Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Ameyik megérdemelte azt persze hogy fikáztam, amelyik tetszett azt dícsértem.De ezért van a fórum hogyha jól tudom, s ez nem is vitás.

Qwerty4

Voltan
Másszóval minden játékot atomjaira bontottál és lefikáztál? 😄

A Freedom Fighters szerintem jó kis játék volt. A másikat mondjuk nem ismerem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tatyla
lehet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Qwerty4
ha erre gondolt akkor nagyon buta és egyszer sem látott itt a fórumon az elmúlt egy évben, pedig telebombáztam tucatnyi játék topikját a kritikáimmal

Qwerty4

Tatyla
gyanitom arra értette,hogy halvány lila fingod sincs a játékokrol és nem vagy játékos se,ezálltal nem érthetsz hozzá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Qwerty4
kifejtenéd pontosan mit értesz te a játékkultúra szó alatt?

Qwerty4

Neked sincs játékkultúrád, az tuti.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

LSL
Ez nem a re-volt 2 inkább?<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

The Protector
a 2.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SuperCharger
Ez igaz, bocs... elba..tam.

Qwerty4
szerintem meg ócska mindkettõ, fõnleg a Freedom Fighters, még 2003-as szintet se üti<#mf2>

Qwerty4

Hülye vagy, állati jó játék mind a kettõ.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

XuChi
Amugy ez a Dune 1 vagy 2.

Qwerty4
jó, csak SuperChanger elég félreérthetõen írta 😊

Qwerty4

AntiHero
nem mert ez a Freedom fighters.
#34015 Voltan nyert😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Qwerty4
akkor most mégis én találtam el?

Qwerty4

SuperCharger
Pontosan! Egyik játék gagyibb, mint a másik! (meg egyébként talált is)

Qwerty4
igazad van

(egyik gagyibb játék mint a másik)<#hehe>

Qwerty4

Voltan
Freedom Fighters

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Qwerty4
szerintem ez a Total Overdose

Qwerty4

SuperCharger

hidd el, adtam neki esélyt, de nem tudott meggyõzni... pedig mint írtam, imádom az ilyen játékokat (a kaland után a 2. kedvenc)
Fantos
szerintem Chuk Norris nyert

Besz
De persze a Rune jobb. Most éppen azzal játszok esténként. <#email>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Elõször én is így voltam vele, de késõbb annyira megkedveltem, hogy 1 teljes hónapot játszottam vele, amíg végig nem vittem. És van benne cooperative mód! Ez nagyon kevés játékban található meg.

Tipikusan olyan játék, amelyet nem szabad félredobni fél óra kipróbálás után. Ja és persze a javítások is sokat segítettek rajta, amik kicsit késve érkeztek, és addigra mindenki lehurrogva törölte a gépérõl. Legalábbis a topic-ját olvasva ezt szûrtem le. Nekem nagyon bejött. <#eljen>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Igen, eltaláltad!

hoppá... 😄 lol
Dungeon Lords, egy nagyon elszúrt akció/szerepjáték... ennek a stílusnak a szégyene (és én imádom a fantasy rpg-ket) De rakjon vki más, nem akarok én is órákig várni a képem megfejtésére 😄 xD
Dungeon Lords, de képt sajnos nem tudok rakni errõl a géprõl😊
Qwerty4
de azért hasonló<#smile>

Qwerty4

Besz
Az biztos jó játék lehet, de ez egész más.

Úgy érzem sikerült egy egész jó feladványt adnom nektek. <#eplus2>

Fókameister
Dungeon Siege 2?

SuperCharger
OFF
Gearhead Garage-ben kellett ilyesmit, de nemtom, hogy abban konkrétan volt-e csavarozás.
( Street Rod 😉 )
ON

Besz
Sajnos nem az.

Éjszakai kép, ezért módosítottam, hogy lehessen látni valamit, már amennyire sikerült:

Hi!
Én olyat kérdeznék, talán ez a legjobb topic hozzá.
Volt egy játék, amiben roncs autókat lehetett venni, majd szétszedni és össze is lehetett rakni. De fullosan pl a motornak több darabját kellett csavarokkal rögzíteni meg ilyesmi. Újabb játék, ne a régi Hot Rod(talán)-ra gondoljatok. Gearbox volt talán a fejlesztõ.

ELõre is köszi!

Qwerty4
Drakan 1,2 ?

Qwerty4

Besz
No.

Mindjárt rakok fel egy kis segítséget.

tigeroo
hm

Akkor talán Black & White 2?
Besz
Nem az.

Még nem mondom meg, várok egy kicsit. Játéknév mellett tippet is kérek arra nézve, vajon melyik gyõzhetett! <#buck>

tigeroo
sztem tes IV oblivion :shivering isles 😊
Broafka
nem tom, de jónak tûnik! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Besz

Qwerty4
üdv<#integet2>

Qwerty4

Talált.

Én ezt ajánlom: Képfeltöltés
Hova lehet képet feltölteni?

Gabriel Knight - Sins of the fathers

tigeroo
another jungle?:p
Fallen Haven lett volna a megfejtés.
Rakok egy könnyût, ezt biztos kitalálja valaki:

De most keltem fel 😊
A játék nevének egyik tagja látható a képen, hátha ez segít - kaptok 2 órát. Persze, ha valaki nem tudja megállni, hogy képet rakjon, tõlem rakhat, csak máskor napokig beáll egy képnél a topik.
tigeroo
simwars 3000