2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • cargame
    Ez a roman dal nem annyira rossz :P
  • seilafertee
    albániát tartja sok poll a legesélyesebbnek
    páldául ez is: poll
  • Ironman2
    Volt már a Compact Disco?
  • ldavid
    én is felnevettem rajta :D
  • REALista
    Ez a norvég mekkora szar már:D
  • mflex #1458
    kula :D
  • seilafertee
    szavazzatok a kulára ! XD
  • cargame
    * helyesbittek a nemet kiscsaj 2010 ben volt :P
  • cargame
    Nem azt mondom, h folosleges mert ott van 2008 bol a norveg srac aki egeszen jo volt es hires is lett, meg asszem tavalyrol a nemet csajszi akinek szinten sokat szamitott ez a fesztival.
  • seilafertee
    pénzkereseti lehetőség. :P ennyire egyszerű :P
  • cargame
    Amugy ennek a Dalfesztivalnak mi ertelme van???
  • seilafertee
    és szerintem ezalatt a Ciprusi "zeneszámra" is utalt :P
  • seilafertee
    haha, Gundel Taki beszólt hogy nem kell túlbonyolítani a dolgokat :P
  • mflex #1450
    5.1-es dolby d-ban adják és elképesztően tiszta minőségi hangot kapunk, bravó!
  • seilafertee
    mármint a CompactDisco
  • seilafertee
    fülhallgatón hallgatva jók voltak, lehet tévéhangfalon már gyengébbnek hallottam volna őket.
  • McCartman
    ok , kösz.
  • mflex #1446
    Volt már... másodikként.
  • seilafertee
    volt már :)
  • seilafertee
    ja :), akkor már lehetne Eurovíziós humorfesztivál :P
  • cargame
    Aztarohadt :)))))))))))))) Ilyen nincs :D:D En azt hittem, h csak vmi vicc az elejen ezek :DDDD
  • McCartman
    volt már a magyar együttes vagy még ezután jön?
  • mflex #1441
    Ez vicc kategória...szégyen, hogy ilyenek döntőbe juthatnak egy ED-on. Nem a személyekkel van a bajom, hanem ez nem ide való!
  • seilafertee
    (leszámítva azt a tény, hogy a keleti félben van pár "oroszbarát" ország :)))
  • seilafertee
    most már a fele arányt az országok szakmai zsűrijének véleménye teszi ki, nem? a szakmai zsűrik miatt szerintem nem nyerhetnek az orosz nagymamik, pedig őket mondanám esélyesnek a svédek helyett, mert "mindenki róluk beszél" :P
  • mflex #1438
    Ki-kinek a barátja alapon szavaztak tavaly is, ha ebből indultak ki a fogadóirodák, akkor ebben semmi meglepő nincs...sajnos...
  • Bullitt
    Tavaly meg Wolf Katit mondták befutónak és látjuk, mi lett belőle. Felesleges jósolgatni, itt mindig borul minden papírforma a technikai problémák miatt (nem vesz be szavazatokat a rendszer, etc.)

És igazából amúgy se nyerhetünk, politika az egész.
  • seilafertee
    egyes fogadóirodák szerint a magyaroknak a legkevesebb az esélye hogy elsők legyenek ma... az azért elég nagy szemétség! nem a CD a leggyengébb egyáltalán. (szerintem középmezőny) első tizenötbe illene bekerülni.
  • a.carkey
    Őszintén szólva nem érdekel, hogy Mécs Károly nevelt lányának mi jön be. Eregessen inkább lufit, abban úgyis jó!
  • a.carkey
    Borzasztóak ...
  • desigo
    irigy retkek...

ma milyen orszagok lesznek?
  • wantonly
    Lang Györgyinek, Deutsch Tamásnak és Bakács Tibornak sem jön be a Compact Disco
  • Atisz #1431
    :)

Melyik évben volt utoljára jó a felhozatal? 1994-ben?
  • kaposi1
    Meglátszik hol van a verseny.
    Oroszoknak elég hamar sikerült 42 dallal a dupla CD-t feltornászni torrentre veszteségmentes minőségben.

Végig hallgatva az egészet ritka gyenge az idei év felhozatala.
  • Atisz #1429
    A legjobb az olasz nő volt, kivételesen korrekt, hogy megmérettetés nélkül kerültek be a döntőbe.
  • Atisz #1428
    :D

Na igen, bár gyorsan tegyük hozzá, hogy az Eurovision egy show és nem határozza meg az európai zenei kultúrát (legalábbis már nem, mióta nincsenek ABBA kaliberű fellépők).
    Egyébként különösen pikáns ez a vélemény (még ha van is alapja) egy amerikaitól, ahol tonnaszámra gyártják az igénytelen rap-et és a rágógumi pop-ot. Az agresszív marketingről nem is beszélve, amivel sikeresen terítik nálunk is ezt a szemetet.
  • AnuluWork #1427
    Azért három vagy négy tök egyforma számot (román, moldáv, ciprusi, görög) beszavazni (ebben a sorrendben szophatták le a vezetőséget, vagy miért-e túlértékelés?), plusz a ruszki mamák, na ez a legalja mindennek, miközben a litvánok és a finnek kiesnek! Az ír megasztárosok 1x nem bírtak egyetlen hangot sem tisztességesen kiénekelni, mégis döntősök. Na bravo! Náluk az izraeliek is jobbak voltak, pedig ez nagy tett. Ha nyernének ők, vagy a mamák, esküszöm jövőre induljon egy néma faszlóbáló szőrös buzi, akinek háttérként Győzike és Pákó közösen rappel.

Romania
    Moldova
    Iceland
    Hungary
    Denmark
    Albania
    Cyprus
    Greece
    Russia
    Ireland

Egy biztos, a mai volt az erősebb mezőny. :D
  • bordy
    Ja, ez a rendezőnek is feltűnhetett, jól telibe lett vágva a végén még a képernyőre a végén :D
  • Bullitt
  • Bullitt
    Ciprus, ruszkik meg írek nem kellenének egyedül. Csabi meg nagyon extázisban volt :D Lengetett mindent a kamerának. :D