Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetséges, azóta nem követtem, mert akkor elkönyveltem, hogy ezek szerint nem éri meg még egyszer megvenni.
Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

mark of the ninja
Calver
akkor kép:

Calver
kiadáskor az volt, már nem, meg modokat baromi nagy sebességgel teszik alkotók kompatibilissé, sõt, már megjelenéskor is pár az volt.

de az biztos, h baromi nagy kihagyott ziccer, gyakorlatilag annyira hûek akartak maradni az eredetihez (fordítás: lusták voltak), hogy az már mondhatni nevetséges - sikerült szinte minden fájdalmas, felhasználógyûlölõ nyûgjét megtartani BG sorozatnak. /slowclap

ettõl függetlenül jó, mert... Baldur's Gate, hogy a fenébe ne lenne jó?

#53942: nosztalgia? májusban fejeztem be legutóbbi BG1 végigjátszásomat <#idiota>

Csak sajnos inferior a BG1+modokkal szemben, de legalább drágább. Rókabõr.
Gundemonium Recollection lett volna a megfejtés. Azt hittem nem lesz nehéz 2011 második felében steamen is megjelent.
Rakjon valaki,nem akarom feltartani a topikot a rétegjátékokkal :P
Kmarha
most jött ki az elsõ rész felújított változata, szóval lehet nosztalgiázni :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Calver
én is imádom Monty és Xzar elmebajos párosát, szerintem elsõ olyan végigjátszásomat tolom most (BGEE), ahol nincsenek a csapatban, mert túl kiváncsi voltam Neera-ra <#ravasz1>
kár, h BG2-ben az történt velük, ami <#rinya>

vörösköpenyes amúgy Edwin volt, a kis... khmm... balesete után <#idiota>

Még csak gyenge tippem sem lenne :)
Ilyen játékokkal soha nem játszottam, nálam szinte csak RPG és FPS megy, pár évente egy RTS.

ha is szar lett feladom

Ez remélem nem lesz olyan nehéz mint az elõzõ :)
Nekem gyenge oldalam a stratégia, RTS és a szerepjáték. Az RPG-vel ismerkedem az utóbbi években "újabban", de az is FPS <#vigyor4>
Calver
<#eljen>

többiek meg szégyelljék magukat essenek neki sebtiben, mert fogalmuk sincs h egy mekkora hatalmas klasszikus maradt ki eddig az életükbõl <#nezze>

bg2
bah, azt hittem, hogy a hátsó Xar, de nem :)
Imádtam az arcot, jó páros volt Montaronnal.

Calver
bár ott tényleg lehetett olyan erõvel hátbavágni valakit egy Super Sledge-el, h nagy területen szétszóródjon, de nem :)

UI-val tutira meglesz:

ha eddig meg kimaradt, azonnal pótlandó, elsõ résszel kezdve - nem véletlenül tartják számon minden egyik legjobb CRPG-jeként <#smile>

Azt is hogy szerettem. Sajnos a Fallout 3 a közelében sincs hangulatilag.
Amúgy nem a Fallout 1.

tutituti
fallout 1 szerintem

ok jobban megnéztem nem az.

valszeg valami rpg lesz mert négy karakter van kijelölve zöld karikával

de passz hogy mi lehet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Calver
Alien Shooter-ben nem tudsz olyan erõvel hátbaszúrni valakit, h apró darabokra szakadjon és szétszóródjon a szobában <#idiota>

Nem Alien Shooter mi? :D
Hosszú hónapokig játszottam az elsõ résszel. Imádtam. Asszem ezt a játékot játszottam eddig a legtovább, leszámítva pár MMO-t, és a Diablo 2-t :)

Calver
ez még a sima második rész, amíg az "új" nem volt bugtalanítva, inkább visszamentem és befejeztem régen elkezdett végigjátszásomat <#smile>
de most már az "új" is tutin mûködik, bár itt-ott még akad a kétlábú bugokba.

Ez már az "új"?

Az már tényleg a múlt generáció :)
A Doom 3-at kb. 10 percig bírtam játszani, hamar ment az uninstall :)

Calver
UI nélkül, de így is túl könnyû

Nekem az a DOOM 3-ból bennmaradt lábzaj idegesít amúgy egész jól összerakták. Valószínû a DOOM 4-be is tesznek legalább ennyi energiát, mert ugye 4 éve már készül, de ha még 2 évet kéne rá még azt is megérteném, csak legyen teljes értékûbb.
<#eljen>
Kicsit sok volt, hogy egy lépcsõn azért nem tudtam felmenni, mert hiányzott a legalsó lépcsõfok! Ilyen, és hasonló vicces megoldásokkal korlátozták le a bejárható területet, amitõl igazából csak egy csõ játékot kaptunk, holott, nem igazán ezt mondták a megjelenés elõtt. Maga a játék nem volt rossz :)

Calver
a csalódás és a posztapok hangulat miatt... Rage?

Akkor valószínû az elõzõ id címeket se szeretted. Igaz, hogy a vége hiányos, de látszik a belefektetett munka, ami manapság luxus!

Szerencsére ezt a fejlesztõk is tudják, így hát jogosan válaszolták a DOOM 4 megjelenésének kérdésére azt, majd ha elkészül.
Nagy csalódás volt számomra a játék :(

RatBaG
ezt akartam írni, de jobb grafikára emlékeztem...

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
<#eljen>
(és most látom tényleg, h GBA-s verzióból linkeltem képet <#fejvakaras>)

Monstertruck Madness
A régi win95ös azért jobban ütött mint a GBAs verzió :P
Calver

igen :)
Calver
Mass Effect 3 tán? :)
(azon belül meg a rachni-s küldetés)

akkor tessék

The Protector
szerintem nyugodtan tegyél.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rakhatok képet?
Rage47
bingo
tutituti
hát erre ránézek!
nem is hallottam róla.

biomage
de az, csak ez az online

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tutituti
valami battlestar galactica de azoknak nem volt ilyen grafikája úgyhogy én is passzolom

Calver
lassan egy hónap után: szabad a gazda? <#bohoc>