Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szétbasz az ideg tõle!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Törölje már valaki a francba!!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Victor1103
<#violent><#idiota>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mflex
Idióta!

What about the forests?

Wolf Kati kudarcának igazi okairól

"a felvidéki magyarok Wolf Katira leadott szavazatait a szlovákiai szolgáltató egyszerûen nem továbbította"

ez komoly? ebbõl még balhé lesz!

HöfEE
A címet leszámítva amúgy egész jó cikk!

a lényeg:

"magyar zászlót a végén nem akartam otthagyni, ezért kifelé menet a vállamon vittem összecsavarva, és a legkülönfélébb országokból származó emberek jöttek oda hozzám azzal, hogy “Magyar vagy? Budapest? A ti dalotok volt a legjobb, nektek kellett volna nyerni”. Volt, akinek próbáltam elmagyarázni, hogy láthatóan nem úgy mûködik, ez inkább politika, de a végén már tényleg szomorú lettem, hiába jött oda hozzám egy gyönyörû svéd nõ, hogy ne legyek. Ha nem is nyerhettünk, ennyi pontot aránytalanul kevésnek tartok."

utolsó elõtti

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Észt lányka hányadik lett végül ? :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bazz! Majdnem félreolvastam!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DjDano
Rossz az aki rosszra gondol 😊

index.hu: Mindenki felállt a Katira

most minek kell ilyen kétértelmû címet adni az írásnak?
index színvonal <#gonosz3>

Atisz
Ja és külön azért regisztráltak már évek óta a youtube-ra, hogy a te véleményedet most ezzel kapcsolatban befolyásolják?
Ok 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A német média szeret minket. Reméljük Merkel asszony bukni fog és egy kicsit náluk is tisztulni fog a kép (már ami a véleményvezéreket illeti).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem úgy is az 😊

eurovision hivatalos: 783.938 megtekintés
BBC: 900.680 megtekintés
EurovisionHungary: 791.589 megtekintés

A "szvít pipöl"? jézusom, az egy katasztrófa volt szerintem (igaz, Lena sem a nagy tehetsége miatt nyert)... ízlések és pofonok, ennyi. Azért Azerbajdzsánt sem imádja éppenséggel Ejrópa. Egyszerûen eltalálták, most mi kell a népnek, bár én sem értem, hogyan.
BaliBoy
Egy a lényeg. Én nem emlékszem olyan Eurovíziós failfelsztiválra ami igazságos lett volna.
Tavaly pl. ott volt Alyosa (ukrán) egy olyan számmal ami engem MJ Earth Song-jára emlékeztetett. Mind témájában, mind pedig minõségében. Erre egy német lányka nyerte meg a himbi-limbi dalocskájával....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kaposi1
Kitõl érkeztek pontok?

Ausztria - 2 pont
Azerbajdzsán - 2 pont
Finnország - 12 pont
Franciaország - 2 pont
Izland - 5 pont
Románia - 7 pont
Szerbia - 8 pont
Spanyolország - 6 pont
Svédország - 5 pont
Ukrajna - 4 pont

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

RatBaG
"bírom", ahogy a sok agytröszt most médiatörvényezik, orbánviktorozik, a saját kis tévképzetét igazolva látja.
az elmúlt száz évben kell keresni az okokat, nem az elmúlt egyben.
lehet kombinálni össze-vissza, de ez egy sima haveri körbe-seggnyalás, nem több.

Per Aspera Ad Inferi.

FZoleee
lengyelektõl 0 pontot kaptunk, románoktól 7-et, de amúgy stimmel 😄
hungary27
Kik pontoztak?
<#taps><#eljen><#eljen>

Amugy a Finnektõl,és a Lengyelektõl is kaptunk magasabb pontokatTalán nem véletlenül,még régi cimborák vagyunk.De hogy a Románoktól is kaptunk 10 pontot az nekem is meglepõ.Meg a szerbektõl is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kaposi1
ziasztok!

Ami tegnap éjjel történt az számomra még mindig annyira felkavaró hogy
saját gondolataimmal nem is tudnám elmondani.
Illetve csak káromkodás folyam lenne belõle.

Inkább beszéljen helyettem más.

"Na, akkor szólok...

Ez a verseny (mármint a kimenetele) NEM A ZENÉRÕL SZÓL. Ebbõl (is) látszik, szegény kis hazánknak mennyire nincsenek barátai, kapcsolatai, senkije. Gyakorlatilag úgy szarnak a fejünkre, mintha a térképen se lennénk. A volt Jugoszlávia és a volt SZU tagállamai, ill. egész Dél- és Észak-Európa nem gyõzött egymás országaira szavazgatni, még akkor is, ha olyan gyatra, idióta, elmebeteg jelenségek voltak színpadon, mint az a két piros paprikajancsi bohóc a korongecset hajukkal. Mik ezek? Szalajtott ápoltak? Merthogy nem zenészek, az tuti. Itt nem dalok voltak, hanem performance-ok. Minél idiótább valaki, annál jobb. Ez az egyik, a másik a már említett összefogás. Arra számítottam, látva (az egyébként háborús kapcsolatban álló) országok (pl. Kakukázus államai) egymás nyalását, hogy minket legalább a szlovákok, lengyelek nyomnak 1-2 ponttal. Láss csodát: a monarchiai emlékektõl vezérelve a Sógoroktól, és CSAK A ROMÁN szavazóktól kaptunk egy kisebb adag pontocskát. Gyakorlatilag mindenki tojt Katira, de hangsúlyozom: NEM õrá, hanem Magyarországra.

NA EZ AZ, AMI AZ IGAZI KUDARC.

Emlékszem, 2009-ben az as "helyes kis" norvég srác a hegedûjével úgy nyert, hogy max. az óvoda középsõ csoportjába soroltam volna be, viszont pl. volt egy albán kiscsaj, akinek a dala majd szétvitte a színpadot (YouTube-on nézzétek meg), simán nyugati színvonalú, slágergyanús, jó dal volt. Hol van ma? Sehol nincs. Kati dala Zene volt, és Hang és Minden a javából. Mint 1983-ban a Neoton a Yamaha fesztiválon. Gratula a szerzõknek, és az elõadóknak egyaránt. NEM RAJTUK MÚLT, senki ne cseszegesse õket a jövõben sem. Én, ha rajtam múlna, az életben nem indítanék magyar versenyzõt ezen az álságos, képmutató, csúsztatásos, irreális "versenyen".

Körülbelül összefoglalta a véleménye , csak õ kulturáltan tudta ezt megtenni, ellenben velem akit majd szétb.sz az ideg.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
igen,sajnos ez a médiatörvény hozománya,meg az,hogy szélsõ jobbos párt is bennt van a parlamentben,plusz egy jobbikos az EP képviselõnk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nagy frászt! Ezt mind a médiatörvényünknek köszönhetjük.Europa most mondott véleményt rólunk.Igaz hogy burkoltan,de benne van az igazság.Kiváncsi lennék most OV véleményére,mert a fészbúkon nagyon éltette a saját oldalán Katit

Panzermeyer
Igen, ez ragadt meg nekem is nagyon, hogy Neighbourvision (akik nem tudnak angolul: szomszédvíziós). És akkor innentõl már teljesen hiteltelen ez az egész verseny. Én szarnék az egészre és többé egy versenyzõt sem indítanék ilyesmin. Szarják össze magukat a versenyükkel együtt. Ennyire nem volt rossz, hogy 22-ik legyen. Sõt, kifejezetten rádióba való dal. 10-en belül lett volna reális.

mov ah,4ch int 21h end

Magyarországnak 7 szomszédja van, kevés ilyen ország van még Európában. Tehát ez akár elõny is lehetne.
Az más kérdés, hogy mi nem ápolunk olyan jó viszonyt a szomszédainkkal.
(biztos nem azért, mert makacsok, és kiállhatatlanok vagyunk, hanem mert õk a köcsögök...)

sapkafej
azok mind magyar parasztok, akik azt hiszik, tudnak angolul 😄

György

BaliBoy
A YouTube-ról: "I hate Neighbourvision!"

Miért nem ilyen fajta zenék mennek ojróvízión? Több értelme lenne az egész fesztiválnak.

BaliBoy
Én tuti nem. 😊 Egyiket sem.

csak õt ne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csak az a gáz, hogy ezeket a polgárok választották... 😄

BaliBoy
Veca jobb lett volna. 😊)

BaliBoy
Nemcsak Orbán. Ott van Morvai is az EP-ben aki nem egyszer csapott már patáliát az EP gyûléseken. Volt már olyan is, hogy a házelnöknek ki kellett kapcsolnia a mikrofonját már nem akarta befejezni a pofázást. Mondjuk nem nagyon zavarta mer utána papírra irkált és azokat lobogtatta...
Na az ilyenek miatt vagyunk lejáratva más országok elõtt.

És hozzátenném még a teljesen szubjektív véleményemet, hogy a Wolf Katinak sosem volt olyan hûdejó hangja. Én elég sokszor veszem észre, hogy egyes hangokat nem énekel ki tisztán. Persze lehet hogy én hallom rosszul :]

a.carkey
Dehogy. 😄

A medve nem játék.

BaliBoy
Egyébként az "eurovision" feltöltõt nézzétek. Az a hivatalos csatorna. Ott nézettség szempontjából a 3. Kati.

bakkerman
jutubon az azeri cuccot eddig kemény 30 ezren nézték meg. politika az egész,orbán miatt lett kati utolsó,nem tetszik az eunak a média törvény,nem tetszik a fidesz politikája,ennyi. csóri azeriek senkinek se ártanak,nincsenek balhéik,mondjuk az más téma hogy õket már ázsiába raknám,de sebaj.

BaliBoy
De nem is a 22.....

a.carkey
Csakhogy, mielõtt lement a döntõ, neki már megvolt a nagy része, míg a többieknek ma éjjel óta lett ekkora a megtekintése.

A medve nem játék.

Üssétek be youtubba és utána állítsátok át a találatok listázását relevanciáról (ami figyelembe veszi többek között azt hogy melyik országból nézed) és állítsátok be a megtekintések számát. Megsúgom: Nem Wolf Kati lesz az elsõ 😉

a.carkey
Ez egy jó komment:

"Egy volt szovjet dalszerzõ délszláv stílusban írt dalát kéne egy románnak elõadni, ami arról szól, hogy a szépséges Skandináviába vagy valami görög szigetre menjen nyaralni, miközben a szeretett latin (félolasz félspanyol, de Portugáliában élõ, franciaszakos egyetemi tanár) felesége minig a BBC Írországi adását nézi a német autójában.
Mindezt magyar színekben.
Tuti gyõzelem...."

😄

A medve nem játék.

a.carkey
És ez?

"Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns!"

Biztos maguktól fosták ki ezt a véleményt, senki sem vezette a kezüket, hisz minden fostalicska média naprakész Orbán Facebookból ...

A medve nem játék.

bakkerman
dalban top 10esek voltunk,diplomáciában utolsók,és mivel itt utóbbi számít,lett egy 22. helyünk. de nem baj,magyarország én így szeretlek

Atisz
Hát igen... nekik azt javaslom üssék be a youtube keresõjébe azt hogy "eurovision 2011" és amikor az elsõ 3 találat közül 2 Wolf Kati dalát adja ki, ott olvassanak bele a kommentekbe, ahogy a külföldi hozzászólók is értetlenül állnak azon tény elõtt, hogy miért is nem ez a dal nyert.

Shep
Szerintem a többség tisztában van vele csak az igazságérzetét bántja az embernek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atisz
Ennyi, minden benne van a cikkben, amit tudni kell.

Atisz
Gyerekek... mikor fogjátok már fel, hogy ez a verseny nem a dalról szól?