Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is hotseaten toltam anno öcsémmel. Nem volt semmi mikor valamelyik játékos lesérült, azt volt hogy hetekig nem épült fel, mekkora feeling volt AI is benn bizniszelésnél. Na meg igen, hogy ez az AI kevesebb mint 1 megába került 😊 azóta még szép hogy nekem is csak szürke fos a csillivilli tömegfocijáték áradat

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

WhiteRiC
azaz, wc pumpa kezû cosmo -t nehéz elfelejteni 😛 elõször Inca - The Mayan Adventure akartam berakni csak nem találtam róla se képet, se a játékot, asszem az volt az a játék ahol az elején húsevõ virágok voltak, meg mint ha az egyik régi guru elején is ez a játék lett volna, nah az a játék rohadt nehéz volt 😛

cosmo's cosmic adventure(s) vagy valami ilyesmi 😊 komoly játék volt... szenvedtünk vele eleget... (kb 100%, hogy ez az... tegyen aki akar)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

az elsõ résznek is volt két v három verziója, bár ránézésre csak a legelsõ különbözött a többitõl, a késõbbiekben már csak a menü zenéjét meg a csapatokat cserélték le
egyébként zseniális cucc volt, haverokkal anno rengeteget toltuk bajnokságban, hihetetlen, hogy 2 db 880K-s lemezen jött ki és a mai napig élvezetesebb, mint a fifa, aminek lassan a dvd is kevés lesz...
mellesleg a folytatásban (sensible world of soccer, ami már nem volt az igazi) olyan tournament editor van, amirõl a fifa-ban csak álmodni lehet <#bee1>
Visszatérve erre, amúgy az elsõ rész, az látszik. Egyik legtöbbet játszott játék volt nálam 😊 mekkora komoly volt hogy még a legputribb csapatok is benne voltak full névsorral. Na meg alap hogy Amiga only, grafikája überelt mindent. Egyszerû, de pixel barát 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

WhiteRiC
Ez talán kicsit nehezebb lesz. Egyébként a jill nem is volt olyan rossz, nekem jobban bejött mind a commander ken sorozat 😄

WhiteRiC
Monster Truck Madness

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Insane

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jill of the Jungle... az volt legfárasztóbb pár órám, amikor mind3mat végigvittem😄

WhiteRiC

így van, méghozzá az amiga változat
hogy pontosan melyik verzió, azt én se tudom, ránézésre 1.1 vagy 1.2, de ez igazából lényegtelen
Tiéd a pálya <#wave>
WhiteRiC
Sensible Soccer?

bocsesz, elsõ képbeszúrás <#nyes>
no valami egyszerû:

Na ugye, vannak itt azért veterán elmék 😊 te gyüssz

nekem inkább a cosmic spacehead rémlik
Rip
Szerintem Captain Valami lehet a címe 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Calver
viszont lelõni lelõhetnéd, mert fogalmunk sincs arról h vajon mibõl is van a kép.

Nah, fejtsétek inkább, nem adom át 😄

RedDevilsza
JÓ meg azis na <#vigyor2>

Jo hát van olyan is mint én aki igen ritkán néz be és ha véletlenül valamit megfejtek az is hajnal négykor van és nincs kedvem keresgélni olyan képet amit van értelme berakni😊

Gregorius
A topic az "átadom" üzenetektõl hal meg.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Mert az ismertebbeket az fejti meg, aki gyakrabban nyomogatja az F5-öt. Valójában már a "noname"-ek többsége is volt milliószor, és ezért enm fejti meg minden veterán ezredjére, pláne, hogy rakni is elég nehéz olyat, ami már nem volt jó sokszor.

Ennek ellenére az utóbbi egy-két oldalon is az ismertebb játékok voltak túlnyomó többségben.

sorry a pofátlanságért, de ez beugrott hirtelen, mekkora poén volt anno 😄

Rip
Alley cat! 😄

A hajdani infó órák sztárja! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Timbo

😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Seth
"Nem tudom miért nehéz ismertebb játékokból képeket rakni."

Már nincs mibõl,elfogytak a játékok,az ismertebbek meg fõleg XD

PSN ID.: Beegabor

RedDevilsza
Igazából azért halt meg a topig mert mindenki berakta a saját kis noname kedvencét(tisztelet a kivételnek persze). Nem tudom miért nehéz ismertebb játékokból képeket rakni...

Gregorius
Én itt voltam, csak gõzöm nem volt róla, hogy mi ez. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ez a Játék jó vagy nem?
Axon
Látom halott a topic.
Mindenesetre a kép az Aggression - Europe 1914 nevû játékból volt.

Axon
Bár délben lejár a munkaidõm és hétfõig nem leszek netközelben, de azért beteszek egyet:

Gregorius
D-Day! Basszus! Pedig játszottam a demojával. Csak nem nagyon bírta a vasam a demót, így a teljes játékot kihagytam. Igyekeztem beazonosítani a kezelõfelületet, de a D-Dayt nem jutott eszembe, hogy lecsekkoljam. Pedig a magyar felirat igencsak leszûkítette a kört. 😊
Ha van másik a tarsolyodban, akkor várom.

Axon
Nem jártál túl messze a megoldástól, mivel ez is egy 2. vh-s játék.
D-Day

A nehézség abban állt, hogy ez egy easter egg a játékban. Ha lerombolunk egy templomot és a helyén található 5 rubintot megpróbáljuk felszedni az utászokkal, akkor megidézõdik a pokol egyik patás szörnye és legyilkol minden katonánkat a pályán, még a tankokat is. Mindez a magyar alkotóktól egy 2. vh-s játékban.

Gregorius
Én ha ilyet látok, azt mondom Codename: Panzers.

Axon
Na ez hátha segít:

Axon

Axon
Fury of the furries

Timbo

Timbo
Discworld Noir

Calver
na akkor legyen is kis stílusváltás.

mellesleg egész jó lenne gamespot-os srác csapata elõzõ képen (logo alapján gondolom onnan van), csak Jaheira ne rontaná ott a levegõt...

Calver
Baldur's Gate 2.

Az utolsó feladványról ez jutott eszembe:

takysoft
nálam az az aknakeresõ😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Rip
Igaz, igaz 😊

Amúgy meg pont erre jártam, mikor láttam, hogy új hozzászólás van, gondoltam bekukkantok.

Tehet valaki képet, én elmegyek keresni valami furmányosat.

Lobsterman
Ó igen. Még mindig ez a játék tartja nálam a legtöbbször végigjátszott játék díját <#taps>

Calver
ez gyors volt <#nyes>
bár sztem aki egyszer is játszott Arcanum-mal annak beleég az agyába, iszonyat mennyire jó CRPG.