2404
-
4DeadRace #2083 mert altalaba azok csicskulnak -
Takezó #2082 lol:D:D:D "rocker dark goth"
Te egy tipikusan beszűkült látókörű balfasz vagy, aki úgy képzeli, hogy aki nem ilyen trendy, az rocker, dark vagy éppen goth. -
4DeadRace #2081 Nemtudom h ti milyen stilusuak vagytok de sztem vmi ilyen rocker dark goth vmi ilyen szar gondolom... Sztem vannak sokkal durvabb dolgok mint a rozsaszín polo...Egyepkent se ertem mert baj ha vki koveti a divatot... es nem nyomorek... Pl acélbetétes bakancs... -
Csináltam ilyent:
-
"Nem tudom miert gaz ha valaki rozsaszín polot hord ez a trendy..." - megválaszolod a saját kérdésedet? Átalakítanám egy kicsit, ha megengeded: Azért gáz rózsaszín pólót hordani, mert nem másért hordod, csak azért mert "trendy". Ha meg jó érzés hordani, na akkor buzi-e vagy
-
*** pink header warning! ***
-
Cat #2077 az :) -
Tudom, ezt én is tapasztalom :) -
A legtöbb háttérba szorultból, kiközösítettből orvos, vagy más egyéb tekintélyes ember lesz. Mert az tudott maradni; akinek érzi magát nem pedig a többséghez csapódni. -
a zsírkereskedő #2074 ezért jó az egyetem mert ott mindenki leszarja hogy nézel ki ha kvajóarc vagy és nem vagy bunkó
rózsaszín vagy tökmindegy milyen pólóban
az izlés az is szubjektív szóval ki nem szarja le ki miben van?:D úgyse tudsz rajta változtatni -
4DeadRace #2073 Ez a te privat vélemenyed... Szerintem pedig azok szorulnak hatterbe az iskolaba akik seggfejek... Az meg csak veletlen h az osszes seggfejnek nyomi az izlese es balfaszul otozkodik... En nem ugy valogatom haverjaim h mindene markas v nem hanem h mekkora arc jofej e partyarc e stb stb stb.... Jah es azert mert neked mondjuk nem teccik vmi az masnak tecchet... -
Ha valaki a divatot követi, az elismeri, hogy nincs saját egója. Melelsleg a rózsaszín nem egészen a férfiasság színe. Nem divatot kéne követni, janem úgy öltözködni, ahogy jól esik. Szerintem felháborító, hogy már az iskolában ki vannak közösítve azok, akik valamiért (pl. anyagi okok miatt) nem tudnak beszerezni valamilyen divatos cuccot. Teljesen háttérbe szorulnak az emberi értékek, csak mert a birka többség követi a flancot...
... ami mellesleg ízléstelen is. -
4DeadRace #2071 Viccesek vagytok... Nem tudom miert gaz ha valaki rozsaszín polot hord ez a trendy... Egy buzi buzi marad fekete poloban is. Szoval attol mert rozsaszín polod van nem vagy buzi... Egyepkent sztem fajn a rozsaszín polo nekem mondjuk nincs de sztem tok jo. Egyepkent nem tom mert baj az ha valaki koveti a divatot? Azert mert ti ilyen bekockult looserek vagytok pcbajusszal azert meg vki oltozkodhet normalisan... Ennyi. -
Rózsaszín fejlécet is egyre több SG-s fiú használ, ez is trendye
-
Nice :DDDDDDDDD -
törölt hozzászólás -
-
Barbie Beetle :)
-
a zsírkereskedő #2065
-
-
És a rózsaszín szivecskék milyenek?
-
persze
-
Saját cuccok? :P :) -
-
-
a zsírkereskedő #2058 metrószexuális rész-nagyon jó pedig én nem birom a south parkot -
HUmanEmber41st #2057 Nos, nézzétek meg a South Park 7. évad 8. részét, igazán a témába vág:) :) :) -
Cat #2056 tegnap láttam a westendben egy tök jó rózsaszin hosszujju polot, nyakánál és ujja legvégénvégén fehér szegély, és a közepén elején egy nagy fehér halálfej, de nagyon dizájnos. 2500, gondolkodtam rajta megvegyem e, aztán nem :) -
React #2055 én is egyből rá asszociáltam :) -
mint brúsz vilisz :P -
-
ilyen béllel ...a farkát lassan csak a tükörben látja ...:D -
ilyen béllel ...a farkát lassan csak a tükörben látja ...:D -
Csodálkozol, miért buzie? :D -
Mirázs #2049 Ekkora bránert én nem mutogatnék ilyen nyilvánvalóan... 

-

Már készülnek a télre
-
DEx- #2047 Meleg pólók nagy választéka budapesti üzletünkben, érdeklődni:
[email protected] -
Takezó #2046 :D::D:D -
keser #2045 

-