Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ha nem rak senki, itt a következõ:
Nekem is az elsõ volt, de még a Colim McRae Dir-t el is játszottam, szóval csak az utolsó elõtti rallys játékom volt 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az elsõ és utolsó Rally játék volt, amivel valaha játszottam szerintem.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Mennyit játszottam vele.
Haverommal toltuk hálóban, én meg minden kocsival aláztam, mire rájöttünk, hogy azért, mert az én gépem izmosabb. Utána cseréltünk, majd õ alázott le 😛
De azért szerettem <#wink>#wink>
Network Q Rac Rally
(Rally Championship ??)
Több néven is elterjedt (IRC rally is votl asszem)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
nem fog eszembe jutni...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(bocs csak ekkora képet találtam)
Per Aspera Ad Inferi.
Hát hogy milyen kocsi azt már nemtom, de ott elöl a lila az vmilyen Jaguar volt, arra emlékszem 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nem szép ember, de gavallér.
na akkor rakok megint ha nem baj 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)