Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj jó ez így nem egyértelmû , tehát az elsõ jelentkezõnek átadom a lehetõséget
én most átadom
Tigristank
Igen, te jössz. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Delta Force Land Warrior
Tigristank
Itt a kép:

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

blood
ja
Rage47
ez is igaz😄
Rage47
sztem jó ötlet
Rage47
blood
Ne, így is sokszor alig vagyunk online-ak 😊

RelakS
Izgalmak kedvéért nem kéne bevezetni, hogy mindenki csak egyet tippelhet egy képre?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tigristank
Blood

Tigristank
Igen. 😊

pontosan: "mit tom én"
Black Hawk
hálf lájf béta XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
heretic? hexen? evil dead 1? mit tom én

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

törölt hozzászólás
Qwerty4
elkéstem azt mondtam mint te, hogy nem értetted meg, azt írtam hogy ez a RTCW és nem a wolfenstein 3D.

megértettük egymást?

Qwerty4

a descent 2 volt
tep
dESCENT 3

\"SLICE of LIFE\"

Tigristank
Nem értem mirõl beszélsz. Az elõzõ kép a Return to Castle Wolfenstein-bõl (RTCW) volt.

Black Hawk
Descent

Qwerty4
nem ez a Return To The Castle wolfenstein (3D nélkül)2001-es game.
kb. tavaly ebben az idõszakban játszodtam ki, nagyon jó volt.
De tegyen VodevilX, mert ilyen pontosan nincs kedvem

Qwerty4

törölt hozzászólás
Tigristank
Igen, de azt a 3D-t vedd ki onnan. Egyébként elfogadom, úgyhogy te jössz. 😊

Black Hawk
wolfeinstein?

Return to Castle Wolfeinstein 3D
Tigristank
Szerintem könnyû:

az
majdnem
Tigristank
GTA London

GTA 1

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

törölt hozzászólás
igen folytatása, commandos 1-2-3 után azért kapta a strike force nevet 4 helyett...
Qwerty4
akkor a 4. része a Strike Force.Igaz hogy az fps, mert kijátszodtam, de úgyis a folytatása, ugyanaz a fejlesztõcsoport készítette vagyis spanyolok...

Qwerty4

wesker24
te a Commandos Strike Force nem a Commandos 3 része az egy külön játék a Commandosnak van 3 része is mégpedig a Destination Berlin !!!!!!!!!!!
téves, van az nem 3. rész
az csak egy commandos néven futó fps, nem a klasszikus 1-2. és a kissé pocsék 3. részt követõ 4. rész
Qwerty4
én csak a 3. részét szeretem a Commandos-nak a Strike Force-t...

Qwerty4

Csacsi
De jó, úgysem tudtam volna mit betenni 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

elfogadom, az elsõ rész kiegészítõje
1

PSN: berghold

Csacsi
Comandos 2

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

törölt hozzászólás
BBird
flatoutkettõ?
tep

\"SLICE of LIFE\"

<#nyes><#alien>
Speedbreaker
Deus eX szerintem is 😊)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Rage47
és csak a demoval jáccottam 5 percet mert nem birta a gépem😄
Rage47
deus ex 2
nem 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"