Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Aha.. tehát aki rózsaszínt húz az buzi. :9

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
javítása: rózsaszín 😄

sz4bolcs
valóban? Ez csak egy piros póló felhúzásán múlik?

Marki
Én a mennyekben járnék.
Felgyûrném az ujjait, láthatóvá téve a szolis, koxos karomat, leborotválnám a szemöldökömet, és a csajom szemceruzájával másat festenék, mert hát jogom van hozzá. A gyantázott mellkasomat kidülleszteném, a derekamra tenném a kezemet, riszálnám a tangabugyis seggemet, azzal együtt, hogy a zacsesz lehetõleg ne buggyanjon ki. Ezután beülnék a BMW-m be, elmennék a diszkóba, felszednék két tekiláért sz**ó csajt, és boldogan élnék <#gonosz1>

Vicceltem. Nincs az a pénz, amiért felvenném. Én büszke vagyok arra, hogy hímvesszõvel születtem 😊

KoЯn

cool trendi csávónak érezném magam, aki követi a divatot és lenézném azokat, akik buzinak néznek emiatt - a fikázásokat betudnám annak, hogy irigykednek a körülöttem hemzsegõ bomba csajokra.

sz4bolcs
Tényleg, Ti hogy éreznétek magatokat rózsaszín pólóban, és miért?

sz4bolcs
Nem tudom. Miért kéne követni egyáltalán? Amúgy soha nem volt rózsaszín pólóm, és nem is tetszik. :-)

Marki
Ha az lenne a divat, hogy a fiúk (a rózsaszín pólóra persze) egy melltartót is felcsatolnak, követni kéne csak azért, mert trendi?

KoЯn

sz4bolcs
Van egyéniségem, van egyéniségem. Ha túl sokszor hallom, azt fogom hinni, hogy egy csorda béget.

Marki
Úgy látom, nem értetted meg, mire akarok kilyukadni<#pardon1>

KoЯn

én nem problémázok ilyesmiken
vegye fel, ha neki tetszik
és azért azt se mondhatom, h zéró a toleranciám bár pár ember nagyon irritál
de nem azért ahogyan kinéz hanem amit csinál- mi van rajta de véleményt én is alkotok a külsõ alapján
és ne mondja nekem senki, hogy nem ítél el embereket soha csak a kinézete alapján! ez benne van az evolúció miatt az emberben, az hogy megnézi milyen a másik és véleményt alkot-felméri milyen veszélyt jelent saját magára meg a környezetére milyen vetélytárs stb
ne felejtsük el sose ezt. persze vannak akik ezt tagadják, de tudatalatt õk is csinálják
szóval a kinézet igenis számít, mint ahogy az is , hogy hogyan nézel ki

violence can be used for good - JUSTICE

picket
"Szerintem is értékelendõbb egy nyitott ember, aki felvesz egy rózsaszín pólót mert tetszik neki, mint egy olyan valaki, aki a beszûkült elméjében ideológiákat gyárt a rószaszín póló és az emberi értékek közt."

"Anyukám is mindig óvott attól, hogy a külsõségek alapján ítéljek meg valakit. De ha holnap tetkókkal, piercinggel mennék haza, akkor hova tûnne ez az elképzelés? Már csak ilyen szelektíven gondolkodunk. :-)"

Na most akkor olvasd csak el egymás után a kettõt, és próbálj elvonatkoztatni a póló színétõl, meg a tetkóktól...

Amúgy nem értem, hogy milyen ideológiát gyártok a fejemben (?). Nem mondtam, hogy aki rózsaszín pólót vesz - férfi létére - annak hirtelen esik az IQ-ja 30 pontot, vagy valami hasonló. Buzi sem lesz tõle, hiszen kézzel-lábbal védekeznek itt a "trendy" emberek, hogy nem vonzódnak szexuálisan férfitársaikhoz. Egyszerû a dolog: aki bohócruhát vesz, az nem lesz hülye, de kiröhögik (de ez is a célja vele). Aki rózsaszín pólót vesz, az sem lesz buzi, de annak nézik. Ez nem ideológia. Ez társadalmi berögzõdés. Ettõl a társadalom nem lesz hülye. (Mint ahogyan attól sem leszel hülye, hogy a bohóctól azt várod, hogy vicces dolgot fog csinálni, hiszen a bohócok így szoktak viselkedni) És ettõl még nevetségesnek tartom azt, aki csak "mert trendy" rózsaszínben jár. Ha csak ennyi a magyarázat, akkor még jobban szórakozok rajta, és egyáltalán nem zavar, hogy a feje színe is a pólójával harmonizál a véleményem miatt. <#bee1>

&#3237;_&#3237;

sz4bolcs
Anyukám is mindig óvott attól, hogy a külsõségek alapján ítéljek meg valakit. De ha holnap tetkókkal, piercinggel mennék haza, akkor hova tûnne ez az elképzelés? Már csak ilyen szelektíven gondolkodunk. :-)

sz4bolcs
Szerintem is értékelendõbb egy nyitott ember, aki felvesz egy rózsaszín pólót mert tetszik neki, mint egy olyan valaki, aki a beszûkült elméjében ideológiákat gyárt a rószaszín póló és az emberi értékek közt.

sz4bolcs
"Nem divatot kéne követni, janem úgy öltözködni, ahogy jól esik. "
-ja és gondolod, hogy aki rózsaszín pólót hord, az k*rva szarul érzi magát. 😄

Gerygrey
Van, hogy fekete pulóver veszek fel, van, amikor fehéret, van, amikor vajszínût.

Igen, és van amikor kéket, van amikor zöldet. De rikító citromsárgát tûzpiros és kék csíkokkal rajta barna szivecskékkel, libafos-zöldet fehér foltokkal, soha. Meg rózsaszínt. Divat ide vagy oda, vannak színek és színösszeállítások amik önmagukban ízléstelenek.
picket
Ezt most mondjuk nem értem, mert nem én kezdtem el nyomorékozni, és igazából nem is folytattam (egy gyenge poéntól eltekintve).

Akkor szerinted nyomorék az, akit idegesít. Gondolom úgy érted, hogy én. Csak ott tévedsz, hogy engem nem idegesít. Én kiröhögöm. Ha nem is nyíltan, és nem hahotázok az arcába, de azért felvidít, mint ahogyan az is felvidítana, ha mondjuk miniszoknyát hordana. Mert ez nem megszokott. Helyzetpoén, épp úgy, mintha egy öltönybe bújtatott majmot ültetnének a fõnököm helyére, azon is nevetnék, mert a majom nem oda való (az én emlékeim szerint).
És az én emlékeim szerint férfi és nõ különbözõ fajta és színû ruhákat ölt magára. Ha nem, akkor azt direkt azért teszi, hogy feltûnjön vele - esetleg az elöbb említett helyzetkomikum céljával.

u.i: ti csak nyomorékozzatok le mindenkit, meg szánalmasozzatok, ebbõl ugyanis pontosan lejön, hogy milyen ember vagy <#ticking>

&#3237;_&#3237;

Marki
Én pl. nem követek semmilyen divatot. Nem tudom, miért kell különbözõ rétegekbe sorolni az embereket az öltözködésük miatt.

Van, hogy fekete pulóver veszek fel, van, amikor fehéret, van, amikor vajszínût. Nem követek semmilyen divatot, mert saját egyéniségem van. És nem tartok igényt arra, hogy nagy tömegeket kelljen követnem. Nem a ruha teszi az embert.

KoЯn

ezel az eszmefuttatással nem az a nyomorék aki rózsaszínt hord, hanem akit ez idegesít

picket
"Nemtudom h ti milyen stilusuak vagytok de sztem vmi ilyen rocker dark goth vmi ilyen szar gondolom..." - Nem tanította az óvónéni, hogy rózsaszínen és feketén kívül még más is van?

"Sztem vannak sokkal durvabb dolgok mint a rozsaszín polo..." - Férfiemberen nem sok durvább van.

"Egyepkent se ertem mert baj ha vki koveti a divatot..." - Egyébként tudom, hogy vesszõparipám, de helyesírás! Amúgy nem az baj, ha követed a divatot, de az baj, ha mindent beveszel gondolkozás nélkül, mert divatos.

"...es nem nyomorek... Pl acélbetétes bakancs..." - Nem a bakancs a nyomorék, hanem akit megrúgnak vele. <#idiota> Amúgy ha már divatról beszélsz, akkor elmesélném, hogy a "bakancs" is egyfajta divat, csak esetleg te követsz egy másik divatirányzatot.

&#3237;_&#3237;

mert altalaba azok csicskulnak
lol😄😄😄 "rocker dark goth"
Te egy tipikusan beszûkült látókörû balfasz vagy, aki úgy képzeli, hogy aki nem ilyen trendy, az rocker, dark vagy éppen goth.
Nemtudom h ti milyen stilusuak vagytok de sztem vmi ilyen rocker dark goth vmi ilyen szar gondolom... Sztem vannak sokkal durvabb dolgok mint a rozsaszín polo...Egyepkent se ertem mert baj ha vki koveti a divatot... es nem nyomorek... Pl acélbetétes bakancs...
Marki
Csináltam ilyent:

<#smile>

KoЯn

picket
"Nem tudom miert gaz ha valaki rozsaszín polot hord ez a trendy..." - megválaszolod a saját kérdésedet? Átalakítanám egy kicsit, ha megengeded: Azért gáz rózsaszín pólót hordani, mert nem másért hordod, csak azért mert "trendy". Ha meg jó érzés hordani, na akkor buzi-e vagy <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
*** pink header warning! ***

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

az 😊

Marki
Tudom, ezt én is tapasztalom 😊

KoЯn

Marki
A legtöbb háttérba szorultból, kiközösítettbõl orvos, vagy más egyéb tekintélyes ember lesz. Mert az tudott maradni; akinek érzi magát nem pedig a többséghez csapódni.

KoЯn

ezért jó az egyetem mert ott mindenki leszarja hogy nézel ki ha kvajóarc vagy és nem vagy bunkó
rózsaszín vagy tökmindegy milyen pólóban
az izlés az is szubjektív szóval ki nem szarja le ki miben van?😄 úgyse tudsz rajta változtatni

Ez a te privat vélemenyed... Szerintem pedig azok szorulnak hatterbe az iskolaba akik seggfejek... Az meg csak veletlen h az osszes seggfejnek nyomi az izlese es balfaszul otozkodik... En nem ugy valogatom haverjaim h mindene markas v nem hanem h mekkora arc jofej e partyarc e stb stb stb.... Jah es azert mert neked mondjuk nem teccik vmi az masnak tecchet...
Marki
Ha valaki a divatot követi, az elismeri, hogy nincs saját egója. Melelsleg a rózsaszín nem egészen a férfiasság színe. Nem divatot kéne követni, janem úgy öltözködni, ahogy jól esik. Szerintem felháborító, hogy már az iskolában ki vannak közösítve azok, akik valamiért (pl. anyagi okok miatt) nem tudnak beszerezni valamilyen divatos cuccot. Teljesen háttérbe szorulnak az emberi értékek, csak mert a birka többség követi a flancot...
... ami mellesleg ízléstelen is.

KoЯn

Viccesek vagytok... Nem tudom miert gaz ha valaki rozsaszín polot hord ez a trendy... Egy buzi buzi marad fekete poloban is. Szoval attol mert rozsaszín polod van nem vagy buzi... Egyepkent sztem fajn a rozsaszín polo nekem mondjuk nincs de sztem tok jo. Egyepkent nem tom mert baj az ha valaki koveti a divatot? Azert mert ti ilyen bekockult looserek vagytok pcbajusszal azert meg vki oltozkodhet normalisan... Ennyi.
Marki
Rózsaszín fejlécet is egyre több SG-s fiú használ, ez is trendye <#smile>

KoЯn

gameplusz
Nice 😄DDDDDDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Harly18
törölt hozzászólás

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

péder

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Harly18
Barbie Beetle 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
És a rózsaszín szivecskék milyenek?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

péder
persze<#idiota>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

SRobert
Saját cuccok? 😛 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

péder

péder

metrószexuális rész-nagyon jó pedig én nem birom a south parkot

Nos, nézzétek meg a South Park 7. évad 8. részét, igazán a témába vág😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

tegnap láttam a westendben egy tök jó rózsaszin hosszujju polot, nyakánál és ujja legvégénvégén fehér szegély, és a közepén elején egy nagy fehér halálfej, de nagyon dizájnos. 2500, gondolkodtam rajta megvegyem e, aztán nem 😊

én is egybõl rá asszociáltam 😊

t0mmy
mint brúsz vilisz 😛