Szűkül Harry Potter baráti köre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én sem szeretném, ha elhúznák mint valami szapanoperát.
Akkor inkább adja be a kulcsot.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elejétõl fogva tudni lehetett h. meg kell halnia. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az, hogy gazdagabb a mint a királynõ az csak feltételsen igaz. Mivel ha azt nézük az írónõ sokkal könnyebben elveszítheti a pénzét mint Anglia uralkodója.
Szerintem ez is egy kapány fogás,(már mint, hogy Harry bedobja kulcsot) hogy minél többen várják a 7. részt és minnél többen vegyék meg a könnyvet.
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
már az elsõ részben kellett volna vazzze!!! :E
________ `_~_\" noss
Ez mekkora hülyeség. Egy mágiával, varázslással teli világban látja biztos megoldásnak a szereplõ kiiktatását. Röhej Voldemort is visszatért...
Hermione, meg Ron maradjon meg a többi karakter nem érdekel.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mellesleg gazdagabb mint az angol királynõ de akkor sem értem mit akartál ezzel mondani.
avman: egyetértek de ilyenek mindig vannak ^^
Én nem bánnám ha meghalna mind2. Mind a gonosz mind a jó. Ez nem üti a jóslatot sem, és jó befejezés lenne.
Pl: fel támaszák lásd Bobi Dallas, szellemként is vissza térhet.
Ja és a Harry feldobja pacskert akkor elvileg gonosz gyõz, mert ugye a joslat úgy szól, hogy Az egyik él, nem élhet a másik. Na most milye n ifjúsági könyv az amiben gonosz gyõz. S mi lesz ha elfogy a pénze. Mert úgy egyszer minden elfogy. Erre példa Lucas Star Wars-a.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- Nem újabb két fõszereplõvel, hanem a korábbi terveihez képest még további kettõvel, azaz kitudja hánnyal. Viszont valakinek megkegyelmezett azok közül, akiket ki akart nyírni. Talán Pitonnak?
-Nem az elsõ történet befejezése után, és nem a záró részt, hanem azzal kezdte 1990-ben, hogy megírta a 7. kötet utolsó fejezetét, bár azóta, pont a fenti vátoztatások miatt, kicsit bele kellett javítania.
- "Akkor még mindössze egyetlen karaktert akartam eltávolítani, ám mostanra két fõszereplõtõl veszünk véres búcsút." A fentiek alapján magától értetõdik, hogy ebbõl egy szó sem igaz.
- "Teljességgel megértem azokat a szerzõket, akik végeznek fõhõsükkel. Ez a legegyszerûbb módja a kalózirományok megelõzésének. A hatodik rész írása közben jutott eszembe, hogy talán végezhetnék Harryvel." Aki elolvassa a fenti interjút, látja, hogy Rowling valóban lebegteti Harry halálát, de egyáltalán nem a hatodik kötet közbentól, hanem már a harmadik kötet megjelenése környékén adott interjúben is szerepelt, amikor megkérdezték tõle, hogy mi lesz Harrybõl, miután kijárta az iskolát, õ azt válaszolta, hogy "Honnan veszed, hogy túléli?"