2404
-
Cat #2203 ha tudná hogy a ruhák 99%-át kínában gyártják... :) -
Basszus, ne idegelj. Neked 2 kategória van? Armani, vagy kínai? OMG :| -
Mert én ahányszor voltam a kínaiba vagy hasonló kategóriába sorolható üzletbe, sose láttam olyan ruhát ami tetszene, legyen az nadrág(kivéve farmer) póló, cipő. Még a Smith's be vannak olyan pólók amik tetszenek és olcsók. -
Azért mondtam hogy kinek mi tetszik. -
"mert azért akkor is máshogy néz ki mint egy 9ezres póló"
na ez az ami nem igaz. -
Azt most csak egy példának írtam, akkor írom helyette hogy gas,retro,saxoo...
Amúgy van eredeti armani póló 6ért is, csak nem mind1 milyen armani, mert ugye 5 fajátja van, és ha megnézed a hivatalos oldalán akkor meglátod hogy elég olcsón is tudsz rendelni armani cuccot.
De pl. a sensoba a dolce farmer 32 volt, és az a bolt nem arról híres hogy tele van hamisítvánnyal. Inkább a Ralph Lauren v. a hugo boss 40, dolcet már lehet venni 20ért is.
-
Hát akko sznob vok, most mit csináljak vkinek ilyennek is kell lenni.
Nekem se minden ruhám márkás, csak az amit suliba vagy szórkozóhelyre veszek fel. Azt nem mondtam hogy olcsón nem lehet jót venni, persze vannak 3ezerért is faxa jó minőségű pólók, csak nekem azok nem tetszenek, mert azért akkor is máshogy néz ki mint egy 9ezres póló, persze ott is vannak csúnyák, sőt... De nekem ezek tetszenek, mégha hülyének is néznek hogy kiadok 15öt egy pólóért akkor is megveszem. -
Otthon nagyon el vannak szállva a ruhaárak, nyugat EU-ban szint minden országban találsz olyan boltot, ahol 4-5 euróért veszel MINŐSÉGI pólokat. -
hairdresser #2195 nekem a legdrágább polóm itthon még ismeretlen márka és 16e-be került,de azon van minden cipzáron keresztül a bugyiig :)))
és rózsaszín is van benne,és hetero vagyok :)) -
hairdresser #2194 és ami 9rongyos armani az hamisítvány,mint a összes dolce amit ien áron kapsz meg,egy eredei d&g poló 40e Ft-nál kezdődik és egy nadrág 60nál vagy akár még több -
Cat #2193 Én a felét is sokallom érte. Most van akció Springfieldben, 5e-ért kapsz KETTŐT. -
Ez nem ízlések és pofonok kérdése, ez sznobizmus. Egy póló nem attól néz ki jól, mert 9 rongyért veszed és Armani felirat van rajta. Nekem vannak kurva márkás, drága és iszonyat gagyi (ahhoz képest!) cuccaim és van olyan pólóm, amit 4, azaz NÉGY euróért vettem Spanyolországban egy NO LOGO feliratú boltban. Fantasztikus minőségű anyag, kb. 50x volt mosva és semmi baja. Kényelmes és jól áll. -
jó-jó, kinek mi a reális, de én ennyibe szoktam venni a pólókat, és leszögezem hogy nem csak az a lényeg hogy pl. armani legyen, hanem hogy jól is nézzen ki, és nekem ált. csak ezek tetszenek. Dehát izlések és pofonok... -
Reális ár? Egy darab pólóért 9 ezer forint? Te mondd, hol élsz? Egy póló (még ha jó minőségű is) előállítási költsége pár 100 forint. Akkor ebből hogy lesz 9 rugó? Megmondom: divat és márka. Ennyi. De ettől ez k*rvára nem reális szerintem :( -
sztem nem nem menőségből írta be, meg sztem reális ár, és nem csak azé kerül ennyibe mert rózsaszín... -
Válasz minden kérdésedre: rózsaszín. Ha ez nem elég ok arra, hogy 9 pengőt kidobj egy előállítási költsége alapján valószínűleg olcsónak nevezhető tárgyra, akkor semmi. Ennek elég oknak kell lennie! Ezt mondja a divat. Engedelmeskedj, és hallgass!
(Ja és persze utána beírhatod sg fórumra, hogy te milyen menő vagy, hogy ennyit költesz rá, amitől kb mindenki hülyének néz, de biztos jó érzés) -
Cat #2187 9 ezerért egy darab poló? tévé van benne? kézzel van hímezve? muti már, mit tud. -
9 rugó, hol vetted, gondolom nem a kínaiba, milyet vettél, és mi késztetett rá hoy vegyél ilyen színű pólokat, nah de komolyan hogy-hogy vettél ilyen színűt?:) -
errrtu #2185 de jó neked
lehetek a barátod? -
ma vettem 2 rozsaszin polot (eletem elso pink poloi) egyik laza 9rongy volt :D -.- -
Cat #2183 bármi elképzelhető. -
Kérdezd meg tőlük 
Amúgymeg már csak a bannerből is látszik, hogy itt divatbuziságról van szó. -
aki rózsaszínbe jár az bu*i? akkor a tesitanárom meg a számtektanár buzi??? -
Egy hölgyen mindenféleképp
-
a zsírkereskedő #2179 vigyázz mert lebuziznak a szűklátókörűek -
azért egy rózsaszín ing tud elegáns lenni... -
A szigorú arcú bácsi úgy néz ki, mint aki különösen örül annak, hogy rózsaszínben pózolhat 
"Vezető tervezők előszeretettel használják a rózsaszínt szállodák, éttermek belsőiben is műanyag és plexi bútorokkal..." - Kinőttél a babaházasdiból, mehetsz szállodába
-
exider #2176 ki a faszomat érdekli sok kis köcsög ember miben jár, szánalmas topik meg én is :) -
Cat #2175 "Nos, nem halogatjuk tovább, és eláruljuk melyik az év színe a szakértők szerint. Ez pedig nem más, mint a 70RR 54/153. Elegáns, kifinomult, és férfias. Igen, ez a rózsaszín. Idén a rózsaszín kiszabadul történelmi és kulturális béklyójából, és új kontextusba helyezve eredeti kifejező eszköze lesz a karakteres szobabelsőknek, a kifinomult szalon hangulat megteremtőjévé válik. Az elmúlt századok némelyikében a rózsaszín a feminin és romantikus atmoszférák kelléktárába tartozott, a rózsaszín összetéveszthetetlen identitást adott a lányoknak, ellenállhatatlan vonzerőt a cukros süteményeknek, és dollár milliókat a kozmetikai iparnak. 2007 legígéretesebb színe azonban tartalmaz egy csipetnyi szürkét, ami elegánssá és szofisztikálttá teszi, főképpen, ha feketével, sötétbarnával vagy hűvösebb zöld árnyalttal párosítjuk. A pink virágkorát éli, elég ha csak megnézzük a Burberry kockás szöveteket, a káró mintás pulóvereket, a rózsaszín zsebkendőkkel megbolondított hajszálcsíkos öltönyöket, vagy robogókat.
Vezető tervezők előszeretettel használják a rózsaszínt szállodák, éttermek belsőiben is műanyag és plexi bútorokkal, avantgarde üvegekkel és porcelánokkal. A rózsaszín tehát végre megmutathatja sokoldalúságában rejlő szépségét az oly sokáig tartó, babaiparra szorítkozott korlátozottsága után. S ne feledkezzünk meg arról az apró részletről sem, hogy a rózsaszín éppen a disznó évében válhatott uralkodó színné."
http://www.hg.hu/?hg3=cikk_reszletes&cikk_id=1747
-
Van több kép is, de én nem régóta nézem a topicot.. -
Ez csak amolyan best of pink shirt, volt még a topicban pár díszpéldány -
amugy ezek az egyetlen emberek akiket találtatok rózsaszín poloba, akik a bannerba vannak, vagy direktbe mentetek arra, h ilyen nyomi emberek legyenek rajta?:D -
Hamar észrevetted
-
csak 1x nyomjad meg azt a gombot te épeszű srác. -
de az épeszűséggel igen :) -
de az épeszűséggel igen :) -
a rozsaszin nem függ össze a melegséggel sztem. -
Torokorszag , Club Voyage Salge Beach ... ismerema pasit :D Na nem ugy :D -
-
thx