Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy nem midnenki tartja be a szabályokat, olvass csak vissza párat <#hawaii>#hawaii>
off, #53893: no offense, igazából akármennyire mániákusan feltekerem szinte mindenütt maxra a nehézségét, nem jött be maga a koncepciója sem (valahogy baromi üres marketingfogásnak érzem, ha egy játékot azzal árulnak, h jajj milyen nehéz), billentyûzettel közel használhatatlan az irányítás, és a co-op hiánya (fõleg ha értelmetlen okokból hagyják ki) végképp szembántó... az az egész játék sajnos tele van olyan dolgokkal és "design döntésekkel", amik az én szememben abszolút de unszimpatikussá teszik <#fejvakaras>#fejvakaras>
plusz pár nap és jön Baldur's Gate: Enhanced Edition, szóval... egy heti hidegélelem már meg van vásárolva, ajtók bedeszkázása még lusta voltam <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
talált?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
na egy könnyût, fõleg mert kéznél van:

régen volt valami verekedõs játékdemóm, minotaurusszal is lehetett benne nyomulni, valami mitológiai jellegû cucc volt. sajna csak ennyire emlékszem. 2005 környékén jöhetett ki
Egyébként #53856: Full Spectrum Warrior: Ten Hammers volt, bár kiguglizható
Rakhat akárki
Ez a topik nem errõl szól!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
töltsd fej a képet a noob.hu ra, az blokkolja a googlet, munkáznia kell a csalónak hogy rákeressen
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Amúgy a crosshairt nem is láttam :)
az elsõ képet mikor lõtted, mert azt passzoltam, a másodikra fixen mondtam volna az ME2-t
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
hja, jó a feladvány, de azért annyira vágja mindenki hogy a megfejtést se kell beírni :) úgy látszik ez alap :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...