Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl nem lehet bajuk, hogy itt egy kicsit flémelgetünk... <#gonosz1>#gonosz1>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
<#mf2>#mf2>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha seggberekja homopajtását abból nem, lesz poronty max mûtét .. :| és mék undorító is...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a cigi meg a pia azok tényleg TERMÉSZETES dolgok,nincs olyan ember aki életében legalább egy slukkot ne szívott volna,vagy egy korty sört ne ivott volna.Na persze túlzásba nem kell esni,alkoholistámnak nem kell lenni de néha néha egy hétvégi bebaszás a haverokkal azért jó dolog.Cigit is kb. hetente 5 szálat ha szívok.Ez még nem ártalmas.Na persze valamire kell fogni azt a sok betegséget fogjuk hát rá a cigire.Nagyfaterom fiatalkorába cigizett, ivott és most 94 éves.És hogy miért?Mert ha fájt a gyomra nem kezdett el mindjárt antibiotikumot szedni hanem leguritott egy kupica pálinkát és már jobban is volt,ha pedig iderges volt nem nyugtatózta be magát mint ahogy azt manapság szokás,hanem elszívott egy cigit és lenyugodott.Az pedig bizonyított tény hogy napi 1 pogár vörösbor jót tesz a vérkeringésnek.Úgyhogy ne keverjük az ivást meg a cigizést össze a seggbekukival sztem...
Your suffers will be legendary even in hell!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
GayZ will DiE! <#violent>#violent>
De szép zárszó<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én nem vagyok ilyen konzervatív gyerek,iszok is,néha cigizek is meg ilyenek,de van egy határ amit egyszerûen nem lép át az ember!!És egymás seggbekúrása már bõven túlmegy ezen a határon...
Your suffers will be legendary even in hell!
Ez... ez... nem találok szavakat! <#vomit>#vomit>
Én valahogy nem vágyom egy ilyen közösségre..."
Erre írtam azt, hogy sok a gyenge ember, és képtelenek nemet mondani. (Családi probléma volt nálunk ilyesmivel kapcsolatban..)
Ez annyira ocsmány, hogy elpárolog minden libidóm. 😞(((((
/Szegény férjem... :"|
Mondjuk a melós egyenruhámhoz tartozó piros póló már elég szépen kezd fakulni, úgyhogy jó úton haladok a trediség felé <#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Ilyen arckifejezést pazzzzmeg..
don't do drugs, kids..
Ez van. Nem vagyok túl toleráns. >_>
nem minden trendy, és hidd el hogy vannak olyanok akik nem a trendiségért veszik fel...
Akkor 10 évvel ezelõtt miért nem lehetett egy ilyen buzzancsot se látni? Most hirtelen elkezdtek gombamód szaporodni a rózsaszín cicafiúcskák (broáf). Attól tartok, ez is olyan lesz mint néhány évvel ezelõtt a "mintha-hipóba-ült-volna-vele" stílusú farmernaci, bár az még jóval a jóízlés határán belül van, de iszonyatosan elcsépelt lett egy idõ után.
Errõl van szó, mindenki szeretne egy közösségbe tartozni és sok helyen ilyen dolgok a belépõk.
Én valahogy nem vágyom egy ilyen közösségre...
Partyarcokban vannak képek dögivel 😊
GYÁÁÁÁÁÁÁÁ na ezek se buziak ám <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én pl - valszeg veletek ellenétben - szívesen barátkoznék meleggel...
és a rózsaszínt sem tuálom, szerintem szép szín.. csak nem miedegy hol
[/spam]™
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)