Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itthon is annak kéne lennie

violence can be used for good - JUSTICE

Nálunk dolgozik pár angol srác, hajlamosak rózsaszínben járni, mondtuk nekik hogy ez itthon félreértésre adhat okot, de azt mondták bevállalják.
Kint Angliában ez normális.
ehhez azt is hozzátenném, hogy külföldön külön ügynökségek specializálódtak a "trendfigyelésre". Fiatal munkatársaik a nagyvárosok utcáit járják, és lefotózzák a különleges, egyedi ruhákat, figyelik hogy mi válhat divattá (minek van esélye rá). Fõleg azokat keresik, akik egy csoporton, társaságon belül véleményformálók, akiket követnek a többiek. Ezeket az irányvonalakat utána komolyan elemzik (hol, mi jelenik meg a ruhán, mi a jellemző stílus, szabás stb.), majd a divattervezõ cégeknek eladják.

Tehát a divat közel sem (csak) úgy alakul, hogy xy meghatározza hogy ez és ez lesz, hanem komoly visszacsatolás is van, nem ár ellen úsznak a cégek amikor megalkotják a jövõ évi kollekcióikat. Ráadásul emiatt a figyelés miatt egyre gyorsabban kerül át az alternatív a mainstreambe.

IMYke2.0.0.0
Segítek kihámozni a lényeget:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CeeZee
Múlthét pénteken láttam egy párt akik egy kis piros Fiat-ban ültek. A srác(aki vezetett) virító rózsaszínben, a bnõje pedig halványabb magentában. Legalább egymáshoz öltöztek! Arra sajnos nem volt alkalmam, hogy megkérdezzem, a bugyijuk is egyszínû-e <#eplus2>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
Az már RATYIdas lesz! <#vigyor2>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

IMYke2.0.0.0
Tõlem +4 büntetõpontot kapnál --- a pólóért! <#eplus2><#gun>

vettem ma egy rózsaszín pólót adidas <#mf2>

mekkérdeztem, aztmondja hogy ismeri a fotóst, meg sok az ismerõs a brooklynabn, mindig hivják fotóra.

egyébként nagyonrendes tag

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

igaz is meg nem is😄

Kata
😄 Olvastam már vhol.

Amúgy meg 😛

[/cserf][/fülünyúl]

"a barack nem szín, hanem egy gyümölcs"

(Férfikiáltvány)

SRobert
az férfias! Azon még elfér a piros is, ha van benne fehér alapon fekete. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Botond
Csak a barna a jó,mi?:-D
SRobert
és mielõtt megkérdeznéd; igen, a mályva is.

t0mmy
egyremegy 😛

SRobert
azisbuzis

Kata
Szerintem az barackszínû.

[/cserf][/fülünyúl]

t0mmy
tipikos romás (😛) ide üssé g*ci!!!

IMYke2.0.0.0
Ütném, ahogy meg is érdemli...

Királylány
hát...
ha attól függ, hogy a pasik tetszenek-e, akkor nyilván 😊

picket
Errõl folyik a vita, de én egyszemélyben eldöntöttem. Baj? <#eplus2>

&#3237;_&#3237;

picket
Te is? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

QuippeR
lásd topikcím.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Királylány
mert mindenki buzi...

ez egy nagy tévedés..
ne mtudom miért lenne az buzi, akin rózsaszín póló/ing van...

picket
Nem minden buzi rózsaszín pólós, de minden rózsaszín pólós (fickó) buzi. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Egy buzin sincs rózsaszín poló <#nezze><#hawaii>

http://www.navegre.hu/index.php?m=partyfoto2&f=pure0828

NFP
ez jó 😄

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

t0mmy
wikipedián nincs róla szó?

:😄

gameplusz
Az jó lehet, bár én még sose próbáltam metrón...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

most visszanéztem ezt mire is írtad...
metrószexuális nem homo
legalábbis én így tudom

NeoMaN
pedig ez tutira az

Dynamic
Ha ismerõsöd a hemüveg, akkor megkérdezhetnéd, hopgy a fotós szerelmes-e belé, vagy csak szimplán exhibicionista a kisbogár, hogy 100 képbõl 50-en õ van😊
SRobert
naugyehogyugye 😉

IMYke2.0.0.0
Nem "arra" gondoltam... <#bee1>

SRobert
Õõõõõ márpedig minden lányon van...
na mindegy...

IMYke2.0.0.0
De valóban nem túl izgalmas, ha minden lányon valami rózsaszín... kész dedó.

Miért az jobb, hogy mindenki feketében van?
Szerintem a csajokon jól mutat. A rozsaszín az olyan lányos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dynamic
"Lányokon nekem bejön a rózsaszin..."

Csak már krva unalmas.Miért, miért jó az, hogy minden második csaj felveszi, holott látja õ is, hogy minden második csajon rózsaszín van.Ezt sosem értettem.
SRobert
lehet fehér is... meg különben is, az a lényeg, h legyen...

Királylány
hát ez az!
ahhoz kék frottír zokni kell

SRobert
ha körömcipõ volt rajta, min csodálkozol?

Egyszer láttam egy fazont az utcán, mondhatni felejthetetlen kép:
Barna öltöny, rózsaszín ing, piros nyakendõ, piros ZOKNI!!! és szintén barna körömcipõ. Hátrafésült haj+ barkó!!... és milyen büszkén ment, hja önkritika rulez.

Lányokon nekem bejön a rózsaszin, szerintem az aranyos, de fiún (pláne férfin), böááá...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Höööj.... mi képek vannak itt komám, jaaaaj.
Az egyik felén szétröhögtem magam, a másik felén sírtam.
A legütõsebb számora még mindig a Tokio Hotel vagy mi a rák. Hát eléggé szánalom, legalábbis a megjelenése a frontembereknek (a zenéjüket nem tudom nem hallottam). Ilyen defektesek sokak példaképe..... jáj

péder
az<#szomoru1>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

IMYke2.0.0.0
mély szánalom...

péder

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?