27
-
Hoz_Hun #27 Illet volna Spoilerbe tenni a mondókádat. -
Berny991 #26 szerintem tudjátok mi lesz? ugye azt írta j.k rowling h 2 fontos szereplő meghal. és az a 2 harry és voldemort lesz, mégpedig azért mer sztem harry 1 horcrux és megöli magát és így voldemort meghal, mert az összes horcrux elpusztult. -
#25 Azt tudom, hogy az elejétől 7 részt tervezett. Nem erről van szó, hanem arról, ha csak azért öli meg Potter kölyköt, hogy ne legyen folytatás hát az eléggé nevetséges. S én erre értettem, hogy mindent lehet folytatni. Már mint, ha meg hal a főszereplő akkor is lehet folytatni főleg hogy egy ilyen világban, ahol ez történet játszodik.
Én sem szeretném, ha elhúznák mint valami szapanoperát.
Akkor inkább adja be a kulcsot.
-
Cat 02 #24 "és Harry felébredt álmából..." -
winters123 #23 a legelső résznél kiderült hogy 7 részes lesz. nincs itt semmiféle kényszerítő erő. A történetre se mondhatni hogy nyújtják mint a rétest. -
#22 Harry Kókler és az epeköve.
Elejétől fogva tudni lehetett h. meg kell halnia. :) -
#21 Lucas példájával csak azt szeretem volna mondani, hogy soha sem csinálta volna meg az első részket, ha nem éri őt valami kényszerítő erő , jó lehet, hogy ez most nem a pénz volt, de szerintem ez is közrejátszott.
Az, hogy gazdagabb a mint a királynő az csak feltételsen igaz. Mivel ha azt nézük az írónő sokkal könnyebben elveszítheti a pénzét mint Anglia uralkodója.
Szerintem ez is egy kapány fogás,(már mint, hogy Harry bedobja kulcsot) hogy minél többen várják a 7. részt és minnél többen vegyék meg a könnyvet. -
Garga Pitic #20 "Csak egy maradhat!!!"
:) -
gyuri12 #19 hagy dögöljenek csak -
loryb #18 Hja! Az egyik lap is lehozta, hogy Harry Potter meghal! -
Cassell #17 Én meg speciel egyiket sem olvastam viszont az eddigi filmrészeket láttam és tetszett mind. Az igaz tényleg egyre sötétebb brutálisabb az egész dehát jó az attól. -
Morden23 #16 Én speciel olvastam a Félvér herceget, abszolút nem volt probléma a minőségcsökkenéssel. A HP-cikluson belül a második legjobb könyv. -
Pestaa #15 A minőség csökkenő tendenciát mutat. Lehet, az utolsó rész egy nesze-semmi lesz. Pfuj. -
#14 "talán kinyírhatnám herrit!" :D
már az első részben kellett volna vazzze!!! :E -
Hegyikecske #13 egyre fantáziátlanabb... Az elején még volt benne ötlet amíg a könyv fele a fogalmak magyarázatával telt, de mostmár az emberek többsége nem így képzelné el a történeteket, a filmek a moziban is egyre rosszabbak, mert ha csak a filmet láttam volna róla akkor nem lenne logikus, mer csak a nevek stimmelnek, a történetet nem követi! A szerzőnő megszedte magát, és nincs érdekelve abban h tökéletes legyen, inkább abban van érdekelve h ne más szedje meg magát az ő történetéből, szal már a történet felén előkészíti a befejezést... -
Hoz_Hun #12 "Ez a legegyszerűbb módja a kalózirományok megelőzésének."
Ez mekkora hülyeség. Egy mágiával, varázslással teli világban látja biztos megoldásnak a szereplő kiiktatását. Röhej Voldemort is visszatért...
Hermione, meg Ron maradjon meg a többi karakter nem érdekel. -
#11 Legyen már vége ennek a szánalomnak, nyírja ki a herifijút, forgassák le a hetedik filmet és CSÓKOLOM, elég volt már ebből a gyerekeknek totálisan nem való gyerekmeséből, a hajam kihullik ha csak a nevét meghallom. -
winters123 #10 már bocs de ahhoz hogy leírja egy papírra a gondolatait miért kerül pénzbe?
mellesleg gazdagabb mint az angol királynő de akkor sem értem mit akartál ezzel mondani.
avman: egyetértek de ilyenek mindig vannak ^^
Én nem bánnám ha meghalna mind2. Mind a gonosz mind a jó. Ez nem üti a jóslatot sem, és jó befejezés lenne. -
vg #9 Senki nem fog meghalni... egyszerüen Harry egy balesetben (mondjuk elcsúszott a fürdőszobában, és beütötte a fejét a wc-be) komába esett, és az egészet álmodta, a fején a seb is attól van... így korrekt lenne az egész! -
SirLord #8 melesleg nemtom ti levágtátok-e az összefüggést a lentebbi idézet,(nem élhet az egyik...) és a között, amit adumbledor mindig is mondott, hogy a halálnál sokkal rosszab dolog is van. Én azt mondom harry meg fog halni, voldemortal viszont, ugy hogy életbn marad, valami sokkal rosszab dolog történik. szerintem. -
SirLord #7 egyik él, nem élhet a másik-----de azt nem irja hogyha az egyik meghal, nem halhat mg a másik is:) -
#6 Ha valaki kinyirja a fő hősét attól még lehet folytatni a művet.
Pl: fel támaszák lásd Bobi Dallas, szellemként is vissza térhet.
Ja és a Harry feldobja pacskert akkor elvileg gonosz győz, mert ugye a joslat úgy szól, hogy Az egyik él, nem élhet a másik. Na most milye n ifjúsági könyv az amiben gonosz győz. S mi lesz ha elfogy a pénze. Mert úgy egyszer minden elfogy. Erre példa Lucas Star Wars-a. -
avman #5 éljen, egy újabb szabadnapos az állatkertből... -
#4 Nekem az tetszene a leginkább, ha a hatodik részben kinyírná az egész stábot, és abbahagyná az erőlködést ez a szerencsétlen írónőnek nevezett szőke rib... liba. -
#3 Hja -
#2 az lenne a szívás ha Rowling halna meg mielőtt befejezné:C -
kandeláber #1 Itt el lehet olvasni, amit valójában mondott Rowling. Hihetetlen a (magyar) sajtó, a fent idézőjelek között szereplő szövegek egyikét sem mondta.
- Nem újabb két főszereplővel, hanem a korábbi terveihez képest még további kettővel, azaz kitudja hánnyal. Viszont valakinek megkegyelmezett azok közül, akiket ki akart nyírni. Talán Pitonnak?
-Nem az első történet befejezése után, és nem a záró részt, hanem azzal kezdte 1990-ben, hogy megírta a 7. kötet utolsó fejezetét, bár azóta, pont a fenti vátoztatások miatt, kicsit bele kellett javítania.
- "Akkor még mindössze egyetlen karaktert akartam eltávolítani, ám mostanra két főszereplőtől veszünk véres búcsút." A fentiek alapján magától értetődik, hogy ebből egy szó sem igaz.
- "Teljességgel megértem azokat a szerzőket, akik végeznek főhősükkel. Ez a legegyszerűbb módja a kalózirományok megelőzésének. A hatodik rész írása közben jutott eszembe, hogy talán végezhetnék Harryvel." Aki elolvassa a fenti interjút, látja, hogy Rowling valóban lebegteti Harry halálát, de egyáltalán nem a hatodik kötet közbentól, hanem már a harmadik kötet megjelenése környékén adott interjúben is szerepelt, amikor megkérdezték tőle, hogy mi lesz Harryből, miután kijárta az iskolát, ő azt válaszolta, hogy "Honnan veszed, hogy túléli?"