2404
-
egy nap alatt 700 hozzászólás
elmenetek ti a p....ba:))))))))) -
F1re #696 pfujj most nezem a toicot 
vegulis van normalis rozsaszin olo meg akinek jol all de buzis :D bar hmm vegulis ez az utolso ke meg normalisnak is tunik de ffuj az a 2 budos buzi de meg vernem oket utalom
-
Hááát, ha valakinek egy kis pucsitos, szöke, hegesztőszemuveges tanktopos, seggrázós kisnyuszi kell, akkor az menjen le holnap a gucciba egy pink felsöért!
-
Nekem baromira nem!!! xD
De szerintem az olyan lányoknak, akik neked is bejönnének - sz'al a TÉNYLEG szép, menő lányok - nekik sajnos igen. :|
Legalábbis, akikkel én eddig találkoztam - lányokkal - sokkal toleránsabbak voltak a homo/metroszexualitással szemben, mint pl én. :DDDDD
Csajok amúgy is toleránsabbak, és inkább mennek a divat után... >_> -
Louis Cyphre #693 Hobbit gatya,papucs,rózsaszín póló.
Ez is csak itt Kelet-Európában lehet divat. -
A 3. képen látható buzigyerek az be is vállalja, hogy buzi amúgy. A magyar "reklámtévében" szerencsétlenkedik asszem. -
hát vannak olyanok akik erre buknak :) nekem pl egyik volt bnőm kifejezetten szereti a rózsaszín pólós csávókat D: -
Nadetényleg, a leszbicsajok meg ott nyalakodtak a Hájperszpész kamionon a tömeg szeme láttára.
Egy kérdés: ez a rózsaszínesdi a csajoknak bejön?
-
sörhas + lánc a gatyeszon ^^ -
megasztárosok v mik... -
énmá nemértek semmit 
megyek és veszek holnap egy rózsaszín inget, hátha több leszek tőle..(de milyen áron) -
Pár megasztáros, egy Barátok közt Gézuka, egy hegedumuvesz, egy szabadulóművész, viva tv bemondo, a legalso kettot nem vagom en sem, de vip bulin voltak ök is :D -
..sok ostoba..
-
sztár? hol?
én egyiket sem ismerem lol -
ez utána buli után remélem kirúgta a sztájlisztját :D -
Akkor most sok sztár leplezödött le?
-
feltűnősködés.. ez is pszichológia.. -
Pedig belöle nem néztem volna ki... De ez egész stilusos, csak nem illik hozzá. -
a zsírkereskedő #679 nyugi olyanban is járnak...
de a rózsaszín sem mndegy h milyen rózsaszín...rikítóként sztem minden szín otromba... nekem pasztelek tetszenek de ez a saját véleményem -
kissé morbid :S -
nah, átolvastam a topicot: lényeg (akik a rózsaszín melett vannak ((gladiator))
az h ki akarnak tűnni, lázadóan csakazértis felveszik hogy aztán hangoztassák hogy ők bizony nem melegek, szürke lenne nélküle az életük, ki akarnak tűnni, be akarnak állni a divatos emberek sorába..(mintha ettől jobbak , okosabbak stbk lennének)
mértnem vesznek fel helyette hugysárga, libazöld, lila, szivárvány színű pólót?
-
"na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt"
LOL! :DDDDD A nap mondata!!!4 :D -
a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek.
Kíváncsi lennék, mi történne ha a média elkezdené nyomni hogy a szarevés milyen laza dolog. Onnantól kezdve szaros palacsintát szolgálnának fel a Gundelben? Kötve hiszem. Vannak dolgok, amik önmagukban gusztustalanok, normális (férfi)ember akkor sem fog megkívánni egy kék eres méteres péniszt ha a tévében vaníliaöntettel és kókuszreszelékkel mutatják.
Egyébként nekem semmi bajom a buzikkal egészen addig amíg 1. nem akarnak engem seggberakni, 2. nem nyalakodnak egymással mindenféle ratyiparádékon. Én sem vetkőzök pucérra és kefélem meg az asszonyt a budapest parádén (na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt) -
a zsírkereskedő #674 a divathomi=ratyi a ratyik meg ratyik
a homoszexuálisokat nem kell bántani a ratyikkal meg nem kell törődni
rózsaszínt meg nem kell oltani
-
:o -
ugyérted ne utáljuk a buzikat? de nem veszed észre? a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek. akkor legyen mindenki az! nem kellene tul sok idő. kihalna az emberiség.... 

amugy a topic +fav
-
a zsírkereskedő #671 te is egyszer leszbi vagy egszer nem:D ki tudja:D ki kicsoda:D
itt mindenki potenciálisan homoszexuális nem tudtátok?:D
mert ki tudja alapon gyanakodik minden kis ratyi aki ide jön homikat meg jó pólókat oltani
sztem hülyeség ez az utáljuk mert más téma
mindenki más ez egy f*ság h azért mert nem olyan mint te utálni kell
ha ismered és nem szimpi csak akkor van értelme vkinek kritizálni más embert -
Nah EZÉRT nem érdemes menni javitóba D: -
igazából én egy melegre lennék kíváncsi
de úgy is mindeki leugatná, ezért úgy sem szólal meg :(
mármint pont ezért jobb is -
-
:) nekem 8 :) -
huh sátánték :> -
áh, lemaradt már a csúcsidőről:) -
Lehet próbálkozni... (az elküldéssel)
-
Nem tudom, idehívjam? :D Mert akkor tuti elküldi a sok homofóbot melegebb éghajlatra :D -
Nálam az első pillanattól kezdve fav... :DD -
hú de izgis!!! -
mint megtudtam, annak is lehet hívni mostmár óvatos leszek -
|| a Humoros és aranyos képek topicbol való ez a kép by Gerbill || -
G_ArchAngel #658 az magenta:)
én is úgy hívom a Nap által kiszívott 10 éves Replay pólómat: "retro magenta":)))