2404
  • desigo
    egy nap alatt 700 hozzászólás

elmenetek ti a p....ba:)))))))))
  • F1re
    pfujj most nezem a toicot vegulis van normalis rozsaszin olo meg akinek jol all de buzis :D bar hmm vegulis ez az utolso ke meg normalisnak is tunik de ffuj az a 2 budos buzi de meg vernem oket utalom
  • SiteDisagner
    Hááát, ha valakinek egy kis pucsitos, szöke, hegesztőszemuveges tanktopos, seggrázós kisnyuszi kell, akkor az menjen le holnap a gucciba egy pink felsöért!
  • Flórika
    Nekem baromira nem!!! xD

De szerintem az olyan lányoknak, akik neked is bejönnének - sz'al a TÉNYLEG szép, menő lányok - nekik sajnos igen. :|

Legalábbis, akikkel én eddig találkoztam - lányokkal - sokkal toleránsabbak voltak a homo/metroszexualitással szemben, mint pl én. :DDDDD

Csajok amúgy is toleránsabbak, és inkább mennek a divat után... >_>
  • Louis Cyphre
    Hobbit gatya,papucs,rózsaszín póló.
    Ez is csak itt Kelet-Európában lehet divat.
  • Sanyix
    A 3. képen látható buzigyerek az be is vállalja, hogy buzi amúgy. A magyar "reklámtévében" szerencsétlenkedik asszem.
  • 5w0rdf15h
    hát vannak olyanok akik erre buknak :) nekem pl egyik volt bnőm kifejezetten szereti a rózsaszín pólós csávókat D:
  • Gerygrey
    Nadetényleg, a leszbicsajok meg ott nyalakodtak a Hájperszpész kamionon a tömeg szeme láttára.

Egy kérdés: ez a rózsaszínesdi a csajoknak bejön?
  • tigeroo
    sörhas + lánc a gatyeszon ^^
  • 5w0rdf15h
    megasztárosok v mik...
  • tigeroo
    énmá nemértek semmit

megyek és veszek holnap egy rózsaszín inget, hátha több leszek tőle..(de milyen áron)
  • SiteDisagner
    Pár megasztáros, egy Barátok közt Gézuka, egy hegedumuvesz, egy szabadulóművész, viva tv bemondo, a legalso kettot nem vagom en sem, de vip bulin voltak ök is :D
  • tigeroo
    ..sok ostoba..
  • CattiBrie
    sztár? hol?

én egyiket sem ismerem lol
  • CattiBrie
    ez utána buli után remélem kirúgta a sztájlisztját :D
  • SiteDisagner

Akkor most sok sztár leplezödött le?
  • CattiBrie
    feltűnősködés.. ez is pszichológia..
  • SiteDisagner

Pedig belöle nem néztem volna ki... De ez egész stilusos, csak nem illik hozzá.
  • a zsírkereskedő
    nyugi olyanban is járnak...
    de a rózsaszín sem mndegy h milyen rózsaszín...rikítóként sztem minden szín otromba... nekem pasztelek tetszenek de ez a saját véleményem
  • Fido4life
    kissé morbid :S
  • tigeroo
    nah, átolvastam a topicot: lényeg (akik a rózsaszín melett vannak ((gladiator))
    az h ki akarnak tűnni, lázadóan csakazértis felveszik hogy aztán hangoztassák hogy ők bizony nem melegek, szürke lenne nélküle az életük, ki akarnak tűnni, be akarnak állni a divatos emberek sorába..(mintha ettől jobbak , okosabbak stbk lennének)

mértnem vesznek fel helyette hugysárga, libazöld, lila, szivárvány színű pólót?
  • Flórika
    "na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt"

LOL! :DDDDD A nap mondata!!!4 :D
  • Gerygrey
    a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek.

Kíváncsi lennék, mi történne ha a média elkezdené nyomni hogy a szarevés milyen laza dolog. Onnantól kezdve szaros palacsintát szolgálnának fel a Gundelben? Kötve hiszem. Vannak dolgok, amik önmagukban gusztustalanok, normális (férfi)ember akkor sem fog megkívánni egy kék eres méteres péniszt ha a tévében vaníliaöntettel és kókuszreszelékkel mutatják.

Egyébként nekem semmi bajom a buzikkal egészen addig amíg 1. nem akarnak engem seggberakni, 2. nem nyalakodnak egymással mindenféle ratyiparádékon. Én sem vetkőzök pucérra és kefélem meg az asszonyt a budapest parádén (na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt)
  • a zsírkereskedő
    a divathomi=ratyi a ratyik meg ratyik
    a homoszexuálisokat nem kell bántani a ratyikkal meg nem kell törődni
    rózsaszínt meg nem kell oltani
  • 5w0rdf15h
    :o
  • armageddon666
    ugyérted ne utáljuk a buzikat? de nem veszed észre? a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek. akkor legyen mindenki az! nem kellene tul sok idő. kihalna az emberiség....
    amugy a topic +fav
  • a zsírkereskedő
    te is egyszer leszbi vagy egszer nem:D ki tudja:D ki kicsoda:D
    itt mindenki potenciálisan homoszexuális nem tudtátok?:D
    mert ki tudja alapon gyanakodik minden kis ratyi aki ide jön homikat meg jó pólókat oltani
    sztem hülyeség ez az utáljuk mert más téma
    mindenki más ez egy f*ság h azért mert nem olyan mint te utálni kell
    ha ismered és nem szimpi csak akkor van értelme vkinek kritizálni más embert
  • Fido4life
    Nah EZÉRT nem érdemes menni javitóba D:
  • CattiBrie
    igazából én egy melegre lennék kíváncsi
    de úgy is mindeki leugatná, ezért úgy sem szólal meg :(
    mármint pont ezért jobb is
  • OrioN the S
  • OrioN the S
    :) nekem 8 :)
  • Lynx_TWL
    huh sátánték :>
  • Lynx_TWL
    áh, lemaradt már a csúcsidőről:)
  • Flórika
    Lehet próbálkozni... (az elküldéssel)
  • Sadist
    Nem tudom, idehívjam? :D Mert akkor tuti elküldi a sok homofóbot melegebb éghajlatra :D
  • Flórika
    Nálam az első pillanattól kezdve fav... :DD
  • Lynx_TWL
    hú de izgis!!!
  • JGTC
    mint megtudtam, annak is lehet hívni mostmár óvatos leszek
  • Smuge

|| a Humoros és aranyos képek topicbol való ez a kép by Gerbill ||
  • G_ArchAngel #658
    az magenta:)

én is úgy hívom a Nap által kiszívott 10 éves Replay pólómat: "retro magenta":)))