Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Régi Amigás kedvencem (1994). Eye of the Beholder szerû rpg, csata pedig UFO szerû turn-based izometrikus 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
és az, hogy nem ismertek fel valamit, az nem feltétlenül az illetõ programot minõsíti (no offense) <#bee1>#bee1><#eplus2>#eplus2>
a biztonság kedvéért elmagyarázom (volt már kevesebbért is flamewar): attól, hogy valaki nem ismer fel egy 72-es Ford Mustang-ot, az még egy jó autó volt
én például a mai játékok 90+ százalékát tekintem bithulladéknak
ne aggódj, a továbbiakban nem fogom rabolni az idõdet ilyesmikkel
Méghogy vacak...
Sokan ezeken a játékokon nõttünk fel, és sokszor szívesebben gondolunk ezekre, mint a mai "csodákra".
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
colonel's bequest volt, rakjon aki akar

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
próbáltam képet rakni, mert idõközben hazaértem és még senki nem rakott, de nem akar menni...a kepfeltoltes.hu-t nem engedi, sg-re feltölteni csak 20k-t lehet...egy harmadikkal az alábbi üres sor jött vissza, az eredeti forrásban meg benne van a cím, ami azért nem túl nagy poén (amúgy se lett volna túl nehéz)
Ti hova szoktatok képet feltölteni?

ha az átadom
"The trees move. Do you not see it?"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
(semmi nem nehéz ha a kép URL-je alapján fél perc alatt visszakereshetõ <#vigyor1>#vigyor1>)
Kaptok egy nehezet😄
(ehhez készítek most magyarítást)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
rakj.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)