2404
  • IMYke2.0.0.0
  • Flórika
    Fúj, dehogyis. :DDD Ne feledd, én öreg vagyok, a "mi időnkben" még IGAZI rockerek voltak, nem ilyen csicska divatmajmok!!!4 :DDD Lásd: Tokio Hotel. =DDDDD

Nem, amúgy olyan srácokra gondolj, mint a régi Guns N' Roses tagjai (Slash forevaaa!!! :DDD), vagy a Bon Jovi (dettó régen, bááár Jon mellszőrzete már fiatalon se volt piskóta xD), Ugly Kid Joe, Pearl Jam, stb... :))
  • Shiwo
    nekem a vállamon hibádzik, a többi stimmel :) nem is fázok éccaka nyitott ablaknál úgy mint az asszony :)
  • Shiwo
    ezt speciel én sem tudom, pedig 99%-ban rockot és metált hallgatok..fekete rucijaim listája meg kimerül 2 fekete pólóban ,1 fekete pulcsiban meg 1 fekete kabát..
  • IMYke2.0.0.0
    [Büszke magára, mert szőrös a mellkasa, a válla, a hónaljkutyája is megvan, a karjai, kezei sem szőrtelenek, megvan a "nyíl" a hasikáján és a kismókus is elvan a bozontosban.]
  • React
    jól álcázom :))
  • React
    :DDDD "ha egy kanadai favágó este otthon epilál az már túl a barátságon"

Sztem is kell egy férfira szőr! :))
  • armageddon666
    és #21-es hszből jöttem rá hogy lány vagy. amugy nem jöttem volna rá XD
  • React
    a mértéket nem ismerik az biztos, bár amúgy se értem ezt az egészet... ha vki rocker(szeret egy bizonyos műfajt), miért kell full feketében járnia?
  • G_ArchAngel #728
    Viva Kristóf is így kezdte, aztán utána a barátja epilálta...:)

Oké, te sportolsz (ha jól emlékszem), így könnyebb fenntartani egy higiéniai normát, de ha egy kanadai favágó este otthon epilál fenyőgyantával, az már "túl a barátságon"...

egy férfira kell a szőr, attól (is) férfi - ha kezd megválni a külső jegyektől, akkor ott melegedés van folymatban...
  • React
    igen, általában azt hiszik, aztán csekkolnak aztán kapcsolnak! :)

Hááát ha 1 pici ott van az okés, de én ott pl jobban szívlelem ha nincs :)
  • Flórika
    Jééé, én egészen eddig abban a hitben éltem, hogy te... fiú vagy. xDDD De közben csekkoltam a profilodat. :))

Nekem még a mellkasra is kell egy icike-picike. :DDD
  • F1re
    hmm vannak normal rockerek is de l akik full feketebe vannak fekete a szemuk mdinehol meg a kormuk is meg midnen sztem azok ugyna ugy buzik :D mar sorry ha te azokat csiped
  • Dying Soul
    Más kultúrkör, igen. :)
  • Flórika
    LOL, miért, mi esküvőnkön - igaz, csak polgári volt - mindkét tanú (két barátnőm) TALPIG feketében volt. xDDDDD Kedvesen megkérdeztem tőlük, hogy ugyan, nem lett volna-e MÁS ruhájuk? :DDDDD De végülis csak nevettünk az egészen, nem lett "elátkozva" a házasságunk... xDDD
  • Dying Soul
    Régen simán, engem most sem botránkoztatna meg, annyira mindegy, hogy néz ki az asszony, nem a ruháját veszem feleségül. Persze egy alapszint kell, de a fekete efölött van. :)
  • React
    azér a srácok ne legyenek csupaszok, az gáz lenne ha én jobban szurnék, mint ő :))))
  • React
    nem tudom, sztem is lábra/karra kell, de a mellkason én pl nem szívlelem ha prém van :))
  • React
    :)))
  • a zsírkereskedő
    a szőr sztem maximum fejen megy el...
    csupaszok lettünk azért hordunk ruhát(értsd rózsaszín pólókat:D:D), hogy megvédjen minket az időjárástól stb..a fanszőrzetnek van még funkciója a nemiségben amúgy a többi teljesen felesleges és eltávolítható nemtől függetlenül
    szerintem:D
  • Shiwo
    hát, japánban ne menj benne temetésre..
  • IMYke2.0.0.0
    Adjatok egy jó témát, és miénk az SG Fórum :)))))))))
  • G_ArchAngel #715
    főleg esküvőn a mennyasszonynak...:)
  • Shiwo
    1. Rózsaszín pólós bu*ik
    2. Foci VB 2006
    3. Football Manager
    4. Photoshoppal autotuning
    5. Battlefield 2
    6. Érettségi
    7. PSP
    8. Titan Quest
    9. World of Warcraft
    10. Haditechnikai Topic

a foci bealázva...
  • Dying Soul
    Úgyis van, fekete a legjobb szín, mellékesen minden alkalomra elegáns. :)
  • Shiwo
    amúgy sztem a "sztárok" vannak nagy szarba, mert a különböző teve-adók style-emberkéi felvetetnek velük minden ocsmányságot..
  • Flórika
    Egyértelmű! Igenis kell a szőr egy FÉRFIRA! :) Nem az olyan beteges dolgokra gondolok, mint amikor szegény abba a típusba tartozik, akinek a hátán is dús, vastag prém van - láttam már ilyet xD -, de lábra, karra KELL. :) Sőt, én még a szemöldöküket is csak extrém esetben szedetném ki, ha mondjuk a fél homlokát beterítni. xDDD

Igaz, én 14 éves korom óta a "rocker" srácokra bukom, azzal meg nem összeegyeztethető a hímringyós imidzs. xDDDDDD
  • Shiwo
    ok, csak sorrendbe haladok az uccsó olvasottól és nem láttam..
  • Fido4life
    Jujj ez most mekkor elmebeteg a BK-ban, nem is nézem :DDDDDDDDDDDDDd
  • IMYke2.0.0.0
    Volt is valamelyik xar reggeli tévéműsorban [RTL?] a témában - értsd: homik. A kedvesével együtt a tisztességes, nem kirakat buzik táborát szélesítik [mondjuk, ennek ellentmondani látszik ez a nagyon toleránciára hajazó médiahullámban szereplése].

• Shiwo
    milyen 1 nap ?!? ~13 óra !!
  • React
    csak ketten írtuk elötted :P
  • G_ArchAngel #705
    nekem az a furcsa, hogy miért azok lesznek a radiátorok, akik sokat foglalkoznak a testükkel vagy máséval?

stylist, divattervező, színész, énekes, sportoló...

azok ferdülnek el, akik szemelőtt vannak - megkaphatnak a másik nemből szinte mindenkit, de nekik nem kell...

beteg világ ez, lehet eddig is az volt, de legalább a mélyben, most divat a szart felböfögni....:(
  • Shiwo
    a zöld rucis csaj mellett lévő csákó bevallotta hogy buzi..
  • F1re
    fujjh meg 1 buzi pfujj :D na jo nem :) hmm sztem monnyu az buzis aki full leborotvalja pl a labat kezet
  • a zsírkereskedő
    metrószexuálisok...:D jó is az:D
    férfi is lehet igényes és persze vannak akik túlzásba is viszik
    az én szemöldököm is vékony és kvára leszarom ki mit gondol róla nekem meggyőződésem h jobb így mint összenőve centis vastagon
    de én nagyon testszőrellenes vagyok szóval aki szőrös az nálam nem menő:D
    uff bevallottam és nem vagyok ettől se homi se biszex
  • Flórika
    Igen, az új állatfaj, a metroszexuálisok! xDDD Hálát adok az Istennek, hogy párom nem tartozik közéjük!!! :))
  • React
    Mondjuk ahogy észreveszem, azok a fiúk, akik rózsaszínt hordanak, nagyon adnak a külsejükre, fontosnak tartják, hogy néznek ki, és valószínűleg 3 órákat töltenek a tükör elött :))
  • F1re
    /OFF :D
    faszom sorry ahol nincs p betu csak msot voltam lanon es kapot 1 picit a billentyum es nem mindig muxik a pppppppppppp
  • React
    Vivás a srác, és jah beismerte, hogy meleg, és ha jól hallottam 4-5 éve van barátja...