2404
-
-
Fúj, dehogyis. :DDD Ne feledd, én öreg vagyok, a "mi időnkben" még IGAZI rockerek voltak, nem ilyen csicska divatmajmok!!!4 :DDD Lásd: Tokio Hotel. =DDDDD
Nem, amúgy olyan srácokra gondolj, mint a régi Guns N' Roses tagjai (Slash forevaaa!!! :DDD), vagy a Bon Jovi (dettó régen, bááár Jon mellszőrzete már fiatalon se volt piskóta xD), Ugly Kid Joe, Pearl Jam, stb... :)) -
nekem a vállamon hibádzik, a többi stimmel :) nem is fázok éccaka nyitott ablaknál úgy mint az asszony :) -
ezt speciel én sem tudom, pedig 99%-ban rockot és metált hallgatok..fekete rucijaim listája meg kimerül 2 fekete pólóban ,1 fekete pulcsiban meg 1 fekete kabát.. -
[Büszke magára, mert szőrös a mellkasa, a válla, a hónaljkutyája is megvan, a karjai, kezei sem szőrtelenek, megvan a "nyíl" a hasikáján és a kismókus is elvan a bozontosban.] -
React #732 jól álcázom :)) -
React #731 :DDDD "ha egy kanadai favágó este otthon epilál az már túl a barátságon"
Sztem is kell egy férfira szőr! :)) -
és #21-es hszből jöttem rá hogy lány vagy. amugy nem jöttem volna rá XD
-
React #729 a mértéket nem ismerik az biztos, bár amúgy se értem ezt az egészet... ha vki rocker(szeret egy bizonyos műfajt), miért kell full feketében járnia? -
G_ArchAngel #728 Viva Kristóf is így kezdte, aztán utána a barátja epilálta...:)
Oké, te sportolsz (ha jól emlékszem), így könnyebb fenntartani egy higiéniai normát, de ha egy kanadai favágó este otthon epilál fenyőgyantával, az már "túl a barátságon"...
egy férfira kell a szőr, attól (is) férfi - ha kezd megválni a külső jegyektől, akkor ott melegedés van folymatban... -
React #727 igen, általában azt hiszik, aztán csekkolnak aztán kapcsolnak! :)
Hááát ha 1 pici ott van az okés, de én ott pl jobban szívlelem ha nincs :) -
Jééé, én egészen eddig abban a hitben éltem, hogy te... fiú vagy. xDDD De közben csekkoltam a profilodat. :))
Nekem még a mellkasra is kell egy icike-picike. :DDD -
F1re #725 hmm vannak normal rockerek is de l akik full feketebe vannak fekete a szemuk mdinehol meg a kormuk is meg midnen sztem azok ugyna ugy buzik :D mar sorry ha te azokat csiped -
Más kultúrkör, igen. :) -
LOL, miért, mi esküvőnkön - igaz, csak polgári volt - mindkét tanú (két barátnőm) TALPIG feketében volt. xDDDDD Kedvesen megkérdeztem tőlük, hogy ugyan, nem lett volna-e MÁS ruhájuk? :DDDDD De végülis csak nevettünk az egészen, nem lett "elátkozva" a házasságunk... xDDD -
Régen simán, engem most sem botránkoztatna meg, annyira mindegy, hogy néz ki az asszony, nem a ruháját veszem feleségül. Persze egy alapszint kell, de a fekete efölött van. :) -
React #721 azér a srácok ne legyenek csupaszok, az gáz lenne ha én jobban szurnék, mint ő :)))) -
React #720 nem tudom, sztem is lábra/karra kell, de a mellkason én pl nem szívlelem ha prém van :)) -
React #719 :))) -
a zsírkereskedő #718 a szőr sztem maximum fejen megy el...
csupaszok lettünk azért hordunk ruhát(értsd rózsaszín pólókat:D:D), hogy megvédjen minket az időjárástól stb..a fanszőrzetnek van még funkciója a nemiségben amúgy a többi teljesen felesleges és eltávolítható nemtől függetlenül
szerintem:D -
hát, japánban ne menj benne temetésre.. -
Adjatok egy jó témát, és miénk az SG Fórum :))))))))) -
G_ArchAngel #715 főleg esküvőn a mennyasszonynak...:) -
1. Rózsaszín pólós bu*ik
2. Foci VB 2006
3. Football Manager
4. Photoshoppal autotuning
5. Battlefield 2
6. Érettségi
7. PSP
8. Titan Quest
9. World of Warcraft
10. Haditechnikai Topic
a foci bealázva... -
Úgyis van, fekete a legjobb szín, mellékesen minden alkalomra elegáns. :) -
amúgy sztem a "sztárok" vannak nagy szarba, mert a különböző teve-adók style-emberkéi felvetetnek velük minden ocsmányságot.. -
Egyértelmű! Igenis kell a szőr egy FÉRFIRA! :) Nem az olyan beteges dolgokra gondolok, mint amikor szegény abba a típusba tartozik, akinek a hátán is dús, vastag prém van - láttam már ilyet xD -, de lábra, karra KELL. :) Sőt, én még a szemöldöküket is csak extrém esetben szedetném ki, ha mondjuk a fél homlokát beterítni. xDDD
Igaz, én 14 éves korom óta a "rocker" srácokra bukom, azzal meg nem összeegyeztethető a hímringyós imidzs. xDDDDDD -
ok, csak sorrendbe haladok az uccsó olvasottól és nem láttam.. -
Jujj ez most mekkor elmebeteg a BK-ban, nem is nézem :DDDDDDDDDDDDDd -
Volt is valamelyik xar reggeli tévéműsorban [RTL?] a témában - értsd: homik. A kedvesével együtt a tisztességes, nem kirakat buzik táborát szélesítik [mondjuk, ennek ellentmondani látszik ez a nagyon toleránciára hajazó médiahullámban szereplése].
-
milyen 1 nap ?!? ~13 óra !! -
React #706 csak ketten írtuk elötted :P -
G_ArchAngel #705 nekem az a furcsa, hogy miért azok lesznek a radiátorok, akik sokat foglalkoznak a testükkel vagy máséval?
stylist, divattervező, színész, énekes, sportoló...
azok ferdülnek el, akik szemelőtt vannak - megkaphatnak a másik nemből szinte mindenkit, de nekik nem kell...
beteg világ ez, lehet eddig is az volt, de legalább a mélyben, most divat a szart felböfögni....:( -
a zöld rucis csaj mellett lévő csákó bevallotta hogy buzi.. -
F1re #703 fujjh meg 1 buzi pfujj :D na jo nem :) hmm sztem monnyu az buzis aki full leborotvalja pl a labat kezet -
a zsírkereskedő #702 metrószexuálisok...:D jó is az:D
férfi is lehet igényes és persze vannak akik túlzásba is viszik
az én szemöldököm is vékony és kvára leszarom ki mit gondol róla nekem meggyőződésem h jobb így mint összenőve centis vastagon
de én nagyon testszőrellenes vagyok szóval aki szőrös az nálam nem menő:D
uff bevallottam és nem vagyok ettől se homi se biszex -
Igen, az új állatfaj, a metroszexuálisok! xDDD Hálát adok az Istennek, hogy párom nem tartozik közéjük!!! :)) -
React #700 Mondjuk ahogy észreveszem, azok a fiúk, akik rózsaszínt hordanak, nagyon adnak a külsejükre, fontosnak tartják, hogy néznek ki, és valószínűleg 3 órákat töltenek a tükör elött :)) -
F1re #699 /OFF :D
faszom sorry ahol nincs p betu csak msot voltam lanon es kapot 1 picit a billentyum es nem mindig muxik a pppppppppppp
-
React #698 Vivás a srác, és jah beismerte, hogy meleg, és ha jól hallottam 4-5 éve van barátja...