Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Ráhajtottál a cukisrácra?:-D
franc0
buzitéma örökzöld, sok a homofób :d

juteszembe, T-Online-nál volt egy munkatársam akire ha ránéztem, biztos voltam benne hogy meleg.
minap láttam egy képet egy melegfelvonulásról, ott tombolt a közepén 😊
ilyen is van.
dehogy rózsaszínt nem láttam rajta egyszer se az hótziher 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
nézd, minden ember meg van vezetve valamilyen téren.
van aki tisztában van vele, van aki nem.
aki majmol, azon röhögünk, ugyanúgy mint eddig.
manapság pedig tökélyre viszik a manipulációt. nézz bele egy IM magazinba vagy csak a fórumba olvass bele.

de azért a döntõ többségnek benõ a feje lágya.

OrioN the S
3. a topik <#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

IMYke2.0.0.0
Nem akartam senkinek a lelkébe taposni - nekem is van "Matáv"-os haverom - , csak sajnos meg van a véleményem errõl a kialakult angolszász és nyugati kultúrát rosszul majmoló kisgenerációról, illetve az õket követõkrõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Mondjuk azért engem már az is zavar amikor a villamoson smárolnak és még csak nem is egynemûek. Ki kiváncsi erre? Én nem szoktam az asszonyt nyilvánosan nyalni falni,dugni otthon azt ennyi. :-D
franc0
hm. imike írását olvasva úgylátom a rózsaszín csíkos ingemmel és a T-Online-os múltammal jobb ha nem próbálok okoskodni <#smile>

CattiBrie
az ilyen cuki becézgetésektõl konkrétan falra mászom - leginkább egy hím nemû szájából

nem azé, én is tök aranyos vagyok és tudok édi-bédi is lenni, de azért az más 😊

[/spam]&#8482;

franc0
sajnálom.

a minap egy kávézóban ülve elsétált mellettem egy várandós anyuka.
én nem vettem észre, de párom felhívta a figyelmem hogy dohányzott. piros Lucky-t ráadásul. ha meglátom tuti elbeszélgetek vele.

Botond
Láncdohányos vagyok. Vannak jogaim,és élek velük. A kötelezettségeket és a jogokkal járó felelõsségeket a butáknak találták ki akik nem ismerik a jogaikat és könnyû megvezetni õket! <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Aki nem nemi identitásából adódóan rántja magára a rózsaszín pólót, inget, pólónak álcázott "bádipólót", az egyszerûen idióta: barom módjára követi a T-MarháraJóNekedHaAMiRoamingDíjainkkalTelefonálsz trendet, és a "bocsika", "köszike", "szivike", "cya", "Cool" kisgeneráció áldozata: azt hiszi, hogy így vadászhat a sok hermafrodíta kinézetû luvnya között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CattiBrie
hümm

elgondolkodom ezen..

[/spam]&#8482;

franc0
te nem cigizel asszem 😊

Botond
Azért gondold át. Szép sárga fogakat lehet a dohányzásra fogni meg a szájszagot is,sose jönnek rá,hogy 10éve nem mosol fogat. <#vigyor> (most nem állítom azt,hogy sárgák a fogaid,mert nem ismerlek,csak további elõnyöket próbálok vázolni,mert nem érzem,hoyg meggyõztelek a dohányzás és egyéb trendy dolgok elõnyeirõl.)
Botond
Egyik rész tredységbõl veszi fel a másik rész,meg akinek magától ingerenciája van rá,na azok homokosok. Szóval nem tévedünk olyan nagyot.
IMYke2.0.0.0
A szörnyû az, hogy tényleg így van.

OrioN the S
az a baj ,hogy ha nem dohányzok az is káros a sáját és mások egészségére :| (olyankor feszült, ideges)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Iori
nem minden trendy, és hidd el hogy vannak olyanok akik nem a trendiségért veszik fel...abban egyetértek hogy rengetegen csak a trendet követik (és most nem csak az öltözködésrõl van szó hanem a többirõl is)

I love this game!

CattiBrie
nálam a szmokingilás kizáró ok - má' a kapcsolathoz

[/spam]&#8482;

CattiBrie
há nem is tudom..

[/spam]&#8482;

OrioN the S
<#wilting>

Shiwo
hát nem tom..én 9 hónapig bagóztam..aztán megszülettem végre..utána már csak passzív dohányosként tengettem a napjaim jódarabig..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szépen összefoglaltad 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Botond
Most mi a bajod velük? Cigizés is tök jó. Büdös leszel tõle,káros a saját és mások egészségére is, viszont hangoztatod,hogy jogod van hozzá,meg mocskos csunyabácsik sok adót vetettek ki rá,téged mennyire elnyomnak. Aztán amikor végre tüdõrákos leszel,akkor meg mondhatod,hogy na mivel nem sikerült a passzív dohányosokat mind kimurdáltatni akkor most az õ adójukból szépen azonnal gyógyítsanak meg legdrágább gyógyszerek meg minden,mert az neked jár. Sztem tiszta jó,nem értem mi a gondod. <#idiota>
CattiBrie
trendi dolgok száx

[/spam]&#8482;

CattiBrie
jajj ne 😊

[/spam]&#8482;

Botond
Vannak normák. Rózsaszín poló/ing fiúknak nem. Manapság divat áthágni a normákat. Olyan ez mint a cigizés. Arra se szokik rá senki,mert olyan jó. Elsõ után elhányta magát mindenki. Mégis erõltetik,mert trendy. Mert a közösséghez akarnak tartozni,olyan akar lenni mint a másik. Cigizik,ezért a rózsaszín polójában a cuki kis papucsával a homokos barátjával. Éljen a tolerancia!
OrioN the S
"egyébként sztem van akin kifejezetten jól áll egy ízléses rózsaszín cucc."

jah.. kéne adni a trafipaxosoknak meg a közúti ellenõröknek 😊

OrioN the S
<#eljen> zsíír 😊

franc0
hm, pynky-be jólenne (y)

CattiBrie
akkor megyek, mert nem írok gumiba..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez még egy jó cipõ lenne (link) csak miért piros és mi kerül rajta annyiba?

[/spam]&#8482;

franc0
egyébként sztem van akin kifejezetten jól áll egy ízléses rózsaszín cucc.
mint látszik én nem ítélem el eredendõen a dolgot.

viszont akihez nem passzol és erõlteti, azon én is nevetek.

franc0
jaja
volt egy topik a sajátban ahol elújságolta hogy talált valami növényt otthon ami marcsinak néz ki és elszívja. hetekig röhögtem rajta, de most az istennek se találom

Davidus ha emlékszel linkeld már be
beraktál egy webcamképet is nyújtott középsõújjal

Iori
mmint a topik<#idiota>

I love this game!

Botond
A képi humorod ma nem az igazi. :-D
QuippeR
nem megy 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

CattiBrie
<#ejnye1>

[/spam]&#8482;

Iori
itt van a gond. a népnek elõítéletei vannak ezzel kapcsolatban, nem képesek elfogadni azt hogy attól h vki mit hord az még nem jelenti azt hogy az az illetõ személy buzi lenne
de most megint elmentünk egy másik írányba

lassan mehetne a gumiba

I love this game!

Fülüke
fúúúúúúújj bazzeg ezt most muszály vót betenni? Éppen ettem....A következmény a falon látható..<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

De k*rvajó géped van istenem....

Davidus

V9ykn8_TZL0

franc0
lol

hát nemtom, kb 13 éves koromtól én egyfolytába kúrni akartam, elõtte meg csak örültem annak a valaminek 😄
senki sem mondta hogy "Te fiam a lányokat szereted". genetika, fajfenntartás, ösztön stb

CattiBrie
nem elég hetente egyszer?

[/spam]&#8482;

Botond
Nem lehet. Davidus néha bepostol valahova vmi random baromságot,és utána napokig,ha csak eszébe jut az embernek könnyesre röhögi magát. :-D
CattiBrie
én is 😊

[/spam]&#8482;

IMYke2.0.0.0
Mindennap nem... ez is a baj 😊)))

CattiBrie
lépj túl ezen, mert lemaradsz 😊😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

OrioN the S
lál gyönyörû példánya az ember fajnak

<#vomit><#rinya><#levele>
<#kocsog>

Királylánynál befutó<#vigyor2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?