Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[/spam]™
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de nem ilyen szennyaloldalra gondoltam
hanem valami komoly összefoglalóra...
[/spam]™
😄DDDDDDDDDD LOOOOOOOOOOOOOOOL
REAL MADRID
http://www.lohere.net - a MagyarChan
általában bulizni járnak ilyenben, az utcán csak azóta látok mióta ilyen meleg van.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
REAL MADRID
asszem egyszer már találkoztam ilyennel (mármint oldallal) 😊
[/spam]™
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
amire õszintén szólba magasról teszek.
de én akkor sem értem, hogy mé hordanak a férfiak "cuki" színû pólót/inget
[/spam]™
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
én egy önzõ ember vagyok. ezvan.
egyébként az a homófób hozzállás illetve sztereotípia, miszerint a melegek hordanak rózsaszínt.
nade mindegy, eleinte a bikinit is ellenezték 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mind közül az a legrosszabb :c
1. Az hogy valaki rózsaszin polót hord, még nem meleg.
2. A melegek nem hordanak rózsaszín polót.
Akkor mi is a topic témája?
azok a dolgok amik zavarnak próbálom elkerülni, vagy figyelmen kívül hagyni õket.
ha pattogok se lesz másképp.
olyan emberekkel és környzettel veszem magam körül ami nekem kellemes és kész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S ide - és a témához - erõsen tartozik ez a túlzott liberalizmus is. Nem, nem vagyok konzervatív, de az embertelen szélsõségeket sem szeretem!
A puzik legyenek puzik, de a 4 fal között, és az utcán se kelljen heterókat dugni, nyáladzni látnom!
A kivillanó zsír-, és pattanásos dekoltázsoktól már amúgy is hánynom kell, nem kellene tetézni.