Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átadom ....
xD
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Én még egyszer sem adtam át
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Átadom.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
bár én azthittem rá hogy a Drakan nevû játék.
én a deskoptshooterre meg ezekre gondoltam😊 mind1, nem volt igazam (h csökkenne a színvonal <#idiota>#idiota>)
-
tigeroo:
Megnyugodtam. 😊 És csak saját magam megnyugtatására: a Castle Knatterfels nem Flash játék. Lehet, hogy az is annak tûnt, holott rendes, dobozos, PC-re kiadott game.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
(legyen má' meg az 50.000 hozzászólás)
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Tegyen aki akar 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Akkor rakok.
Sins of a Solar Empire
Tegyen aki szeretne
A naprendszerektöl egészen a hajoig lehet zoomolni.
Azthiszem 2008as.
(kicsit nehéz képet találni, mert elég jol moddolhato, ugyhogy eztuán már csak a megfejtés)

megvan.. Robot arena 2 ???
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"