Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
most vettem elö és még mindig leköt😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
pl.:
StarCraft, WarCraft 2, Duke Nukem 3D, Blood, Carmageddon, Unreal Tournament, Need for Speed (1 vagy 3)
Bocs az off-ért de itt anyi játékot ismertek biztos tudtok segíteni!
Lanparty lesz a hétvégén és egy kis retro feelinget akarunk vinni a dologba, ezért kéne pár régebbi jó kis multyplayer game!
Eddig ezekre gondoltunk quake 2 age of empires 1-2 battlefield 1942 colin1-2 setlers 2. Ha tudtok még valamit akkor légyszives írjatok
ON
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
(csak vicc, "deer" után szabadon)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Még uj vagyok itt😊 (gondoltam rakok mivel senki nem tett)
Nincsen benne néveló, na 😊
Ez nem a 2, hanmem a 3. rész.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
rakj másikat...nincs kedvem rakni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

PSN ID.: Beegabor
Csinálják,nem? Valami más cég vette át, úgy tudom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki még nem látta az ex-Fallout 3 tech demóját, az uzsgyi!
klikk
sztem király lett volna ez a játék...
a link mondjuk most épp nem müködik, de kattintgassatok szorgalmasan
ON