27
  • Hoz_Hun
    Illet volna Spoilerbe tenni a mondókádat.
  • Berny991
    szerintem tudjátok mi lesz? ugye azt írta j.k rowling h 2 fontos szereplő meghal. és az a 2 harry és voldemort lesz, mégpedig azért mer sztem harry 1 horcrux és megöli magát és így voldemort meghal, mert az összes horcrux elpusztult.
  • 0Hanga
    Azt tudom, hogy az elejétől 7 részt tervezett. Nem erről van szó, hanem arról, ha csak azért öli meg Potter kölyköt, hogy ne legyen folytatás hát az eléggé nevetséges. S én erre értettem, hogy mindent lehet folytatni. Már mint, ha meg hal a főszereplő akkor is lehet folytatni főleg hogy egy ilyen világban, ahol ez történet játszodik.

Én sem szeretném, ha elhúznák mint valami szapanoperát.
    Akkor inkább adja be a kulcsot.
  • Cat 02 #24
    "és Harry felébredt álmából..."
  • winters123
    a legelső résznél kiderült hogy 7 részes lesz. nincs itt semmiféle kényszerítő erő. A történetre se mondhatni hogy nyújtják mint a rétest.
  • Esrohnoil
    Harry Kókler és az epeköve.
    Elejétől fogva tudni lehetett h. meg kell halnia. :)
  • 0Hanga
    Lucas példájával csak azt szeretem volna mondani, hogy soha sem csinálta volna meg az első részket, ha nem éri őt valami kényszerítő erő , jó lehet, hogy ez most nem a pénz volt, de szerintem ez is közrejátszott.

Az, hogy gazdagabb a mint a királynő az csak feltételsen igaz. Mivel ha azt nézük az írónő sokkal könnyebben elveszítheti a pénzét mint Anglia uralkodója.
    Szerintem ez is egy kapány fogás,(már mint, hogy Harry bedobja kulcsot) hogy minél többen várják a 7. részt és minnél többen vegyék meg a könnyvet.
  • Garga Pitic #20
    "Csak egy maradhat!!!"
    :)
  • gyuri12
    hagy dögöljenek csak
  • loryb
    Hja! Az egyik lap is lehozta, hogy Harry Potter meghal!
  • Cassell
    Én meg speciel egyiket sem olvastam viszont az eddigi filmrészeket láttam és tetszett mind. Az igaz tényleg egyre sötétebb brutálisabb az egész dehát jó az attól.
  • Morden23
    Én speciel olvastam a Félvér herceget, abszolút nem volt probléma a minőségcsökkenéssel. A HP-cikluson belül a második legjobb könyv.
  • Pestaa
    A minőség csökkenő tendenciát mutat. Lehet, az utolsó rész egy nesze-semmi lesz. Pfuj.
  • noss
    "talán kinyírhatnám herrit!" :D
    már az első részben kellett volna vazzze!!! :E
  • Hegyikecske
    egyre fantáziátlanabb... Az elején még volt benne ötlet amíg a könyv fele a fogalmak magyarázatával telt, de mostmár az emberek többsége nem így képzelné el a történeteket, a filmek a moziban is egyre rosszabbak, mert ha csak a filmet láttam volna róla akkor nem lenne logikus, mer csak a nevek stimmelnek, a történetet nem követi! A szerzőnő megszedte magát, és nincs érdekelve abban h tökéletes legyen, inkább abban van érdekelve h ne más szedje meg magát az ő történetéből, szal már a történet felén előkészíti a befejezést...
  • Hoz_Hun
    "Ez a legegyszerűbb módja a kalózirományok megelőzésének."

Ez mekkora hülyeség. Egy mágiával, varázslással teli világban látja biztos megoldásnak a szereplő kiiktatását. Röhej Voldemort is visszatért...

Hermione, meg Ron maradjon meg a többi karakter nem érdekel.
  • Blasta
    Legyen már vége ennek a szánalomnak, nyírja ki a herifijút, forgassák le a hetedik filmet és CSÓKOLOM, elég volt már ebből a gyerekeknek totálisan nem való gyerekmeséből, a hajam kihullik ha csak a nevét meghallom.
  • winters123
    már bocs de ahhoz hogy leírja egy papírra a gondolatait miért kerül pénzbe?

mellesleg gazdagabb mint az angol királynő de akkor sem értem mit akartál ezzel mondani.

avman: egyetértek de ilyenek mindig vannak ^^

Én nem bánnám ha meghalna mind2. Mind a gonosz mind a jó. Ez nem üti a jóslatot sem, és jó befejezés lenne.
  • vg
    Senki nem fog meghalni... egyszerüen Harry egy balesetben (mondjuk elcsúszott a fürdőszobában, és beütötte a fejét a wc-be) komába esett, és az egészet álmodta, a fején a seb is attól van... így korrekt lenne az egész!
  • SirLord
    melesleg nemtom ti levágtátok-e az összefüggést a lentebbi idézet,(nem élhet az egyik...) és a között, amit adumbledor mindig is mondott, hogy a halálnál sokkal rosszab dolog is van. Én azt mondom harry meg fog halni, voldemortal viszont, ugy hogy életbn marad, valami sokkal rosszab dolog történik. szerintem.
  • SirLord
    egyik él, nem élhet a másik-----de azt nem irja hogyha az egyik meghal, nem halhat mg a másik is:)
  • 0Hanga
    Ha valaki kinyirja a fő hősét attól még lehet folytatni a művet.
    Pl: fel támaszák lásd Bobi Dallas, szellemként is vissza térhet.
    Ja és a Harry feldobja pacskert akkor elvileg gonosz győz, mert ugye a joslat úgy szól, hogy Az egyik él, nem élhet a másik. Na most milye n ifjúsági könyv az amiben gonosz győz. S mi lesz ha elfogy a pénze. Mert úgy egyszer minden elfogy. Erre példa Lucas Star Wars-a.
  • avman
    éljen, egy újabb szabadnapos az állatkertből...
  • Griphons
    Nekem az tetszene a leginkább, ha a hatodik részben kinyírná az egész stábot, és abbahagyná az erőlködést ez a szerencsétlen írónőnek nevezett szőke rib... liba.
  • icewolf
    Hja
  • NEOreg3
    az lenne a szívás ha Rowling halna meg mielőtt befejezné:C
  • kandeláber
    Itt el lehet olvasni, amit valójában mondott Rowling. Hihetetlen a (magyar) sajtó, a fent idézőjelek között szereplő szövegek egyikét sem mondta.

- Nem újabb két főszereplővel, hanem a korábbi terveihez képest még további kettővel, azaz kitudja hánnyal. Viszont valakinek megkegyelmezett azok közül, akiket ki akart nyírni. Talán Pitonnak?
    -Nem az első történet befejezése után, és nem a záró részt, hanem azzal kezdte 1990-ben, hogy megírta a 7. kötet utolsó fejezetét, bár azóta, pont a fenti vátoztatások miatt, kicsit bele kellett javítania.
    - "Akkor még mindössze egyetlen karaktert akartam eltávolítani, ám mostanra két főszereplőtől veszünk véres búcsút." A fentiek alapján magától értetődik, hogy ebből egy szó sem igaz.
    - "Teljességgel megértem azokat a szerzőket, akik végeznek főhősükkel. Ez a legegyszerűbb módja a kalózirományok megelőzésének. A hatodik rész írása közben jutott eszembe, hogy talán végezhetnék Harryvel." Aki elolvassa a fenti interjút, látja, hogy Rowling valóban lebegteti Harry halálát, de egyáltalán nem a hatodik kötet közbentól, hanem már a harmadik kötet megjelenése környékén adott interjúben is szerepelt, amikor megkérdezték tőle, hogy mi lesz Harryből, miután kijárta az iskolát, ő azt válaszolta, hogy "Honnan veszed, hogy túléli?"