Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
violence can be used for good - JUSTICE
Kint Angliában ez normális.
Tehát a divat közel sem (csak) úgy alakul, hogy xy meghatározza hogy ez és ez lesz, hanem komoly visszacsatolás is van, nem ár ellen úsznak a cégek amikor megalkotják a jövõ évi kollekcióikat. Ráadásul emiatt a figyelés miatt egyre gyorsabban kerül át az alternatív a mainstreambe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
egyébként nagyonrendes tag
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

ne mtudom miért lenne az buzi, akin rózsaszín póló/ing van...
ಥ_ಥ
http://www.navegre.hu/index.php?m=partyfoto2&f=pure0828
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
metrószexuális nem homo
legalábbis én így tudom
na mindegy...
Szerintem a csajokon jól mutat. A rozsaszín az olyan lányos.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak már krva unalmas.Miért, miért jó az, hogy minden második csaj felveszi, holott látja õ is, hogy minden második csajon rózsaszín van.Ezt sosem értettem.
Barna öltöny, rózsaszín ing, piros nyakendõ, piros ZOKNI!!! és szintén barna körömcipõ. Hátrafésült haj+ barkó!!... és milyen büszkén ment, hja önkritika rulez.
Lányokon nekem bejön a rózsaszin, szerintem az aranyos, de fiún (pláne férfin), böááá...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az egyik felén szétröhögtem magam, a másik felén sírtam.
A legütõsebb számora még mindig a Tokio Hotel vagy mi a rák. Hát eléggé szánalom, legalábbis a megjelenése a frontembereknek (a zenéjüket nem tudom nem hallottam). Ilyen defektesek sokak példaképe..... jáj
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?