54599
imerdlogo.gif
  • alcotb
    Nem!
  • Leland
    Mega race
  • alcotb
  • alcotb
    Nekem 99-ben ultrabrutálnak számító gépem volt...de kb azt sem tudtam még mire jó az esc gombazt tudom hogy nekemis hasított
  • mephi666
    sajnos nem :( régen sokat játszottam ezzel... p166mmx+voodoo1+32mega sdram kaliberű konfigon csak úgy hasított :)

(átadom a lehetőséget)
  • alcotb
    Az!Kár hogy nincsen 2. része...nem tudtok véletlenül valami ehez hasonló (viszonylag modern) játékot?
  • mephi666
    recoil?
  • alcotb
    Tök jó játék volt...vagy 2 évig játszottam vele de a végéig valamiért sohasem jutottam el.
  • alcotb
  • Besz
    Google képkeresője szerint igen. Úgyhogy rakhatsz, ha szeretnél.
  • alcotb
    Jó a megoldás?
  • xxxpaulxxx
    heLYesírásről ennyi elég is volt
  • Broafka
    hivatalos vagy nem hivatalos, ne szokd meg
    1, mert hülyén néz ki
    2, rá lehet mondani, hogy direkt volt, de nem érdemes szerintem, mert még inkább mutatja, hogy hülye vagy helyesírásból (még ha nem is, és tényleg direkt csináltad, szal ne értsd félre)
    3, meg fogod szokni, és véletlenül is így fogod majd írni mindig. Én pl angol dolgozatban (amikor anno sokat online játékoztam) akkor leírtam egy iylen mondatot kb: "if that is good 4 u, then k" angol tanár meg nézett mint a hülye, hogy mi a fene ez

jó mind1, tényleg nem akarom szét offolni a topikot, csak mondtam
  • alcotb
    megrendelő egy pöcs...1 én nem mondtam hogy direkt volt....2 ha én üzleti e-mailt írnék akkor akkor azt inkább word-ban írnám meg főleg ha hosszú a szöveg mert elég gyorsan írok és néha elütök egy-egy billentyűt...3 szerintem teljesen mind1 hogy hogyan írok....mindenki megérti....ez em egy hivatalos levél...és fura hogy vannak olyan emberek akik emiatt az aprócska hibáért offolnak egy topicot.
  • Broafka
    ez se rossz, mondjuk ez már a túl formai blabla, de azért nem egyezik meg a hivatalos túl nagy maszlag a helytelen írásmóddal
  • RelakS
    És legalább a kásztumör e-mail-jére küldött ilyen riplájt? Mert ha igen, akkor lehet, hogy a legközelebbi szerződés aprúválására nehezebb lesz rávenni

(Mifelénk ilyenek mennek, én meg időnként a falat kaparom szépen csendben)
  • Calver
    addig örüljön faterod amíg nem "cia!"-t ír.
    legalábbis én akkor elkezdeném félteni az arctól a nemesebbik felemet.
  • Broafka
    hát pedig nem te lennél az első aki úgy ír, hogy ijen, meg ojan, meg huje, és a társai

Apám üzleti e-mailként kapott egy megrendelőtől egy olyan kezdetű levelet, hogy szija!
    erre visszaírt apám, hogy elírta, mire ő, ez direkt volt...
  • CamelX
    Asszem már játszottam vele. Nazi Cat Type vagy mi volt a címe :) nyomni kellett a karaktereket gyorsan és pontosan, különben megevett az Adolfmacsek :D
  • alcotb
    Ez jó játéknak néz ki...Mi a neve?
  • alcotb
    Bocsi.Néha kicsit agresszív vagyok ilyenkor.
  • alcotb
    az első elírás volt mert siettem HAVER! lásd:#49933
    a második direkt...háborodj fel kicsit jobban légyszíves!(attól biSZtos jobba fogod érzeni magad pajÍÍÍ!)
  • Calver

már ha értitek a célzást.
  • Broafka
    a direkt helytelenül írás az valami új divat? most ettől lesz az ember menő? vagy ezzel próbálja rejtegetni (írás)tudatlanságát?
  • alcotb
    Bookworm Deluxe
  • RedDevilsza
    Valamelyik bookworm?
  • alcotb
    botsánat!siettem!
  • Rip
    LÁL:D
  • Leland
    Te ezt tényleg "p"-vel írtad?
  • alcotb
    bocsánat csak nem wolt netem...:(...egyépként a quake motorra épülő nyílt forráskódú NEXUIZ...
  • Leland
  • Leland
    Hogy ne várjunk tovább...
  • takysoft
    Cube vagy Sauerbraten?
  • Antiga
    akkkor dobj be egy képet... mondjuuuuk a System Shock 2 ből :)))
  • xxxpaulxxx
    szerintem meg nem fog kiderülni, mert a srác nem fog visszajönni ide:D
  • Noodlee
    Nem UT és nem is Q, az biztos, max péppé modolt.
  • ChuckyHUN
    Ez nem UT03
  • Antiga
    kvékben nem leltem ilyet....
  • Antiga
    UT2003 vagy Warsow
  • Kmarha
    linux alatt is van egy ilyen