935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • manson222
    Szerinted miért nősülnek a férfiak?
  • Piszkos  Fred
    Fú ide jártam néha agyzsibbasztani, kurvajó volt. Bárcsak megtanultam volna, nyúlnom se kéne a sörért
  • Zephyr Retiring
    Tudományos szempontból ez igen érdekes, mert ez is ellentmod pár ismert fizikai törvénynek. Termodinamika pl..

Miközben meg kísétletekkel lehet igazolni a valóságalapját.

Soroljuk az X-akták közé :D
  • Adamcsaka
    Kihalt ez a topic? Kár érte, mert, ha konkrétan tárgyakat nem is lebegtetünk még, azért ez valós dolog már;
    ami az elméleti célok vonzását illeti.
  • pet0330
    Először megeszel egy bélyeget, aztán megy magától.... -.-
  • REALista
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDxdddd
  • Piszkos  Fred
  • qetuol
    1. akaratoddal megmozgatod a tárgyakat
    2. ????
    3. a tárgyak mozognak az akaratod által
  • tomek44
    helósztok!valaki eltudná nekem mondani hogy hogyan kell a telekinézist használni????

előre is köszi
  • xelag
    401 :)
  • Piszkos  Fred
    na most már tényleg elég, vagy 300-400 hsz óta csak flém megy
  • xelag
    Nem veszekszem veled többet, talán mindkettőnknek jobb lesz így, de azért ,ha esetleg a sors összehozna bennünket, remélem nem köpsz pofán.
  • dronkZero
    Kezd a teljes érthetetlenségbe fordulni az irományod. Ideje lenne bevenned a gyógyszeredet, nem késtél el vele már?
  • xelag
    Kb annyi értelme van, mint nyomatni a második világháborút.....és az ugye fontos dolog :)
  • dronkZero
    Sajnos más jelző nem használható arra, hogy te nem hiszel a II. világháborúban. Esetleg nevezhetem még agyament faszságnak is, az jobb úgy?

Egyébként még egy kibaszott kurva szót nem szóltál a telekinézisről, mellébeszélsz, meg nyomatod az ostobaságot. Ezt tényleg jobb lenne, ha befejeznéd, ennek tényleg semmi értelme.
  • xelag
    :D Számodra baromságok, nekem nem, de amúgy már én is kezdem unni, hogy nem tudunk 1ről a kettőre jutni
  • dronkZero
    Mert te írsz akkora baromságokat, hogy az már fáj.
  • xelag
    Azt nem értem, hogy miért mindíg az én "tudatlanságomról van szó"... beszéljünk a te tudatlanságodról inkább, köszi.
  • dronkZero
    Nem, kurvára nem épp annyira bizonyíthatóak. Ha nem tűnt fel épp az a különbség, hogy pl a holdraszállás topikban a seggfejek bizonyítható állításokat kérdőjeleznek meg, mi itt meg bizonyíthatatlant/bizonyítatlant.

Az egy dolog, hogy neked nincs annyi tárgyi tudásod ezekről a témákról, (meg úgy általában fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az, hogy valami "bizonyított"), hogy ne tudd eldönteni, de ez a tudás a világban bizony rendelkezésre áll, csak utána kéne járni.

A te tudatlanságod egy témában semmilyen módon nem érv.
  • xelag
    Amúgy ha belegondolsz... mennyivel jobb egy haditechnikai topic, vagy holdra szállás topic, esetleg a 2. világháború topicja?! Főleg, hogy mindannyian "ottvoltunk" a 2. világháborúban, vagy a holdon és valószinűleg mindent tudunk róla ugyebár. Épp annyira bizonyíthatóak ezekben a témákban az állítások, mint a telekinézisben. Azért,mert hogy fentmaradtak tankok, ágyúk...attól még az elvi kérdéseket nem tudjuk tudományosan igazolni... miért is nyírtak ki ennyi zsidót a németek.... egyáltalán megtörtént e stb.
  • xelag
    Legalábbis te semminek tekinted....
  • dronkZero
    Ja, csak te eddig még nem mondtál semmit az égvilágon.
  • xelag
    Nem, itt most konkrétan a telekinézis a fő téma ,amit eléggé szétbontottunk, de hát nincs ebben semmi gond. Főleg ha egy ilyen széleskörő témáról van szó.
    Ahhoz, hogy megismerjük, ahhoz a környező témákat is meg kell vizsgálni.
  • dronkZero
    Kár, hogy nem teszed.

Vagy ez a "találjuk ki, hogy mi a pék redves faszára gondolsz, de nem árulod el" című játék?
  • xelag
    Hidd el, hogy lehetne, csak próbálkozni kell.
  • xelag
    A megfigyelés tudománya....
  • xelag
    NEm fejtettem meg, csak egy részét.
    Épp ezért írok ide, hogy megvitassuk a másik felét. :D
  • Cowie
    Hát az remek. És erről próbálunk vele értelmesen és tudományosan beszélgetni.
  • dronkZero
    Nekem azért kezd összeállni a kép. Betépett, aztán azt hiszi, hogy megfejtette a világot.
  • Cowie
    Nekem ez már követhetetlen. Konkrétum semmi. Egy egyszerű kérdésre nem tudsz válaszolni (Mi volt a megfigyelésed?) egyenesen. Helyette ködösítesz.
  • dronkZero
    Nem, te a "megfigyelés" és "tudomány" szavakat egész egyszerűen nem érted.

Legalább ennek nézz már utána! Faszom...
  • xelag
    Ez nem álmodozás, csak nagyon alapos megfigyelés... mégpedig olyan szintű, hogy belefeledkezel abba is, hogy te most megfigyelsz valójában. :) Ezek után meg olyan, mintha nem is figyeltél volna meg semmit, mert nem tudod szavakba önteni, de attól függetlenül ez tudomány.
  • dronkZero
    Az a baj, hogy ezzel semmiféle betekintést nem nyersz az élet működésébe.
    Egy hallucináció nem információ, nincs köze a valósághoz, következtetést levonni belőle nem lehet. Kb mintha egy álomból kiindulva akarnád megmagyarázni a világot.
  • xelag
    Annyit tudok csak tenni, hogy megpróbálok addig addig informálódni, amíg másokkal meg nem tudom értetni ezeket a dolgokat.
  • xelag
    Zero elég jól eltaláltad az Lsd dolgot, de attól függetlenül az ember olyankor sokkal mélyebb és tisztább betekintést nyerhet az élet működésébe, amit utána elég nehéz feldolgozni és átadni másoknak szavakkal. És azért azt hozzáteszem, hogy nem vagyok drogos sem, én azért próbáltam ki, mert szerettem volna megtudni többet az élet működéséről, aminek tudományos alapjai vannak, de nem tudok mit tenni az olyan információkkal, ami esetleg olyan mély, hogy a mai tudomány a közelébe sem jutott még.
  • xelag
    Ahhoz képest mindannyiótokat érdekel a dolog..
    Amúgy meg nem emelkedett fel semmi sem... annál sokkal mélyebb dologra jöttem rá.
  • dronkZero
    Írjál könyvet, aztán gazdagodj meg belőle. Felnőtt korban így szokás ezt csinálni.

Egyébként még mindig arról van szó, hogy ez egy tudományos fórum, és ITT nincs helye az álmodozásnak. Ez van, szokj hozzá.
  • Cowie
    Mi lehet vajon ilyen megdöbbentő dolog?
    pl. Nézted erősen a ceruzát az asztalodon és felemelkedett? (telekinézis)

Nem elég, hogy egy csomó mindenről a világ működésével kapcsolatban nincs még alapszintű ismeretanyagod sem. Még jössz ezzel az álltitokzatoskodással.
  • dronkZero
    Ennél a "nem mondom meg bibibíí"-hozzáállásnál nagyobb fasz úgysem lehetsz...

Egyébként meg jónéhány furcsa élményre már van neurológiai-pszichológiai magyarázat, amit te átélsz, annak nem feltétlen van kapcsolata a valósággal. Csak példának említeném az LSD-t vagy a gombát, az egy tudományosan igazolt módszer a valóság érzékelésének megváltoztatására...
  • xelag
    Elég szomorúnak tartom, hogy egy x korosztály felett már nem létezhet álmodozás, mert akkor ez sül ki belőle.