2404
-
Goth #777 :DASDASDDDDDDDDDDD -
Goth #776 naigen, ez az egész teljesen relatív -.- -
hagyd :D -
Takezó #774 azét megjegyzem, hogy miért is te vagy a normális, és a "kinyithatómobilos" pasik nem?:D -
Takezó #773 te direkt írsz így, v sérült vagy?:| -
Takezó #772 férfiéxer a pirszing:D:D -
Goth #771 Volt egy idő amikor full feketében jártam. Azért mert az jött be nekem, ennyi az egész.
Most már jobban kedvelem a világosabb szineket, főleg így nyáron -.- -
:A:D:AS:DAS:DSDD: 

-
"...lovagolunk..."
Erről van egy jó film... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
(Figyelj, tényleg hagyjuk ezt a témát, nincs kedvem belemászni és igen van pár olyan dolog a zene témakörben, ami kis szikraként működik nálam, jobb ezt hagyni.) -
az én középiskolám tele volt ilyen "nemvagyokátlagos-engemnézzélmegjól" egyedekkel.
azt nem vették csak észre, hogy egyáltalán nem egyediek, mert mind ugyanúgy nézett ki. -
hülyeség... intoleráns-e vagy? -
Gladiator megmondta, hogy mi unalmasak vagyunk, ő meg persze biztos "izgalmas" mert nyakkendőt vesz tornacipőhöz...
alap probléma ott van, hogy ettől ő még ugyanolyan unalmas marad:)
uszósapkát is felvehet csokornyakkendővel, hogy ne legyen átlagos,(mert nem átlagosnak lenni menő) max hülyének nézik.
-
F1re #764 1et ertek :) +en sem szeretem a kinyithato mobilt :P :D
Sadist: jaja :D:D -
Igen. -
OFF: Nekem egy fekete Smog póló a kedvencem, az 1ik oszttársam jött párszor rózsaszín pólóba, hát enyhén mondva kicikizték a fiúk... -
G_ArchAngel #761 az, nem nagy, nem kicsi - formás, kemény, átlagos...
ha második gyerek után úgyérzi, hogy neki is kell és nem fogunk éhenhalni, akkor csináltassa meg - ennyit megérdemel egy nő, de míg legyőzi a gravítációt a természetes adottság, addig felesleges... -
"- Óhh, Austin, szőrös vagy mint majom!
- Igen bébi, de nagyon!" -
React #759 az asszonynak real? :) -
G_ArchAngel #758 hja, nem is lesz nekem szilikoncsöcsös barátnőm...:( -
React #757 lehet azér hordják a rózsaszín polót, mer menekülnek attól, hogy átlagosak legyenek :)) Gondolkozok ám a témán :D
-
akkor te nem is vagy trendiee, hú de cikis csávó vagy! -
mert a zene flémet szül? -
Ezt mlgegyszer kérlek.
Ja és: HAGYJUK KI A ZENÉT, SENKINEK NINCS KEDVE FLÉMELNI. -
Szerintem ezeknek a srácoknak is kiül a lelki világuk a rózsaszínben, nekem a feketében vagy a sötétkékben jön ki, ugyan az a helyzet. :) -
G_ArchAngel #752 jó most a rocker és a rózsafiú a két véglet...
én szinte mindent meghallgatok, különösen a gyönyörű hangú, hosszúcombú csoki-pacsirtákat (Beyonce, Ashanti, Toni Braxton...), mellette kócos, őszülő hajam van, körszakállal, szőrős mellkassal és lábbal, zöld/szürke/fekete/barna outdoor/streetwear ruhákkal...
egyszerű vagyok, mint a fakocka, fiatalkoromban megvolt minden nő, akit akartam, egyszersem kellett ezért tárcsákat emelnem, rózsaszín pólót felvennem pacskerral, szoliba nem feküdtem, mert az életem nagy részében sütött rám a Nap...
nem érzem színtelennek az életem, mert az egyik kutyám fehér, másik fekete, a macskám meg szürke (ja, az autóm is szürke...)
utálom a szétnyílos mobilt egy férfi kezében, a feszülős ruhát, és a kozmetikázott fejet...
az ilyen inkább kerüljön el, és békében élhetünk...
a barátaim igazi férfiak, feleséggel, gyerekkel, szőrős mellkassal...
sörözünk, meccset, F1-et, boxot nézünk, quadozunk, túrázunk, fotózunk, kerti bulikban húst sütünk, paintballozunk, gokartozunk, lovagolunk - egyikünk sem szolizik, nem hord testhezálló cuccokat, nem festi se a pofáját, sem a haját...
Normálisak vagyunk teljesen...
A neveltetésünk miatt - vidéki srácok - soha nem fogjuk a metró/transz/homoszexuális embereket megérteni, és talán elfogadni sem...
A mi világunkban nem hordanak fiúk nőies színeket, értsd: rózsaszínt. -
Osztom a véleményed! :) És nem igaz szerintem, hogy attól még, hogy rocker valaki, CSAK feketében/sötétkékben kell járnia. xP -
F1re #750 '*ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet*' eszt nem mondtam volna :D:D aki ien fekete gecikbe jar rengeteg ugy festi magat meg midnen buzis dolgot muvel undorito -
React #749 nekem semmi bajom az életérzéssel, azzal sincs gond, hogy szeretik a feketét.. .csak én magam még nem tudtam megérteni, miért kell a zoknijuktól kezdve a sálukig mindennek feketének lennie, és ettől vajon jobb lesz-e nekik, hogy elvesznek a sötétben! :) szóval sztem ettől azaz életérzés nem lesz több, vagy nem lesz jobb a zene :)) én sztem a mértéket -az öltözködésben is - ugyanúgy a változatosságot :) -
Más életérzés, a rockerek vagy a metálosok többsége azért még mindig inkább magába forduló, mint sem, hogy nyílt, legalábbis szerintem ezért van. Kövezzenek meg, ha vmi nagy baromságot mondtam.
*ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet* -
React #747 :))) jóéjt -
Neked is baby, cupppppppp! 
-
tököm olvassa most ezt végig... meleg jó éjszakát! :D -
F1re #744 na akkor jo :) -
Jó, hát selejt mindig volt. xDDD Mondjuk a Europe - zeneileg - ettől függetlenül rendben volt szerintem. :)) -
F1re #742 leg jobb has szorzet ami az Austin powersznek van a arany szerszamba ien fasz alak :D az nagyon kemeny :D -
a zsírkereskedő #741 mondjuk igen a testépítéshez pont nem megy a testszőr ebben igazad van...
viszont én 1 nő hatására kezdtem az alap "metroszexuálkodást"
és ez a nő nem velem egykorú:D hanem 10essel idősebb
nekem ez így tetszik most de nem fogok extrém irányzatba elfajulni -
nyah én lépek me vihar van (és ilyenkor nem szeretik ha megy a gép, mert már 1szer becsapott hozzánk a ménkű..)
kiváncsi vok reggelre hány nem olvasott üzi lesz, de sztem eléritek addig az 1000-et :D
-
F1re #739 jo kerdes azert hogy buzi legyen :D nem tom en utalom oket igenyetelenek foleg aki be gornyesztve terdig ero bakancsba jar es mesz az utcan ok vanank 10 mind ugyan ugy nez ki mint a daemonok asztan oda hivnak hgyo meg verjkenek de meg utnak es eltorik szinte a kezuk ojan vekony nemeik pff :D eleg nyomik bar mostanaba nem lattam sokat de volt 1 ido amikor anniyan voltak mint az oroszok -
G_ArchAngel #738 na, azért anno voltak olyan együttesek, akik már elég metro-k voltak, pl. Europe...