Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
bolygókat kellett benépesíteni benne ez egy ügyességi stratégiai játék a bolygót kívülrõl láttam, írta hogy mennyire boldog a népesség.
Tudom nem sok de nagy szükségem lenne rá. A megfejtõnek lájkolom a lájkját :)
/off
aki tud nézzen be a segítséget kérek topikba itt a játékos fórumon, kösz
off end/
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
söt lehet még az a dinos rts is de hogy mi volt a cime ??? :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kipróbáltam egyszer,rettenet volt
a gamers.hu oldalán most ez a játék megy.ms pointot meg franc tudja mit lehet nyerni.nem érdekes.
DE! van ott egy kép és nem tudom mibõl való.hátha valakinek beugrik.én már nem írom be mert 1. nincs boxom,2. leszarom a nyereményt:D
a kép:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
az eleje stimmel, csak nem race.
"The trees move. Do you not see it?"

valaki segítene, hogy mi ez?
Parasite Eve 2, best game EVER!
en is jatekteremben lattam egyszer egy ficko es egy nagy csocsu spinevel kellett vegigmenni, de mindenfele uveget, botot fel lehetett venni a foldrol es azzal gyepalni a tobbieket
az ajanlatokat meg koszonom megsasolom
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
bocs tudom, h nem pont errol szol a topic, de hatha:
nem ismer vk olyan verekedos jatekot, ahol vegig kell menni a palyan es bunyozni? Tehat nem olyat, ahol ket fel gyepalja egymast egymassal szemben ...koszi
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
egyetlen baja annak a játéknak, h nem volt idejük befejezni Interplay-nek hála, és a turn based puffogtatás... nos, szar. unalmas, kiegyensúlyozatlan, közel használhatatlan. ha azt jól összeraktál volna, simán egy 9/10-es móka lenne a játék.