Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az biztos, h baromi nagy kihagyott ziccer, gyakorlatilag annyira hûek akartak maradni az eredetihez (fordítás: lusták voltak), hogy az már mondhatni nevetséges - sikerült szinte minden fájdalmas, felhasználógyûlölõ nyûgjét megtartani BG sorozatnak. /slowclap
ettõl függetlenül jó, mert... Baldur's Gate, hogy a fenébe ne lenne jó?
#53942: nosztalgia? májusban fejeztem be legutóbbi BG1 végigjátszásomat <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Rakjon valaki,nem akarom feltartani a topikot a rétegjátékokkal :P
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kár, h BG2-ben az történt velük, ami <#rinya>#rinya>
vörösköpenyes amúgy Edwin volt, a kis... khmm... balesete után <#idiota>#idiota>
Ilyen játékokkal soha nem játszottam, nálam szinte csak RPG és FPS megy, pár évente egy RTS.
ha is szar lett feladom

Ez remélem nem lesz olyan nehéz mint az elõzõ :)
többiek meg
Imádtam az arcot, jó páros volt Montaronnal.
UI-val tutira meglesz:
ha eddig meg kimaradt, azonnal pótlandó, elsõ résszel kezdve - nem véletlenül tartják számon minden egyik legjobb CRPG-jeként <#smile>#smile>
Amúgy nem a Fallout 1.
ok jobban megnéztem nem az.
valszeg valami rpg lesz mert négy karakter van kijelölve zöld karikával
de passz hogy mi lehet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
de most már az "új" is tutin mûködik, bár itt-ott még akad a kétlábú bugokba.
Szerencsére ezt a fejlesztõk is tudják, így hát jogosan válaszolták a DOOM 4 megjelenésének kérdésére azt, majd ha elkészül.

(és most látom tényleg, h GBA-s verzióból linkeltem képet <#fejvakaras>#fejvakaras>)
A régi win95ös azért jobban ütött mint a GBAs verzió :P
(azon belül meg a rachni-s küldetés)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem is hallottam róla.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8