem is a Katit kell hibáztatni,hanem a szám íróit.Valami ütõsebb számmal kellett volna odamennie

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LOOOL😄 Olvasom itt, hogy sokan el vannak csodalkozva h Romaniabol 12 pont ment. Hat igen, mert el itt megkozelitoleg 600-700 ezer magyar akik biza szavaztak rendesen. Ezek lennenk mi a "romanok" 😄

a.carkey
Azért nyerhetünk, de csak ha ezt olvassátok a sajtóban:

"Zavargások a magyar-kínai határ mentén!" 😄

A medve nem játék.

Zeraa
én nem hibáztatom Katit,de bekell látnunk h nem megy ez nekünk hiába erõlködünk

szerintem Kati megtette a magáét errõl innentõl kezdve nem õ tehet, hogy így sikerült...ha azt vesszük a zenében egy nagyágyúk szintén hátul végeztek õk pedig nem más, mint a finnek...

Nem lepõdtem meg

Victor1103
amúgy hiába volt jó kati ezzel, az amúgyis lapos magyar zeneiparban leszerepelt a nemzetközi zeneiparban meg aztán el is ásta magát:/

Zeraa
szerintem meg nem kéne ezt nekünk erõltetni <#nevetes1> inkább dudolgassunk csak itthon a fürcsyszobában az nem olyan ciki <#nyes>

a.carkey
Ebben igazad van.

mflex
Eurovíziós Szarfesztivál

What about the forests?

Murder3
attól függ mivel küldük ki.
de én jobban örültem volna annak