Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
[email protected]
Nikásze peeri menó
<#vomit>#vomit>Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Nem ellenõriztem szótárban az utóbbi idõben, hogy mi van a buzi/homokos/meleg címszó alatt, de ha az emlékeim nem csalnak akkor olyan férfit jelent aki más férfiakkal b*szik, nem olyat akin rózsaszín póló van.
Nekem nincs rózsaszín pólóm és nem is lesz mert randának tartom, de ha valaki ilyenben akar flangálni hát tegye. Tõlem akár angyalszárnyakat is varrhat a ruhája hátuljára ha akar. Maximum kiröhögöm. Szvsz a józan ész határain belül mindenki viseljen azt és úgy ahogy jólesik. Ahol pedig nem látják szívesen az ilyesmit ott általában tiltva is van. (Most nem a rózsszín ruháról beszélek, hanem azokról a helyekrõl ahol kötelezõ a formális viselet)
Sokkal zavaróbb ha valaki szakadtan, mocskosan büdösen megy emberek közé, és nem azért mert mondjuk hajléktalan, vagy mert olyan helyen dolgozik, hanem mert igénytelen és lusta lezuhanyozni. Ha választani lehet akkor inkább üljön mellém egy rózsaszín pólós "trendy" akárki a metrón mint egy ordas-büdös koszos fickó.
Egyébként akinek meg kifogása van ellene az nem tudom hogyan képzelné a megoldást, ezentúl rendelettel tiltsák be? Aztán meg majd betiltják mondjuk a bõrkabátot mert valakinek meg az nem tetszik, aztán a miniszoknyát aztán a végén úgy fog kinézni az utca, mint az Equilibrium címû filmben...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kiszívta a nap ?:
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
izééé megkérdeztem v.kit ,hogy mé hord rózsaszín pólót...johogy nem hello kittyset... aszonyna nem rózsaszín hanem halványpiros -.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
jómi? <#eljen>#eljen>
és nem érzem magam buzinak.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Múltkor siettem focizni, és lusta voltam normálisan fölöltözni. A buszon kaptam észbe, hogy egy szakadt vajszínû duplán masnira kötött teremcipõ van rajtam, fekete susogós bokánál zipzáras adidas dzsogging, egy barna-szürke kötött pulcsi, hátamon pedig egy világos szürke budmil táska.
😄😄
A rózsaszín öltöny pedig apámé volt még fénykorából, amikor még a csillagformájú Magnum légyszem-üvegek voltak a divatosak. De sztem nem puzzie. Én majd összekakáltam magam, amikor megláttam azt az öltönyt.
csupa férfias dolog és mind-mind rózsaszín...
az utolsó képért elnézést😊
violence can be used for good - JUSTICE
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
az egy dolog h trendi de aki meg ellenzi az szimplán utálja a színt vagy szûklátókörû
1. - mert trendi akar lenni
2. - mert tetszik neki ez a szín és vállalja, hogy buzinak nézik
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
de ha lenne nagy valószínûség szerint felvenném
de nekem tetszik ennyi neked meg nem😊
1. nem néznek buzninak
2. nem néznek divatbuzniak
3. nem érzem szarul magam a buzirózsaszínben
4. kitûnök a tömegbõl
frusztrált az ország és a lakosai😊ennyi
Amúgy teljesen egyet értünk: aki most divat miatt rózsaszínt vesz fel, és még lencsevégre is kapják, azon majd könnyesre röhögik magukat a fiai/unokái. De mindenkinek joga van nevetségessé tenni magát, mert ez egy szabad ország <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"és mindenki azt vesz fel ami neki tetszik...ezt sajnos meg kell szoknod😊" - Mikiegeres nyakkendõ pink ingre! Kötelezõ viselet mindenkinek, aki menõ szeretne lenni!!!!!
ಥ_ಥ
szóval a neved alapján ne papolj divatról... ha meg nem vagy ilyen ne vedd a szivedre😊
a világ kiegyenlítõdik mindenki elõ mer bújni és bevállalja amit kell
és mindenki azt vesz fel ami neki tetszik...ezt sajnos meg kell szoknod😊
Most még menõ talán jövõre is aztán eltûnik mint az összes divat...És akkor megint ciki lesz a rózsaszín ahogy eddig is ez volt.. csak most jött ez a divathullám.