Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
juteszembe, T-Online-nál volt egy munkatársam akire ha ránéztem, biztos voltam benne hogy meleg.
minap láttam egy képet egy melegfelvonulásról, ott tombolt a közepén 😊
ilyen is van.
dehogy rózsaszínt nem láttam rajta egyszer se az hótziher 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
van aki tisztában van vele, van aki nem.
aki majmol, azon röhögünk, ugyanúgy mint eddig.
manapság pedig tökélyre viszik a manipulációt. nézz bele egy IM magazinba vagy csak a fórumba olvass bele.
de azért a döntõ többségnek benõ a feje lágya.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem azé, én is tök aranyos vagyok és tudok édi-bédi is lenni, de azért az más 😊
[/spam]™
a minap egy kávézóban ülve elsétált mellettem egy várandós anyuka.
én nem vettem észre, de párom felhívta a figyelmem hogy dohányzott. piros Lucky-t ráadásul. ha meglátom tuti elbeszélgetek vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I love this game!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
jah.. kéne adni a trafipaxosoknak meg a közúti ellenõröknek 😊
[/spam]™
mint látszik én nem ítélem el eredendõen a dolgot.
viszont akihez nem passzol és erõlteti, azon én is nevetek.
volt egy topik a sajátban ahol elújságolta hogy talált valami növényt otthon ami marcsinak néz ki és elszívja. hetekig röhögtem rajta, de most az istennek se találom
Davidus ha emlékszel linkeld már be
beraktál egy webcamképet is nyújtott középsõújjal
de most megint elmentünk egy másik írányba
lassan mehetne a gumiba
I love this game!
De k*rvajó géped van istenem....
hát nemtom, kb 13 éves koromtól én egyfolytába kúrni akartam, elõtte meg csak örültem annak a valaminek 😄
senki sem mondta hogy "Te fiam a lányokat szereted". genetika, fajfenntartás, ösztön stb
<#vomit>#vomit><#rinya>#rinya><#levele>#levele>
<#kocsog>#kocsog>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?