2404
  • Goth
    :DASDASDDDDDDDDDDD
  • Goth
    naigen, ez az egész teljesen relatív -.-
  • PíszLávJuniti
    hagyd :D
  • Takezó
    azét megjegyzem, hogy miért is te vagy a normális, és a "kinyithatómobilos" pasik nem?:D
  • Takezó
    te direkt írsz így, v sérült vagy?:|
  • Takezó
    férfiéxer a pirszing:D:D
  • Goth
    Volt egy idő amikor full feketében jártam. Azért mert az jött be nekem, ennyi az egész.
    Most már jobban kedvelem a világosabb szineket, főleg így nyáron -.-
  • PíszLávJuniti
    :A:D:AS:DAS:DSDD:
  • GregSB
    "...lovagolunk..."

Erről van egy jó film... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Dying Soul
    (Figyelj, tényleg hagyjuk ezt a témát, nincs kedvem belemászni és igen van pár olyan dolog a zene témakörben, ami kis szikraként működik nálam, jobb ezt hagyni.)
  • Lynx_TWL
    az én középiskolám tele volt ilyen "nemvagyokátlagos-engemnézzélmegjól" egyedekkel.
    azt nem vették csak észre, hogy egyáltalán nem egyediek, mert mind ugyanúgy nézett ki.
  • Lynx_TWL
    hülyeség... intoleráns-e vagy?
  • Lynx_TWL
    Gladiator megmondta, hogy mi unalmasak vagyunk, ő meg persze biztos "izgalmas" mert nyakkendőt vesz tornacipőhöz...
    alap probléma ott van, hogy ettől ő még ugyanolyan unalmas marad:)
    uszósapkát is felvehet csokornyakkendővel, hogy ne legyen átlagos,(mert nem átlagosnak lenni menő) max hülyének nézik.
  • F1re
    1et ertek :) +en sem szeretem a kinyithato mobilt :P :D

Sadist: jaja :D:D
  • Dying Soul
    Igen.
  • GTheo
    OFF: Nekem egy fekete Smog póló a kedvencem, az 1ik oszttársam jött párszor rózsaszín pólóba, hát enyhén mondva kicikizték a fiúk...
  • G_ArchAngel #761
    az, nem nagy, nem kicsi - formás, kemény, átlagos...

ha második gyerek után úgyérzi, hogy neki is kell és nem fogunk éhenhalni, akkor csináltassa meg - ennyit megérdemel egy nő, de míg legyőzi a gravítációt a természetes adottság, addig felesleges...
  • Sadist
    "- Óhh, Austin, szőrös vagy mint majom!
    - Igen bébi, de nagyon!"
  • React
    az asszonynak real? :)
  • G_ArchAngel #758
    hja, nem is lesz nekem szilikoncsöcsös barátnőm...:(
  • React
    lehet azér hordják a rózsaszín polót, mer menekülnek attól, hogy átlagosak legyenek :)) Gondolkozok ám a témán :D

• Lynx_TWL
    akkor te nem is vagy trendiee, hú de cikis csávó vagy!
  • Lynx_TWL
    mert a zene flémet szül?
  • Dying Soul
    Ezt mlgegyszer kérlek.

Ja és: HAGYJUK KI A ZENÉT, SENKINEK NINCS KEDVE FLÉMELNI.
  • Dying Soul
    Szerintem ezeknek a srácoknak is kiül a lelki világuk a rózsaszínben, nekem a feketében vagy a sötétkékben jön ki, ugyan az a helyzet. :)
  • G_ArchAngel #752
    jó most a rocker és a rózsafiú a két véglet...

én szinte mindent meghallgatok, különösen a gyönyörű hangú, hosszúcombú csoki-pacsirtákat (Beyonce, Ashanti, Toni Braxton...), mellette kócos, őszülő hajam van, körszakállal, szőrős mellkassal és lábbal, zöld/szürke/fekete/barna outdoor/streetwear ruhákkal...

egyszerű vagyok, mint a fakocka, fiatalkoromban megvolt minden nő, akit akartam, egyszersem kellett ezért tárcsákat emelnem, rózsaszín pólót felvennem pacskerral, szoliba nem feküdtem, mert az életem nagy részében sütött rám a Nap...
    nem érzem színtelennek az életem, mert az egyik kutyám fehér, másik fekete, a macskám meg szürke (ja, az autóm is szürke...)

utálom a szétnyílos mobilt egy férfi kezében, a feszülős ruhát, és a kozmetikázott fejet...

az ilyen inkább kerüljön el, és békében élhetünk...

a barátaim igazi férfiak, feleséggel, gyerekkel, szőrős mellkassal...
    sörözünk, meccset, F1-et, boxot nézünk, quadozunk, túrázunk, fotózunk, kerti bulikban húst sütünk, paintballozunk, gokartozunk, lovagolunk - egyikünk sem szolizik, nem hord testhezálló cuccokat, nem festi se a pofáját, sem a haját...

Normálisak vagyunk teljesen...

A neveltetésünk miatt - vidéki srácok - soha nem fogjuk a metró/transz/homoszexuális embereket megérteni, és talán elfogadni sem...
    A mi világunkban nem hordanak fiúk nőies színeket, értsd: rózsaszínt.
  • Flórika
    Osztom a véleményed! :) És nem igaz szerintem, hogy attól még, hogy rocker valaki, CSAK feketében/sötétkékben kell járnia. xP
  • F1re
    '*ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet*' eszt nem mondtam volna :D:D aki ien fekete gecikbe jar rengeteg ugy festi magat meg midnen buzis dolgot muvel undorito
  • React
    nekem semmi bajom az életérzéssel, azzal sincs gond, hogy szeretik a feketét.. .csak én magam még nem tudtam megérteni, miért kell a zoknijuktól kezdve a sálukig mindennek feketének lennie, és ettől vajon jobb lesz-e nekik, hogy elvesznek a sötétben! :) szóval sztem ettől azaz életérzés nem lesz több, vagy nem lesz jobb a zene :)) én sztem a mértéket -az öltözködésben is - ugyanúgy a változatosságot :)
  • Dying Soul
    Más életérzés, a rockerek vagy a metálosok többsége azért még mindig inkább magába forduló, mint sem, hogy nyílt, legalábbis szerintem ezért van. Kövezzenek meg, ha vmi nagy baromságot mondtam.
    *ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet*
  • React
    :))) jóéjt
  • Flórika
    Neked is baby, cupppppppp!

• CattiBrie
    tököm olvassa most ezt végig... meleg jó éjszakát! :D
  • F1re
    na akkor jo :)
  • Flórika
    Jó, hát selejt mindig volt. xDDD Mondjuk a Europe - zeneileg - ettől függetlenül rendben volt szerintem. :))
  • F1re
    leg jobb has szorzet ami az Austin powersznek van a arany szerszamba ien fasz alak :D az nagyon kemeny :D
  • a zsírkereskedő
    mondjuk igen a testépítéshez pont nem megy a testszőr ebben igazad van...
    viszont én 1 nő hatására kezdtem az alap "metroszexuálkodást"
    és ez a nő nem velem egykorú:D hanem 10essel idősebb
    nekem ez így tetszik most de nem fogok extrém irányzatba elfajulni
  • Shiwo
    nyah én lépek me vihar van (és ilyenkor nem szeretik ha megy a gép, mert már 1szer becsapott hozzánk a ménkű..)

kiváncsi vok reggelre hány nem olvasott üzi lesz, de sztem eléritek addig az 1000-et :D

• F1re
    jo kerdes azert hogy buzi legyen :D nem tom en utalom oket igenyetelenek foleg aki be gornyesztve terdig ero bakancsba jar es mesz az utcan ok vanank 10 mind ugyan ugy nez ki mint a daemonok asztan oda hivnak hgyo meg verjkenek de meg utnak es eltorik szinte a kezuk ojan vekony nemeik pff :D eleg nyomik bar mostanaba nem lattam sokat de volt 1 ido amikor anniyan voltak mint az oroszok
  • G_ArchAngel #738
    na, azért anno voltak olyan együttesek, akik már elég metro-k voltak, pl. Europe...