Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Jónak tûnik, azért kérdeztem, mivel néztem róla képeket gamespoton és tetszik, viszont nagyon negatív kritikát kapott ahogy láttam. Aztán lehet úgy kapott negatív kritikát mint a bad day la.... mondjuk az nekem se tetszett😄
Igazából ezt a "GÉTÉÁS" stílust nehéz eltalálni... pl a just cause-ról mindenki áradozott nekem viszont iszonyatosan unalmasnak bizonyult😄
Nah majd kipróbálom😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
itt meg a még ennél is jóval hosszabb "kritikám" az SR2 topicból
"The trees move. Do you not see it?"
(gyak. ezelõtt 5 évnél fiatalabb játék alig volt)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
(aljas módon kigúgliztam goblinos kártya szövege alapján <#rolleyes>#rolleyes>)
na akkor jöjjön egy csöppet csili-vilibb és újabb - ám roppantul szórakoztató - játék:
Én sajnos nem játszottam még hasonlóval, de ez eléggé bejön, érdemes kipróbálnia annak, akinek kimaradt volna. Ez igaz a Braidre is, de róla már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

De még holnap fog megjelenni.

csak nem jutott eszembe a sorszám, utánanézni meg lusta voltam 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
no akkor nézzünk ismét egy nem túl nehezet:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Te jössz

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)