2404
-
G_ArchAngel #817 nem menő: a menő a fél milliós öltöny a min. 15 milliós autó és apartman a Prestige Towers-ben...
ez egy olyan anomáliája a divatnak, mint a mocsárjáró patacipő...
pár betegebb elme azt hiszi, hogy ettől divatos, de azt érik el, hogy melegnek nézik őket, mert női színekbe öltöznek (nagyrész bubusok is...) -
tehát vannak az átlagemberek, meg a rózsaszínek? :DDD -
Pont,hogy az ilyenekre nem fog senki emlékezni. Már a traktortalpot is elfelejtette mindenki. -
Fővágány sem lesz további próbálkozások nélkül. :) -
face the truth, senkit nem fog érdekelni már tíz-húsz év múlva sem, hogy mi, a józan paraszti ésszel ellátott többség nem hordtunk holdjáró cipőt és rózsaszín pólót, ha a korunkat jellemezni kell majd, nem minket fognak előrángatni, hogy "nézd, ilyen volt egy ember 2006-ban", hanem a rózsaszín pólós metroszexuális juppiköcsögöket. -
száz év múlva nem az átlagembert fogják megnézni, ha a korról szeretnének valami összefoglalót kapni, hanem a nyálas rózsaszín pólós buzikat, és (jogosan) azt fogják hinni, hogy ez volt a menő. tényleg ez a menő, ennyiben igazuk is lesz, de az átlagembernek ettől ugyanúgy hányingere támad, mint remélhetőleg majd nekik száz év múlva. -
Pont most volt egy cikk a HVGben,hogy 60éves a bikini idén. Erre következő számban beírt egy manyus,hogy inkább 2500éves,mert sziciliában találtak vmi edényeket amin bikinis csajok nyomulnak. :-D
De most mondd azt,hogy a tratortalpú cipő nem volt ugyanilyen trend,nem lehetett volna ugyanezeket elmondani egy traktortalp utáló topikban amit felhozol a papucs mellett. Vagy a rózsaszín és a hawaii ing viszonylatában. És mégis,hol vannak ezek most. Azért a zárt cipő -> papucs nem a vászonnadrág -> farmer szintű előrelépés. Inkább egy halott mellékvágány,mint a traktortalp. -
Necsi má Botond. :)
Minden sokkal gyorsabban változik.
Régebben farmert sem hordtak az emberek az utcán, vagy nem jelentek meg kalap nélkül, erkölcstelen volt a bikini, stb, stb...
És képzeld, az első farmeresek, meg bikinisek, meg hasonlók szembementek a kor normáival. :))
-
G_ArchAngel #809 Hawaii ing? Én, Thomas Magnum:)
-
Az más kérdés,hogy 400-500év alatt mi változik,de ha megnézed azokat a viseleteket a fő nyomvonal ugyanaz. Zárt ünnepi ruházat,a prém praktikus is és a fényűzés jele is. Színösszeállítás meg nem lehet tudni mennyire hiteles,mert mondjuk a festmény az mondjuk még fénykép szinten próbálhatta visszaadni a színeket,de az a grafika konkrét modell nélküli emlékezet után szült vmi,és lehet rózsaszín volt kéznél csak. Szóval az öltöny az öltöny volt 600éve is,csak más volt a gombolása,ami mai napig változik 10-20évente,hogy milyen gombolás a divat.
A rózsaszín ruha meg az utcai papucs meg szembe megy a jelen kor normáival,ami módosult ugyan az elmúlt 600-2000 évben,de nem ennyire. Traktortalpú cipőt is lehetett volna védeni 10évvel ezelőtt amiket írtál és no lám,ki hord ma traktortalpú cipőt? Hawaii ing? -
aki szerint a rockerek csak fekete cuccban járnak, az le van maradva egy 10-20 évvel srácok. közeli baráti körből szinte mindenki metal zenét hallgat, és mindenki normálisan öltözik, max egy-két fekete cucc ficcen be, vagy ha koncertre megy az ember, akkor öltözik feketébe.
egyébként a "kihajthatós" mobilomat még mindig a lehető legjobb választásnak tartom, egyszerűen olyan vékony, hogy alig látszik meg a zsebemben. mellesleg apámnak ugyanilyen telefonja van. de persze lehet hogy más modellekről van szó, amik itt közutálatnak örvendenek. -
DJ Fapados
De legalább az ingje menő :D
-
:DDD -
Ez nem volt praktikus akkor sem. :)
Ugyanúgy a flancolásról szólt.
És szerinted a mai ruházkodás nem lesz többszáz éves többszáz év múlva? :D
Ha azzal induklunk valamit, h hagyományos érték és nem szokás ilyet normáliséknál, akkor a kérdés az, h mennyire hagyományos értéket kövessünk.
Azok az "értékek", ami miatt fikázódás van egy extrémebb kinézetű emberre, szintén csak egy emberek által generált közizlés terméke. X év múlva majd manapság idétlennek tartott öltözködési formák lesznek a hagyományosak és az ahhoz képest újak a "felháborítók".
Azzal együtt, h rühellem a túlrózsaszínt és a rózsaszínbe hajló fiúkákat és a papucsosdit, sose vennék ingre pólót, csak 40 fok közelében veszek fel utcára rövidnadrágot, kiöltözve megyek színházba, stb, stb, stb... :) -
Tessék. Erre még rá is van írva a gyengébbek kedvéért:
-
JGTC Google képkereső írd be hogy pink shirt, gay pink, vagy hasonlók. Aztán oszd meg velünk ha találsz valamit, mert én most mobilról vagyok fent és azon macerás a netes képkezelés. Meg ajánlom még a Partyarcok topicot, ott is akadnak rózsaszínpólós lazacsávók. -
Ja, ilyen például a sportoló... 

-
Cat #800 és én? :) -
Mert ez szellemi épülést szolgáló jellemfejlesztő topik,nem valami alantas nyálcsorgató buzzancsoknak. ^.^ -
130 új üzenet képet meg nem is látok
-
így van. -
Ezek évszázados divatok,de akkoriban ez volt a praktikus viselet csúcsa. Jobban ide illene mondjuk a traktortalpú cipő. Az szintén nagy divat volt,de a praktikusság egyáltalán nem indokolta és még egészségtelen is volt. A rózsaszín sem indololja a praktikusság az utcai papucs viselet meg egyenesen káros az egészségre. -
Attól mert valaki rocker még nem jelenti azt hogy egyfolytába feketébe jár.De az is biztos hogy nem vesz fel rószaszínt meg ilyen buzis kirívó színeket.Nekik legalább van izlésük.Csajból is jobb az ilyen mint a rózsaszín cicababa.A rózsaszínt csak egy helyen szeretem,mégpedig egy női testrészen:DDD Igaz, vannak olyan esetek ahol már tényleg el van túlozva a dolog,amikor már minden nap tetőtöl talpig csak fekete,de még mindig jobban megértem ezeket mint a rózsaszín polós buzigyerekeket.Azoktól elkap a hányinger.Sajnos manapság a rockot is kezdi megfertőzni a szemét,így jöhetett létre a Tokio Hotel nevű buzibanda,akik feketében is legalább akkora buzik,mint a rózsaszín pólós hülyegyerekek. -
"a rockerek vagy a metálosok többsége azért még mindig inkább magába forduló"
Hál'istennek azért ez nem teljesen igaz. -
Jajj a kihajtható telefonos bu*ik külön topicot érdemelnének... Bírom ezeket a "na szijókamijóka mija szitu" meg "csáóka" meg "csövike" stílusú beköszönéseket :)??Bár ha úgy vesszük az én P900-am is kihajthatós, mert flippes :) -
elvis -
na láttam reggel 2 egyenruhást:) azért a rohamsisakos robogós meg az elis hajú bringás se volt semmi:D -
G_ArchAngel #790 simán, nekem van bi lányismerősöm, úgy vágja a MotoGP-t és WRC-t, hogy ámulok néha... -
Persze, a leszbicsajokkal meg lehet fociról, forma 1-ről meg számítógépekről beszélgetni :) -
G_ArchAngel #788 aha, előbb telek, családi ház (ez ikerház és nem kedvencünk), asszonynak 2. diploma, új autó, aztán jöhetnek a porontyok...
ON -
nemhogy gyerekeket gyártanátok.. vagy az most nem trendi? :D -
G_ArchAngel #786 azt tudtad, hogy a lányok lelkitársként néha jobban elfogadják a radiátorokat? könnyű velük közös dolgokról pletykálni - pl. pink rucik:) -
G_ArchAngel #785 4-5 körül szoktam lejönni, mert nem bírom a tetőtérben a meleget, a klíma meg hangos a csendes falusi hajnalban:)
ha alszik a család (asszony/kutya/macska), akkor ilyenkor nyugodtabban melózom...:) -
te sem sokat aludtál :) -
Cat, én ahogy nézegettem hogy milyen bomba csajok oldalán feszengenek ezek a pinky fiúcskák a Partyarcok topic képein, megfordult a fejemben hogy ki killene próbálni :) -
G_ArchAngel #782 volt már pár flémtopic, ami hamar némbörván lett -
Ejha... :) Még újtopic, de már top #1, voltmár ilyen az SG története során?
-
Cat #780 [VAJON ETTŐL A TOPIKTÓL HÁNY EMBERNEK JÖTT MEG A KEDVE HOGY VEGYEN EGY RÓZSASZIN PÓLÓT?] -
Cat #779 "miért azok lesznek a radiátorok, akik sokat foglalkoznak a testükkel vagy máséval? divattervező, színész, énekes, sportoló..."
Fordítva! Nem azért lesz buzi, mert divattervező, hanem meleg, TEHÁT olyan szakma felé megy, ami megfelel az érdeklődési körének. -
Én egy hagyományos értékeket követő konzervatív vagyok, ezért így öltözködöm:
de a magyarok állandóan lebuziznak, mert szerintük ez a férfias viselet:
Ők meg nem értik egyikünket sem, hogy lehet ilyen ízléstelenül öltözködni