Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az EA Sucks pedig nagyon ott van 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
bónuszpont ha valaki megfejti a feliratot <#vigyor>#vigyor>
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
shaken, not stirred
shaken, not stirred
shaken, not stirred
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Te jössz😊
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
Zseniális játék!<#szeret>#szeret>
shaken, not stirred
nah raktam. Amúgy ha a megfejtõ nem tesz sokáig nyugodtan tehet aki akar. Ne álljon a topic fél meg egy napokat szerintem..............
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Te jössz😊
Nah mivel nem rakott senki én jövök😄😄😄
Amúgy a megfejtés helyes.
Sanitarium. Ami az egyik általam látott legbetegebb játék😊
De elképesztõen jó😊
Sorry hogy csak most reagálok de munka...............
Akkor e megfejtõ rakhat😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Am tényleg van single része a Lefth 4 Dead nek😊
Nah..........

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bár lehet a demo másik néven futott. nemtudom.
Mindegy aki akar rakhat😄😄😄😄😄😄